Delikatnie mówiąc to postawa Szerli i jemu podobnym zaczyna mnie wkurw... jak te młoty chcą żeby rajdy w polsce odżyły???
Pierdzenie w stołek i cieszenie się z tego że na magurskim jechało ponad 20 aut N-4, gówno daje bo to nie ich zasługa, jakby barany się postarały to pewnie w innych klasach też by było więcej aut...
Ale po co im to???
Po co puchar markowy???
Po cholerę wstać swoją leniwą dupą ze stołka i coś robić jak można na nim wygodnie siedzieć i pierdzeieć w stołek
chcę widzieć rajd elmot pewnie z 30 n-4 plus może 10 innych aut i tyle jeśli nie będzie Pucharu Peugeota...
oni wręcz pewnie się cieszą że na magurskim w pzm jechało tylko około 30 aut, bo po co więcej. Zapłacili ok, niech jadą ale nie zawracają nikomu głowy. Bo kogo oni obchodzą??? Przecież taki Kuzaj, Kuchar, Dytko, Sołowow itd. będą jeździć jeszcze z 30 lat w MP węc po co ułatwiać młodzieży dostęp do rajdów?! Przecież nie są potrzebni!!! Skandal i tyle...
Szkoda słów:!:
Konrad - myślę że zrobienie takiego pucharu na słowacji byłoby łatwiejsze tylko że jak ktoś ma licencję polską to musi pisać do PZM o pozwolenie na start za granicą:!: Chyba że wszyscy przekwalifikują licencję na Słowackie lub Czeskie
Swoją drogą pismo do FIA nie było by głupie bo na góże w PZM są pewnie takie przekręty jak w PZPN którym zajeła się FIFA

Moim zdanie po prostu trzeba by było zabrać się im za dupę...