36 Rajd Barbórka Cieszyńska

Puchar Polskiego Związku Motorowego

Moderator: SebaSTI

Postprzez emilos27 » niedziela, 18 paź 2009, 19:57

RallyMarco napisał(a):kolego Emilos, info sprawdzone??

tak :?
www.facebook.com/kajtoogniapl <---- Serwis Kibiców Kajetana Kajetanowicza! Zapraszamy !!!

Obrazek
emilos27
N2

Postprzez pawelwrc » niedziela, 18 paź 2009, 20:02

czyli to beda te same odcinki co na rajdzie wisły w tamtym roku? chodzi mi o ruptawe i cisówke..
pawelwrc

Postprzez emilos27 » niedziela, 18 paź 2009, 20:26

pawelwrc napisał(a):czyli to beda te same odcinki co na rajdzie wisły w tamtym roku? chodzi mi o ruptawe i cisówke..

tego to nie wiem... ;) ale raczej innej konfiguracji niz na rajdzie Wisly :)
www.facebook.com/kajtoogniapl <---- Serwis Kibiców Kajetana Kajetanowicza! Zapraszamy !!!

Obrazek
emilos27
N2

Postprzez klimo » niedziela, 18 paź 2009, 21:17

emilos27 napisał(a):Brenna, Cisówka, Ruptawa

W takim razie zastanawia mnie tylko dlaczego osoby z Urzędu Gminy, które wydawały zgodę na rajd nadal są przekonane, że oesy będą przebiegać przez teren naszej gminy :roll: Nawet w Gminnym Centrum Informacji mówią, że rajd będzie, co kolega RallyMarco może potwierdzić.
No i jeszcze dziś miałem w rękach naszą gminną gazetę z września, w której wyraźnie pisze, że 21 listopada będziemy mieli rajd, no ale skoro Kolega na 100 procent pewny to widocznie coś się pozmieniać musiało.
klimo

Postprzez np126p » niedziela, 18 paź 2009, 21:26

z tego co ja sie orientuje to przez konczyce wielkie leci os napewno kolega co tam mieszka podpisywal jakies pismo ze sie zgadza na to zeby droga byla zmknieta a mieszka w konczycach na drodze pruchna zebrzydowice
http://www.np126p.pl wszystko o rajdach

Obrazek
Obrazek
np126p
N3

Postprzez emilos27 » niedziela, 18 paź 2009, 22:14

klimo napisał(a):
emilos27 napisał(a):Brenna, Cisówka, Ruptawa

W takim razie zastanawia mnie tylko dlaczego osoby z Urzędu Gminy, które wydawały zgodę na rajd nadal są przekonane, że oesy będą przebiegać przez teren naszej gminy :roll: Nawet w Gminnym Centrum Informacji mówią, że rajd będzie, co kolega RallyMarco może potwierdzić.
No i jeszcze dziś miałem w rękach naszą gminną gazetę z września, w której wyraźnie pisze, że 21 listopada będziemy mieli rajd, no ale skoro Kolega na 100 procent pewny to widocznie coś się pozmieniać musiało.

Os Cisówka bedzie zaczynac sie w konczycach a konczyl w cisowce(albo na odwrot- nie mam pojecia), wiec wszytsko sie zgadza, ja tylko podalem nazwy OS :)

Obrazek
emilos27
N2

Postprzez gabrally » poniedziałek, 19 paź 2009, 19:46

Tegoroczny 36. Rajd Barbórki Cieszyńskiej zakończy sezon zmagań w Rajdowym Pucharze Polski. Choć znamy już zdobywcę 1 miejsca w klasyfikacji generalnej, walka na odcinkach specjalnych wokół gminy Ustroń, Brenna, Jastrzębie Zdrój i Pawłowice na pewno dostarczy dużą dawkę adrenaliny i niezapomniane wrażenia. Wszyscy spodziewają się śniegu, który już niecały tydzień temu spadł na trasy ostatniej rundy RPP.

- Po długich i żmudnych staraniach, udało się uzyskać zgody na przebieg odcinków specjalnych na terenie gmin Ustroń, Brenna, Jastrzębie Zdrój, Pawłowice. W tym miejscu chcemy podziękować zarządcom dróg za pozytywne zaopiniowanie trasy 36 Rajdu Cieszyńska Barbórka - komentuje asystent ds. organizacyjnych 36 Rajdu Barbórka Cieszyńska, Adam Górka. - Na zawodników czeka więc ponad 83 kilometry oesowe w konfiguracji 3x3 (trzy oesy w trzech pętlach).

Mimo trudności, na które często napotykają się organizatorzy, przygotowania do rajdu idą pełną parą. Już za tydzień, 26 października rusza oficjalna strona rajdu (www.cieszynskabarborka.pl), na którą serdecznie zapraszamy.

http://rajdowypuchar.pl/news.php?readmore=245

Może to Wam w czymś pomoże :-)
Ostatnio edytowano poniedziałek, 19 paź 2009, 20:46 przez gabrally, łącznie edytowano 1 raz
Coraz częściej zastanawiam się, czemu zamiast rajdów nie wybrałem szachów. Na przykład. ;)
gabrally
N4

Postprzez np126p » poniedziałek, 19 paź 2009, 20:03

Tegoroczny 36. Rajd Barbórki Cieszyńskiej zakończy sezon zmagań w Rajdowym Pucharze Polski. Choć znamy już zdobywcę 1 miejsca w klasyfikacji generalnej, walka na odcinkach specjalnych wokół gminy Ustroń, Brenna, Jastrzębie Zdrój i Pawłowice na pewno dostarczy dużą dawkę adrenaliny i niezapomniane wrażenia. Wszyscy spodziewają się śniegu, który już niecały tydzień temu spadł na trasy ostatniej rundy RPP.

- Po długich i żmudnych staraniach, udało się uzyskać zgody na przebieg odcinków specjalnych na terenie gmin Ustroń, Brenna, Jastrzębie Zdrój, Pawłowice. W tym miejscu chcemy podziękować zarządcom dróg za pozytywne zaopiniowanie trasy 36 Rajdu Cieszyńska Barbórka - komentuje asystent ds. organizacyjnych 36 Rajdu Barbórka Cieszyńska, Adam Górka. - Na zawodników czeka więc ponad 83 kilometry oesowe w konfiguracji 3x3 (trzy oesy w trzech pętlach).

Mimo trudności, na które często napotykają się organizatorzy, przygotowania do rajdu idą pełną parą. Już za tydzień, 26 października rusza oficjalna strona rajdu, na którą serdecznie zapraszamy. http://www.cieszynskabarborka.pl/

Obrazek
Obrazek
np126p
N3

Postprzez emilos27 » poniedziałek, 26 paź 2009, 09:47

no to zajebiscie... :(

czytajcie.... :arrow: http://www.cieszynskabarborka.pl/?nid=17

Obrazek
emilos27
N2

Postprzez Heineken » poniedziałek, 26 paź 2009, 09:47

Niestety trudności nie dało sie pokonać i 36 edycji Cieszyńskiej Barbórki nie będzie:

http://www.toprally.pl/?id=10850

http://www.cieszynskabarborka.pl/?nid=17
Heineken
N1

Postprzez szczepan » poniedziałek, 26 paź 2009, 09:55

to samo właśnie znalazłem :(
szczepan

Postprzez laGadula » poniedziałek, 26 paź 2009, 09:57

Brak słów.......
laGadula
N2

Postprzez np126p » poniedziałek, 26 paź 2009, 10:48

zal i nic wiecej

Obrazek
Obrazek
np126p
N3

Postprzez menson » poniedziałek, 26 paź 2009, 13:03

Żal można miec do Pana Górskiego któremu się coś w zabezpieczeniu nie podobało i organizacja. Chodziło oto że podniosły się wymogi organizacji i coś takiego. Czyli poprostu Panu górskiemu bardzo zależy żeby na podbeskidziu nie było rajdów w żadnym cyklu. Poprostu burak nie bójmy się tego powiedzieć!!! PZMOT DO WYWALENIA!!![/u]
menson
A5

Postprzez emilos27 » poniedziałek, 26 paź 2009, 13:29

menson napisał(a):Żal można miec do Pana Górskiego któremu się coś w zabezpieczeniu nie podobało i organizacja. Chodziło oto że podniosły się wymogi organizacji i coś takiego. Czyli poprostu Panu górskiemu bardzo zależy żeby na podbeskidziu nie było rajdów w żadnym cyklu. Poprostu burak nie bójmy się tego powiedzieć!!! PZMOT DO WYWALENIA!!![/u]

jesli takie sa fakty jakie nam przedstawiles to jakas masakra jest!!!

Obrazek
emilos27
N2

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Puchar PZM