1 Rajd Świdnicki Krause

Puchar Polskiego Związku Motorowego

Moderator: SebaSTI

Postprzez RajducH » niedziela, 24 cze 2007, 22:12

hehe musze pogratulowac:) na drugiej petli na patelni z meta w rosciszowie poszedles najlepiej, no grzybek tez fajnie zawinal furka :) ogolnie jak dla mnie najlepeij grzybek bo dobra furka i jazda tez niezla:) dobrze malyszczycki i " prawie jak subaru" :wink: reszta srednio

i musze jeszcze cos stwierdzic - coraz mniej podoba mi sie odcinek swidnica- burkatow, jest on jakis taki rajdowo bezplciowy:/
Zawsze Jest Nadzieja :D KUZI OGNIA !!!
RajducH
A6

Postprzez Gucio » niedziela, 24 cze 2007, 22:54

Jedzie tylko dlatego, że jest jeszcze równy jako tako...jakby zrobili "lubachów" całą droge to dopiero było by coś.
EOS 7D,400D/50 1.8/17-50 2.8/70-200 F4 L/580EX II :mrgreen:
http://www.image-sport.net moja stronka :)
Leszek!!
Gucio
S2000

Postprzez sumo » niedziela, 24 cze 2007, 22:56

gratki Jucek za N0 !
minus dla PZM, znow problemy z badaniami lekarskimi.... chociaz w paru przypadkach nie powinni sie czepiac a robili pod gorke...

Niestety z przykroscia stwierdzam ze PPZM to juz nie to co pare lat temu - kiedys jezdzili wszyscy (bylo wielu kozakow) - teraz jezdza tylko Ci, co maja kase a wsrod nich malo odwaznych... tylko pare zalog zasluguje na miano "szybkich i wscieklych", m.in. Krystian Pachuta czy tez Przemek Paszek - moze nie widac tego po wynikach, ale kto byl na rajdzie ten wie o czym mowie...............

Pozdrowienia dla "marcina" z forum - milo bylo poznac :)
sumo
N4

Postprzez Mroowa » niedziela, 24 cze 2007, 23:37

Generalnie to Safeciarze na końcówce Burkatowa byli dobrze poinformowani... po przejździe PZM i lancera jako 0 nie wiedzieli czy to koniec czy już następny przejazd, trzeba ich było uświadomić, że to klasa gość jeszcze jedzie w rajdzie... ale tylko stojąc ciągle w tym samym miejscu wychylając głowę za taśmę darli się jak opętani :] za taśmę :]
Mroowa
S2000

Postprzez RajducH » niedziela, 24 cze 2007, 23:40

Mroowa napisał(a):Generalnie to Safeciarze na końcówce Burkatowa byli dobrze poinformowani... po przejździe PZM i lancera jako 0 nie wiedzieli czy to koniec czy już następny przejazd, trzeba ich było uświadomić, że to klasa gość jeszcze jedzie w rajdzie... ale tylko stojąc ciągle w tym samym miejscu wychylając głowę za taśmę darli się jak opętani :] za taśmę :]

to widze ze trafilismy na tych samych safeciarzy :wink: plus dla nich za to ze robili swoje a nie olewali sprawe jak niektorzy
Zawsze Jest Nadzieja :D KUZI OGNIA !!!
RajducH
A6

Postprzez ZiG » poniedziałek, 25 cze 2007, 02:40

misiek_wrc napisał(a):Miejsce gdzie liczyłem na ułańska fantazję chłopaków z pucharu. I nie przeliczyłem się było kilka ratowań, jedna Astra poszła na wprost ( mamy niecały filmik z tego zdarzenia, jak ktoś może nagrał proszę podajcie linki ), ...

Film autorstwa Miska_wrc własnie zamiescilem na Youtube
http://www.youtube.com/watch?v=nzvg7Ca9NaI

Jesli ktos ma nagrane to wydarzenie 15 s wczesniej to bardzo prosze o kontakt. Załoga Astry nr 46 czeka z niecierpliwością ! :)
Wygrywa ten kto popełnia najmniej bledow ;)
ZiG
N1

Postprzez marcin » poniedziałek, 25 cze 2007, 21:42

Rajd nawet udany. Stałem na 3 przejazdach na Rościszowie. Na początek spadanie z walimia do Rościszowa, po długim spadaniu mieli ok 160-180 na zegarze i miejscówka była bardzo emocjonująca :D Grubo poszedł Gabryś, z PPZM ewidentnie wyróżnił się Pachuta oraz Nowocień - dośc szybko jechał też Elżbieciak. Pozostałe miejscówki już zdecydowanie wolniejsze i bardziej techniczne. Generalnie zadziwił Grzybek który jechał dużo agresywniej niż zwykle. Rajd ciekawy, zmienna pogoda, za szybkie jak na PPZM trasy - to wszystko sprawiło że oglądało się go troszkę inaczej od Strzelińskiego - nie wiem czy lepiej ale inaczej. Pozdrowienia dla Sumo :) oraz dla całej reszty ekipy motorecords.
marcin
A5

Postprzez Karol » wtorek, 26 cze 2007, 10:00

Mam pytanie, jakim autem jechal Grzybek, bo przeczytalem w jego wypowiedzi na ak, ze teraz juz widzi co daje topowe auto. Jechal Evo IX czy jak :?:
https://www.facebook.com/10tonsband?fref=ts
Karol
A6

Postprzez darude » wtorek, 26 cze 2007, 10:34

eno nie, jechał Evo VIII oczywiście.
Obrazek
Michał Elżbieciak / Bartek Wątroba - OGIEŃ!!! :D
darude
N3

Postprzez honda » wtorek, 26 cze 2007, 13:50

Mam gorącą prośbę do wszystkich. Poszukujemy nagrań załogi nr 23 ( biała astra Piekut Racing ) z miejsca, w którym odjechało nam koło ( końcówka OS-u Walim ). Potrzebujemy tych nagrań aby ostatecznie roztrzygnac dlaczego nam to koło odpadło, co dla nas jest bardzo ważne. Jesteśmy w stanie takie nagrania symbolicznie wynagrodzić. Będę wdzięczny za wszelkie namiary ( piotr.kapuscik@interia.pl ). Pozdrawiam.
Zawsze pełnym ogniem ...
honda

Postprzez SuN » wtorek, 26 cze 2007, 15:00

kropek napisał(a):jestem zadowolony z rajdu spadania były super, po 2 rajdach nie udanych nareście meta podziękowania dla Kajetana Kajetanowicza dzięki
ma ktoś fotki z mety albo z ceremoni startu

ja mam 3 Wasze ze startu
Wałbrzyska Grupa Rajdowa!
GG: 2459573
E-mail: ma4c1n@go2.pl
Moja fotografia - https://www.facebook.com/mjagiellicz
SuN
A6

Postprzez skandal » wtorek, 26 cze 2007, 17:17

Mroowa napisał(a):Generalnie to Safeciarze na końcówce Burkatowa byli dobrze poinformowani... po przejździe PZM i lancera jako 0 nie wiedzieli czy to koniec czy już następny przejazd, trzeba ich było uświadomić, że to klasa gość jeszcze jedzie w rajdzie... ale tylko stojąc ciągle w tym samym miejscu wychylając głowę za taśmę darli się jak opętani :] za taśmę :]

Czyli mam rozumieć, że wszedł w życie pomysł by po pucharze puścili "0" a później gości :) ??
ObrazekObrazek
skandal
N3

Postprzez Darno » wtorek, 26 cze 2007, 18:02

Mam prosbe: jesli ktos ma jakies fotki zalogi numer 57 (granatowy sej z zoltym tylnym zderzakiem, Pawel Mikolajczyk), to prosze o przeslanie fotek na maila cmr@alpha.net.pl. Dzieki
Darno
N1

Postprzez kropek » wtorek, 26 cze 2007, 21:13

ma ktoś może fotki z mety mojego maluszka prawie jak subaru
kropek
N2

Postprzez KaMiLL WRC » wtorek, 26 cze 2007, 22:54

Karol napisał(a):Mam pytanie, jakim autem jechal Grzybek, bo przeczytalem w jego wypowiedzi na ak, ze teraz juz widzi co daje topowe auto. Jechal Evo IX czy jak :?:

Jechał tym samym Lancerem, którym jezdzi w RSMP... Z jednym wyjątkiem... Na ostatniej pętli jechał po raz pierwszy na 18-tkach...
KaMiLL WRC
A5

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Puchar PZM