Moderator: SebaSTI
maciotacio napisał(a):Z tymi tytułami to nie na poważnie pisałem, może powinienem zamieścić emotkę![]()
O konstruktorkę Wilsonowi ciężko będzie powalczyć, ze składem Ogier-Tanak-Camilli. Chyba, że Camilliego będą wymieniać jeśli jest taka możliwość. Niezmiernie jestem ciekaw czy udało się jeszcze Malcolmowi pozyskać jakiegoś dodatkowego sponsora. Podejrzewam, że auto Ogiera będzie chuchane i dmuchane z każdej strony
Dalej mam dziwne przeczucie, że Citroen będzie miał killera w postaci C3ki i Meeke może namieszać jak nie będzie musiał cisnąć przez cały rajd na 100%.
Z czysto kibicowskiego punktu widzenia jeszcze tylko brakuję VW z Mikkelsenem na czele do najlepiej się zapowiadającego sezonu od lat!
Taurus napisał(a):dobra dobra ale kto będzie jezdzić teamie dmack ? skoro homologowali opony do wurca to teraz go zapewne wystawią. może ta ciota ostberg tam trafi?
woytek napisał(a):MSG Racing napisał(a):Coraz więcej portali i profili podaje że Ogier podpisał z M-Sportem.
A co do ptaszka to jego dotychczasowi sponsorzy to był tatuś i tylko tatuś.
Tatuś pewnie tak ale Total swoje dołożył. Wiadomo przecież, że bogaty zawsze będzie miał jeszcze więcej a biednemu zawsze wiatr w... oczy. Taka sprawiedliwość społeczna
A skoro już jesteśmy przy Hubercie Ptaszku to widać, że nawet sam Mistrz Ogier czekał z decyzją na ogłoszenie planów przez Birdmana![]()
![]()
![]()
![]()
piotrg napisał(a): myślę że Ogier spokojnie jest w stanie "z kebabem w ręku" zdobyć fiestą 100 punktów miej niż polo a i tak da mu to tytuł, pamiętajmy też że tylko I dnia będzie otwierał, przecież nie musi od razu deklasować jak dotychczas wystarczy mu 168 do 160.
DonCorrado napisał(a):Ostberg dla wielu to XXXXXXX, równie dobrze mógłby nie jezdzic bo jego jazda jest taka, ze "jedzie" i tyle, niektórzy by go najchętniej pewnie w zerówce widzieli. Ludzie/kibice szukają idoli, najlepszych, a nie woziwodów. Jakby przełożyć to np. na Dakar, to taki Ostberg całą karierę jest woziwodą innego kierowcy i nic więcej, jeszcze dopłaca do tego. No tyle, że jeździ, ale to po wpisach chyba tylko jego cieszy i jego satysfakcjonuje i nikogo więcej.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości