i musze jeszcze cos stwierdzic - coraz mniej podoba mi sie odcinek swidnica- burkatow, jest on jakis taki rajdowo bezplciowy:/
Moderator: SebaSTI
Mroowa napisał(a):Generalnie to Safeciarze na końcówce Burkatowa byli dobrze poinformowani... po przejździe PZM i lancera jako 0 nie wiedzieli czy to koniec czy już następny przejazd, trzeba ich było uświadomić, że to klasa gość jeszcze jedzie w rajdzie... ale tylko stojąc ciągle w tym samym miejscu wychylając głowę za taśmę darli się jak opętani :] za taśmę :]
misiek_wrc napisał(a):Miejsce gdzie liczyłem na ułańska fantazję chłopaków z pucharu. I nie przeliczyłem się było kilka ratowań, jedna Astra poszła na wprost ( mamy niecały filmik z tego zdarzenia, jak ktoś może nagrał proszę podajcie linki ), ...
kropek napisał(a):jestem zadowolony z rajdu spadania były super, po 2 rajdach nie udanych nareście meta podziękowania dla Kajetana Kajetanowicza dzięki
ma ktoś fotki z mety albo z ceremoni startu
Mroowa napisał(a):Generalnie to Safeciarze na końcówce Burkatowa byli dobrze poinformowani... po przejździe PZM i lancera jako 0 nie wiedzieli czy to koniec czy już następny przejazd, trzeba ich było uświadomić, że to klasa gość jeszcze jedzie w rajdzie... ale tylko stojąc ciągle w tym samym miejscu wychylając głowę za taśmę darli się jak opętani :] za taśmę :]
Karol napisał(a):Mam pytanie, jakim autem jechal Grzybek, bo przeczytalem w jego wypowiedzi na ak, ze teraz juz widzi co daje topowe auto. Jechal Evo IX czy jak
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość