Rajd Wisły

Puchar Polskiego Związku Motorowego

Moderator: SebaSTI

Postprzez Anonymous » piątek, 1 wrz 2006, 17:28

Za parkowanie bedzie sie placic :) i bedzie mozna kupic bilety . Mam pytanie czy parkingi wszedzie będą płatne w poblizu Oes-ów ?
Anonymous

Postprzez szirer205xs » piątek, 1 wrz 2006, 22:30

na dojazdowkach do oesow beda w wyznaczonych miejscach zrobione parkingi :) nei wiem czy na wszystkich, ale bilecik taki kosztuje 5 zl i uprawnia do parkowania przy wszystkich oesach, a przy okazji kupon z nigo bedzie bral udzial w losowaniu takiego fajnego motorka :) z gory nie radze parkowac pod znakami zakazu parkowania tym bardziej bez oplaty bo moze to droo wyjsc a 5 zeta to nei majatek ;)
jaskiniatrolla.eu
szirer205xs
A5

Postprzez sumo » sobota, 2 wrz 2006, 08:17

to by mogli chociaz o tym kibicow poinformowac odpowiednio wczesnie... np. na stronie.
sumo
N4

Postprzez Saruto » sobota, 2 wrz 2006, 11:57

Co się stało z Poganem na trzecim oesie ?
GO!!! Loeb & Latvala GO!!!
GO!!! Sandell & Kościuszko GO!!!
GO!!! Al-Attiyah & Hänninen GO!!!
Obrazek
http://batracer.com/-1FrontPage.htm?Buy/ Zapraszam do gry!
Saruto
A6

Postprzez Anonymous » sobota, 2 wrz 2006, 17:26

Uff wróciłem z rajjdu byłem na Oesach w Cisownicy .. Stałem na podbiciach jakies 600 m od startu wyleciała tam załoga Nowakowski\ Kajanek która zrobiła srube siedem razy :( puzniej podbijało tam strasznie Pugi ale najgorsze było Gdy podbiło Wosia w seju który prawie w kibiców wjechał potem na szczycie obracało nieźle rute , xsare ci kkibice są nie poważni proszę Państwa

Jesli macie fotki wysyłajcie na meil wszczególnosci zalezy i na fotkach załogi z nr 73 Kwasny\Świat

Pozdrawiam
Anonymous

Postprzez Superleggera » sobota, 2 wrz 2006, 17:45

A Ty masz jakies fotki??

Kto wie co sie stalo z Szymonem? Na 6 OS juz Go nei bylo... :?
SZYMON OGNIA!!!
Obrazek Zapraszam na swój fanpage: https://www.facebook.com/pages/SnopkowskiArt/190517284345841
Superleggera
A5

Postprzez Anonymous » sobota, 2 wrz 2006, 17:52

Mam ale nic ciekawego to moj pierwszy raz z aparatem i to ejszcze z zadnym specjallnym :)

No na 3 przjezdzie w cisownicy go nie było na drugim dał na łądny pokaz na kawałku drogi ktory widziałem obrociło go 2 razy tzn za pierwszym razem konkretnie go obrocilo ale sie utrzymał a za drugim musiał tak samo
Anonymous

Postprzez martin.h » sobota, 2 wrz 2006, 18:10

Ja też przed chwilą wróciłem. Byłem na Lipowcu (OS1), na zakręcie na mostek gdzie obróciło Pogana, a jeden z pugów załogi Mazek/Maskalan zakończył rajd (skrzynia). Potem udałem się na Dębowiec - super miejsce zaraz za startem L6 do P6 potem L90, następnie L4 do P3 i wszystko w dół. Rajdówki widać ok.20 sek, a jak się spojrzało do góry to było widać nawrocik gdzie obróciło Grzybka. Potem udałem się na Cisownice i to był chyba największy błąd - dużo kibiców - więc po przejeździe czołówki ponownie wróciłem na Dębowiec.
Ogólnie rajd fajny, trasy ciekawe i myśle że jednak w 2007 zawitają MP.

PS: Szymonowi na drugim przejeździe Cisownicy przerywał silnik i ogólnie subarak coś słaby był więc napewno awaria motoru.

PS2: za parkowanie nic nie płaciłem
Beskidy na rowerze -> https://plus.google.com/u/0/photos/118155666108479221380/albums
martin.h
A6

Postprzez el_misios » sobota, 2 wrz 2006, 18:54

My byli na 1,4,6,9 oesie
Super miejsce na 6 oesie na takim szczycie hopka fiesta poszła za szybko i wjechała w 2 skuterki zaparkowane na trawie ale je tylko przewróciła.Na tym odcinku za metą dużo aut wylatywało w pole zaraz za fotokomórkami bo niezdążyło wychamowac. Wieczorem dam linka do galerii jo boł w takiej pomaranczowej koszulce z Radia Planety.
Obrazek
www.rallyfans.republika.pl
el_misios
N3

Postprzez Gustaw » sobota, 2 wrz 2006, 19:59

Rajd zaczelismy od drugiego oesu - Cisownica, mielismy byc zaraz na lewym oporze za startem, ale zaintrygowala mnie partia ktora byla kilkaset metrow dalej, bardzo waskie ale łagodne eski z duza iloscia podbic, szczytów i siodeł
qhr'a po przejsciu przez szczyt leciutko postawiło, konterka i ogień, lubiak cały rajd bardzo ostroznie tak jak mowil, bełtowski tragedia, maciejewski też strasznie strachliwie, Grzybek wyraznie od niego szybciej :)
nadjechal RPP, Habaj oczywiscie ładną techniką i szybko, z głową, agresywnie, Typa podobny poziom
miejsc to wyglądało tak ze za jednym szczytem podbijało, 30 prostej, podbicie do góry znów i siodło z eską taką że trzeba iść lewą zeby w prawy łagodny bardzo szybki sie zmiescic, cały czas zajebiscie podbijające
wszscy ludzie daleko od drogi
Karol Piątkowski idzie tą góre zajebiscie szybko, bardziej niż czołówka, zjeżdza w siodło widac ze tylko lekko musnal hamulec, tył zawias nie wydał, złapał lekko rybe ale się ładnie wybronił, było gorąco
napada Nowakowski tą góre, absolutnie pełna bomba, brak dźwieku odpuszczania gazu w pucharówce :? , mysle sobie jak to sie uda to bedzie mega cud, na górze podbiło puchar, zawias prosty
spada -zawias sie wgina, zaczyna sie siodło zawias sie dobija dalej do końca, i jak to zawias w RPP - nadszedł moment ze sie z całą siłą prostuje, wyjebało tył, dupa zacząła na boki, było jakieś ratowanie ale pozostał już tylko do odmowienia rozaniec....
tył poszedł poboczem ponizej drogi, zakantowało o lewy prób no i sie zaczeło
rolka rolka rolka rolka rolka..... ... go w powietrze, w powietrzu rolka, rolka, i spadł na ziemie z ogromna sila uderzajac dachem... rolka rolka
okrtuna rolka, szyby, czesci, reklektory, wszystko fruwało
wiara momentalnie zaczela zapierdalac w strone auta,
ja oczywiscie zaczalem biec w przeciwna strone na droge w prawo zeby zwolnic kolejną załoge, za chwile sie tez obok mnie pojawił Piotrek Adamus, kolejna załoga pojechała na SOS, pozniej karetka, straz wiadomo....
przy rannej załodze byli m.in. Kajetanowicze.. pilot miał ciezko, siedzial na ziemi z duzym halo, kierowca chodził z krawiaca głową, pozbierałem reflektory itp z puga i wrzucilem do rozbijtej rajdowki, ale szyby wypadły wszystkie...
mamy nagrana ta rolke w calosci, jak dobrze pojdzie to bedzie jutro na necie...
najbardziej ochydny dzwon jaki w zyciu widzialem :(
Ostatnio edytowano sobota, 2 wrz 2006, 20:19 przez Gustaw, łącznie edytowano 1 raz
Colin, simply the best
Gustaw
A5

Postprzez Anonymous » sobota, 2 wrz 2006, 20:07

uff szkoda mi ich . Jednak to prawda ze szli szybko . Oby było z nimi dobrze .
jak wracałem z odcinku to jakis policjant mówił ze maja obrazenia : kierowca : wstrzas mózku a pilot powazne problemy z klatka piersiową .

Pozdrawiam
Anonymous

Postprzez hairpin » sobota, 2 wrz 2006, 20:20

mamy nagrana ta rolke w calosci, jak dobrze pojdzie to bedzie jutro na necie...

Fajnie by było jakbyś zapodał wszystkie przejazdy, z opowieści brzmią interesująco.
hairpin
A5

Postprzez el_misios » sobota, 2 wrz 2006, 20:24

Mam jeszcze pytanie co to było ztym Poganem.
Stałem na takim nawrocie on zatrzymał wyskoczył leciał do tylniej klapy potem do przodu myslałem ze chce zmieniac kolo krzyczał cos zatrzymajcie ich niewiem dokładnie i pojechał ??
to foto z miejsca gdzie sie zatrzymał.
Obrazek
Obrazek
www.rallyfans.republika.pl
el_misios
N3

Postprzez Saruto » sobota, 2 wrz 2006, 20:28

Chmielewski znowu pechowo :( a co się stało z Klementowiczem?
GO!!! Loeb & Latvala GO!!!
GO!!! Sandell & Kościuszko GO!!!
GO!!! Al-Attiyah & Hänninen GO!!!
Obrazek
http://batracer.com/-1FrontPage.htm?Buy/ Zapraszam do gry!
Saruto
A6

Postprzez RallyMAN » sobota, 2 wrz 2006, 21:11

Kurcze teraz sie dowiedzialem o tym dzwonie nowakowskiego i Kajanka... Kajanka to znam nawet jest z sekcji-rajdowej... nie wiecie co z nimi? czy ok wszystko?
RallyMAN
A5

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Puchar PZM