nie, na tym forum mało kto słucha tego co mówi Kubica, za to sami wiedzą najlepiej co powinien robić i tu jest problem...póki ma kasę od sponsora i sponsor to akceptuje to jest tylko i wyłącznie jego sprawa jak jeździ, a nie ekspertów od osiągania mety i gó...no wam do tego,

może się skończyć tak, że Lotos powie
dość, wówczas wszystko może się zmienić...i będzie trzeba to zaakceptować, że będzie woził siępo OSach jak Prokop czy Ostberg, tym samym tempem od kilku lat.
Jestem przekonany, że gdyby woził się w zeszłym roku, co sam podkreśla wielokrotnie, w Monte nie było by takiego tempa. Zobaczymy jak będzie na szutrach. Robert tak naprawdę popełnił jeden poważny błąd na tym rajdzie na OS8;
sam rajd, wg mnie był o wiele ciekawszy niż w poprzednim sezonie, nie tylko za sprawą fantastycznej jazdy Roberta, ale i uczestnictwa Loeba, który gdyby nie wydzownił (no patrzecie, jemu też się zdarza) walczyłby do końca o triumf. Wielka szkoda. Meeke pokazał (też wydzwonił

), że może się liczyć w tym roku. Największe rozczarowanie to Hyundai, ale pewnie rzucili wszystkie zasoby w kierunku nowej fury...
"W zeszłym roku miałem pięć wypadków i żaden nie był wynikiem nadmiernej prędkości...ci, którzy nie rozumieją tego sportu, mają prawo nie wiedzieć. Natomiast ci, którzy są w tym sporcie czasami powinni pomyśleć...ale z czasem zapominają.