(M.Ś.) Propecia Rally New Zeland

Archiwum

Moderator: SebaSTI

Postprzez grandmaster » piątek, 11 kwi 2003, 01:02

No ale nowa Foka z Martine'm depta Gronholmowi po tylnym zderzaku!!! Przeróbki okazały się trafne!!!Kolejny Team włącza się do walki o MŚ!!!

WRC RADIO:zbliża się burza!!!
rally's are not a crime
.............................................
www.extreme.pl - is not a crime
grandmaster
N3

Postprzez rav » piątek, 11 kwi 2003, 01:05

To dobrze. Będzie ciekawiej. Ale podobno nowozelandzkie szutry są bardziej przyczepna jak są mokre.
rav
A6

Postprzez Wilu » piątek, 11 kwi 2003, 01:09

nie ma Sztuki a powinien już być, oby wszystko było oki. co do tempa to Groszek nieźle daje, ale jak Burns utrzyma tempo będzie groźny, nie będzie odkurzał, no i Marko i Solberg naciskają niesamowicie.
Wilu
N4

Postprzez rav » piątek, 11 kwi 2003, 01:15

Szkoda Sztuki. Nie po to leciał na drugi koniec świata żeby rozkraczyć się na jakiejś autostradzie. To doprawdy nieprawdopodobne. Ale przynajmniej ma opis na przyszły rok.
rav
A6

Postprzez rav » piątek, 11 kwi 2003, 01:17

Zasada - nie ufać tubylcom. Przyjeżdżać ze swoim polskim sprzętem. Nie słyszałem jeszcze żeby jakiś Lancer z polskiej wypożyczalni zepsuł się na dojazdówce przed pierwszym OS-em
rav
A6

Postprzez Wilu » piątek, 11 kwi 2003, 01:21

kurka szkoda chłopaka, ale los jak widać dla niego nie jest łaskawy jakoś,
Tomek na drugim dostał od enki a to już nie rokuje najlepiej, takie wpadki mu się zdarzać nie powinny, ale w sumie lepiej gdyby się rozkręcał później niż gdyby to wina auta była tak mi się wydaje.
Wilu
N4

Postprzez rav » piątek, 11 kwi 2003, 01:23

A WRC.COM nie wie że jedzie taki polski kierowca Łukasz Sztuka i nie dopisali go jeszcze do wycofanych, a autoklub zdążył już przeprowadzić wywiad.
rav
A6

Postprzez LIPciu » piątek, 11 kwi 2003, 01:36

szkoda łukasza. citroeny nie radzą sobie co? zwłaszcza colin!! o kuchara sie nie martwcie ten chłopak jeszcze się rozkręci :)
ps. co ten focus będzie robił na asfalcie??
LIPciu
A5

Postprzez Wilu » piątek, 11 kwi 2003, 01:39

oby bo enki niemiłosiernie go wyprzedzają, a co do PWRC to widać, że się Janusz rozkręca i Holo też dociśnie, poza tym to dopiero początek napewno jeszcze ktoś poodpada jakoś się ta sutuacja wyklaruje, trzymam mocno kciuki za naszych Asów i idę spać.
aa i na Skodę liczę, że tempo takie w granicach 8-10 miejsce utrzymają.
Wilu
N4

Postprzez żółtodziób » piątek, 11 kwi 2003, 01:50

na razie jeszcze wszyscy do Rovanpery włącznie są jeszcze dosyć blisko siebie, liczę w szczególności na Solberga. Pewnie i tak wygra Gronholm, ale widać że Martin i Solberg tanio skóry nie sprzedadzą.

Co do naszych to przypadek Sztuki dobrze nie wróży, ja tam nie jestem przesądny ale to przybijające. Jechać na drugi koniec świata za niemałą kasę i wszystko w dupę... Cholera, trzeba zdobyć adres tej zasranej wypożyczalni i nasłać na nich kiboli z boisk piłkarskich, najlepiej tych z Arki Gdynia, oni są najbardziej zasłużeni w demolkach... Zdemolują zasraną stajnię i nie będzie wypozyczania pseudorajdówek...

Kuchar zawsze rozkręca się dopiero po jakimś czasie, na początku zawszze jedzie "na macanego". Pamiętajcie że on dawno nie jeździl a i auto nowe, pierwszy raz tym wozem będzie jechał po szutrach. Na shakedownie miał problemy techniczne, moze znowu coś wyskoczyło i stąd taki a nie inny wynik.
żółtodziób
A8

Postprzez LIPciu » piątek, 11 kwi 2003, 02:48

janusz idzie jak burza!!! coraz szybciej!!! kurarz też zrobił już dwie fabryki!! oby tak dalej!!
chyba nie będe monotematyczny jeśli powiem że najwiąkszym kozakiem i tak jest solberg :P!!!
LIPciu
A5

Postprzez marcin » piątek, 11 kwi 2003, 08:02

No i stało się to czego się najbardziej obawiałem :cry: :cry: :cry:
Kulig nie jedzie :cry: :cry: :cry: :cry: Sztuka nie jedzie :cry: :cry: :cry: Holo daleko :( :( :( Chociaż Kuchar nam pozostaje :D Mam nadzieję ze dojedzie do mety i powalczy z fabrykami :P . A tak po za polakami to wszystko pod kontrolą :wink: Groszek prowadzi ale napewno wypakuje. Colin już spadł niesamowicie a szkoda. KUCHAR OGNIA !!!!!
marcin
A5

Postprzez Baca » piątek, 11 kwi 2003, 08:22

Janusz Kulig odpadł z rywalizacji po awarii elektryki. Wielka szkoda, miał duże szanse utrzymać bardzo dobrą czwartą lokatę w PCWRC.
Klasyfikacja PCWRC po pierwszym dniu:
1 Arai Subaru Impreza 1:24:50.1
2 Ligato Mits.Lancer EVO VII +28.7
3 Ferreyros Mits.Lancer EVO VI +30.9
4 Al Wahaibi Mits.Lancer EVO +58.7
5 Sola Mits.Carisma EVO IV +1:09.5
6 Rowe Subaru Impreza +1:38.2
7 Singh Proton Pert +2:00.1
8 McShea Mits.Lancer EVO VI +2:05.4
9 Blomqvist Subaru Impreza +2:50.8
10 Hołowczyc Mits.Lancer EVO VI +3:05.1
Baca
A5

Postprzez KULAS Fan » piątek, 11 kwi 2003, 08:48

a miało być tak pięknie, no cóż oby KUCHAR i HOŁEK dotarli do mety - trzymam kciuki
KULAS Fan
N1

Postprzez Wilu » piątek, 11 kwi 2003, 10:04

Janusz ma pecha cholernrgo ale ma też powody do optymizmu, jechał bardzo szybko i gdyby nie awaria (ale nie ma co gdybać) bo gdyby nie dyskwalifikacja być może po NZ nadal by prowadził w klasyfikacji. Hołek trochę poniżej oczekiwań. Cieszy mnie pokaz Kuchara, który się wreszcie przełamał i czsy kontaktowe robi, bo jak zaczoł od enek dostawać to nie wyglądało to idealnie. No cóż kontaktowo z Hirvonenem, Duvalem jest dobrze. A Groncholm popisy odpierdziela. Ja Skodzie kibicuję a to dopiero początek rajdu zobaczymy. Mam nadzieję, że ktoś go może będzie gonił, ale jednak chyba nie.
Wilu
N4

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Archiwum