RallyMarco napisał(a):kolego Emilos, info sprawdzone??
tak

Moderator: SebaSTI
pawelwrc napisał(a):czyli to beda te same odcinki co na rajdzie wisły w tamtym roku? chodzi mi o ruptawe i cisówke..
emilos27 napisał(a):Brenna, Cisówka, Ruptawa
klimo napisał(a):emilos27 napisał(a):Brenna, Cisówka, Ruptawa
W takim razie zastanawia mnie tylko dlaczego osoby z Urzędu Gminy, które wydawały zgodę na rajd nadal są przekonane, że oesy będą przebiegać przez teren naszej gminyNawet w Gminnym Centrum Informacji mówią, że rajd będzie, co kolega RallyMarco może potwierdzić.
No i jeszcze dziś miałem w rękach naszą gminną gazetę z września, w której wyraźnie pisze, że 21 listopada będziemy mieli rajd, no ale skoro Kolega na 100 procent pewny to widocznie coś się pozmieniać musiało.
menson napisał(a):Żal można miec do Pana Górskiego któremu się coś w zabezpieczeniu nie podobało i organizacja. Chodziło oto że podniosły się wymogi organizacji i coś takiego. Czyli poprostu Panu górskiemu bardzo zależy żeby na podbeskidziu nie było rajdów w żadnym cyklu. Poprostu burak nie bójmy się tego powiedzieć!!! PZMOT DO WYWALENIA!!![/u]
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości