Moderator: SebaSTI
woocasch napisał(a):Można by powiedzieć, że wreszcie robią to co powinni robić od początku sezonu. Ciekawe czy zmiana auta pociągnie za sobą zmianę dostawcy opon, oby tak. Drugie pytanie jakie przyszło mi do głowy, to czy w kalendarzu znajdzie się Rajd Polski i wtedy Lotos będzie miał trzech zawodników zdolnych walczyć o wygraną
luxxx napisał(a):jacq napisał(a):ktoś już scenariusz zmiany auta tutaj zapodałczyli teraz reszta sezonu to nauka nowego auta, więc jakie będą wypowiedzi przed/po/w trakcie rajdu to już przesądzone
Nauka nowego auta...Zapewne Kajto jak by wsiadł do Fiesty WRC od razu by robił super czasy...Każdy uczy się przez całe życie...ale co tam, zawsze można sobie w internecie popisać i być "mądrym"
synek03 napisał(a):No to już nie ma wymówek, no może przez pierwszy rajd nowym wozem bym się nie czepiał (ale od czego są testy?)
luxxx napisał(a):Nauka nowego auta...Zapewne Kajto jak by wsiadł do Fiesty WRC od razu by robił super czasy...Każdy uczy się przez całe życie...ale co tam, zawsze można sobie w internecie popisać i być "mądrym"
'jacq napisał(a):luxxx napisał(a):Nauka nowego auta...Zapewne Kajto jak by wsiadł do Fiesty WRC od razu by robił super czasy...Każdy uczy się przez całe życie...ale co tam, zawsze można sobie w internecie popisać i być "mądrym"
jak ktoś ma talent to tak będzie, a jak ktoś ma pieniądze będzie się uczyć pół sezonu albo całe życie.
Chcesz się założyć, że tak będzie?
Jak by miał kasę, to by jeżdził od początku Fordem...Tak na mraginesie, co Was boli, że on ma kasę ? Ukradł ją Wam, czy co ? Tak samo nie lubicie Sołka, Kołtuna, Ruty itp ?? Najlepiej by było, jak by każdy zajął się sobą.
luxxx napisał(a):Tak na mraginesie, co Was boli, że on ma kasę ? Ukradł ją Wam, czy co ?
Witcher1990 napisał(a):Natomiast po części wynika to też ze sposobu bycia Michała i jego wypowiedzi co już było wałkowane tutaj do mdłości.
jacq napisał(a):luxxx napisał(a):Tak na mraginesie, co Was boli, że on ma kasę ? Ukradł ją Wam, czy co ?
co ty od wczoraj tu jesteś?Witcher1990 napisał(a):Natomiast po części wynika to też ze sposobu bycia Michała i jego wypowiedzi co już było wałkowane tutaj do mdłości.
no właśnie o to się rozchodzi. Ja już jestem za stary, żeby komuś zazdrościć kasy, bo od tego mi nie przybędzie.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości