w alfie rzeczywiscie ladne felgi
a patent z hamulcami widzialem juz kiedys, ale pamietam ze w szoku bylem.
co do protestu. powiem to tak, ja bym sie cieszyl jakby ktos mnie protestowal, bo to dla mnie dodatkowa kasa. Hil jesli ma czyste auto dostanie kase i koniec. Jesli nie, to znaczy ze jego wyniki nie wynikaja tylko z dobrej jazdy. nie zapominajmy ze rozbierany bedzie silnik, czyli cos co ma niebagatelny wplyw na czasy podjazdow.
co do tego ze to ja zlozylem protest. za puska nie bede sie wypowiadal, ale mniej wiecej wiem jakie mial podejscie.
poprosil mnie o to milosz. on nie mogl zlozyc prostestu bo costam. ja osobiscie nie widze nic smrodliwego w protestach - masz watpliowsci ze czyjs samochod jest nie regulaminowy - zdobadz sie na odwage i wydaj kase, a nie piszesz tylko o tym na forum i narzekasz - jest to uwaga do wielu osob z tego forum.
luks - gadanie w stylu "takie podejscie nie pomaga temu sportowi" przypomina mi burzliwa dyskusje a propos nielegalek. jedni byli za tym zeby to naglosnic i zlikwidowac. drudzy byli za tym zeby udawac ze cos takiego nie ma miejsca, bo mowienie o nielegalkach tez nie pomaga rajdom.
nie bardzo Ciebie luksie rozumiem - jak zaloze sobie silnik 1.2 do Nki to nie bedziesz mnie protestowal? bo to szkodzi temu sportowi?