Rajd Argentyny

...co w świecie WRC piszczy

Moderator: SebaSTI

Postprzez Krzysiek_WrC » sobota, 5 maja 2007, 15:18

KuziWrc napisał(a):ale FIA nie powinna mieć zastrzeżeń, bo przecież zgodziła się na takie rozwiązanie.

Zgodzic to sie owszem zgodziła,ale napewno dostanie sie organizatorowi za taką wpadkę,notabaene to przeciesz sparaliżowało prawie 1/3 rajdu bo się I Etap nie odbył.
Za daleko było z Super oesu do odcinków specjlanych
Krzysiek_WrC
A6

Postprzez ciapulek » sobota, 5 maja 2007, 16:36

Krzysiek_WrC napisał(a):
KuziWrc napisał(a):ale FIA nie powinna mieć zastrzeżeń, bo przecież zgodziła się na takie rozwiązanie.

Zgodzic to sie owszem zgodziła,ale napewno dostanie sie organizatorowi za taką wpadkę,notabaene to przeciesz sparaliżowało prawie 1/3 rajdu bo się I Etap nie odbył.

Jeśli FIA ochrzaniłaby organizatora, to zbłaźniłaby się po raz drugi.

P.S. Staraj się pisać bez błędów.
ciapulek
N2

Postprzez Krzysiek_WrC » sobota, 5 maja 2007, 17:33

ciapulek napisał(a):
Krzysiek_WrC napisał(a):

Jeśli FIA ochrzaniłaby organizatora, to zbłaźniłaby się po raz drugi.

P.S. Staraj się pisać bez błędów.

FIA zarzucic nic nie mozna,to tak jakby jej zarzucono to że na Shekedownie przed Rajdem Portugali doszło do wypadku.
"Łoty" dostanie organizator.Jeśli nawet Argentyna nie wypadnie z klaendarza to dostaną karę finansową zapewne..
Odwołanie Etapu to już było przegięcie,nie pamiętam jeszcvze aby coś takiego zdarzyło się podczas MŚ...
Poprostu przeliczyli się ze siłami.
Krzysiek_WrC
A6

Postprzez SebaSTI » sobota, 5 maja 2007, 21:13

Lob jak zawsze pierwszy nudzi mi sie juz troche jego wygrywanie.Jak narazie dobrze radzi sobie solberg wyprzedił hirva i jest 3 oby tak dalej :D
SebaSTI
A6

Postprzez WRCfan » sobota, 5 maja 2007, 23:38

-how fast are You in 1/4?
-all depends on how many corners I have to take in that 1/4 :twisted:
WRCfan
A6

Postprzez Zajcev » niedziela, 6 maja 2007, 00:14

a czy ktos wie why Leszek ma taka duza strate?:/
Zajcev
N4

Postprzez Banan » niedziela, 6 maja 2007, 00:17

Nie przejechal ostatniego odcinka, wiec +5 minut :/
http://www.bielawadrift.pl Bielawa Drift TEAM "...jedna pasja, jeden team"
Banan
A8

Postprzez Hultay WRC » niedziela, 6 maja 2007, 08:00

Kolejna wpadka, tym razem tragiczna- kibice stali tam gdzie nie powinni, nie zostali dopilnowani- kolejna plama(choć w tym przypadku to słowo chyba nie jest najszczęśliwsze-zginął człowiek...). Już to widze jak w TV bedą gadać o ofiarach i o jedynym Polaku jadącym na dalekim 29. miejscu(czyt. "mamy beznadziejnego kierowce i jestesmy do d***"). *
A tak poza tym to szkoda mi Solberga nawet trzecim miejscem się nie pocieszył... Ostatnio wiecęcej dobrych emocji wzbudzaja we mnie MP.

* żeby nikt nie podniósł krzyku że źle oceniam naszego kierowcę, pokazałem jak prawdopodobnie pokażą to nasze media, które nie wiedzą że w tych wyści...znaczy rajdach to różne klasy i mistrzostwa są...
Jaki tam Hultay, po prostu Arni :)
Kubeł turbo i LSD... ta zabawa po nocach się śni :)
Hultay WRC
A6

Postprzez SebaSTI » niedziela, 6 maja 2007, 09:28

Nie wiem,ale mnie dziwi postawa ludzi ktorzy zachowuja sie jak by jechał normalny samochod wiec nie dziwmy sie ze tak zeczy maja zdazenia :evil:
SebaSTI
A6

Postprzez Marmetal » niedziela, 6 maja 2007, 12:31

Cholera, tegoroczny Rajd Argentyny to prawdziwa wpadka. Najpierw ten superoes, teraz tragedia z kibicami. Organizatorzy powinni wyciągnąć jakieś wnioski. Jeśli chodzi o wyniki to Loeb wygrywa przed Gronholmem, czyli norma. Szkoda mi Pettera, ładnie jechał, ale znów auto zawiodło. Kuzaj także nie radził sobie dzisiaj jakoś wybitnie, na dodatek ten opuszczony ostatni oes i koniec marzeń o punktach. Pechowa ta tegoroczna Argentyna...
Marmetal
S2000

Postprzez kremer » niedziela, 6 maja 2007, 16:11

po I raczej ten super oes to nietylko wina organizatorów - oni przeciez liczą sie z fia i isc - a oni chca takich oesów - wiec nie winił bym organizatorów
co to lotu - to tez nie ich wina
co do wypadku - na ms nie da sie upilnowac schodzacych kibiców sam widzialem na rajdzie ms jak jeden z takich maruderów w n4 skosiłby 3 osoby, bo akurat jechał tylko w odstepstwie 10 sekund od poprzedzajacego go kierowcy a nie 60... a tamci byli odwroceni tyłem

tpo prostu zbieg tragicznych okolicznosci
na argentynie jest najwiecej kibicow z wszystkich rajdów i jest to od 2008 roku jedyny rajd w ameryce - wiec na pewno go nie zlikwidują

po prostu oleja super oes na stadionie river plate
kremer
S2000

Postprzez Booogi » niedziela, 6 maja 2007, 22:55

Sebastienowi Loebowi gratulujemy tytułu mistrza świata 2007 - a co tam, będę pierwszy :D
Janusz na zawsze w naszej pamięci...[ ' ]
Booogi
A5

Postprzez rallyspeed » niedziela, 6 maja 2007, 23:13

Tak najlepiej juz gratulować Loebowi mistrza tak jak wcześniej po Norwegii mówiło sie że Hirvonen będzie wygrywać kolejne rundy MŚ .
Fordy są bliżej Loeba niż w latach poprzednich, wiec miejmy nadzieję że będzie jeszcze ciekawie.
W tym roku liga pcwrc jest najsilniejsza, w 2005 w Argentynie wygrał Al tracąc 26min 2-gi tracił 39min ,chociaż jechali godzinę dłużej niż teraz gdzie 7-my stracił 25minut.
ps.kiedy ta 13-tka przestanie prześladować Solberga???
Obrazek
rallyspeed
A5

Postprzez Booogi » niedziela, 6 maja 2007, 23:41

Jakoś nie widze analogii do Hirvonena. Prawda jest taka, Loeb jest najszybszy i udowadnia to cały czas. Sam kibicuje Fordom, ale ten koleś w czerwonej cytrynie jest na innym poziomie wtajemniczenia, i tak dobrze, że nie wygrywa 16 rajdów na 16.
Janusz na zawsze w naszej pamięci...[ ' ]
Booogi
A5

Postprzez Picias » niedziela, 6 maja 2007, 23:44

He he jakieś nudne te rajdy ostatnio. Ciagle ten sam scenariusz jeden gość nadaje tempo drugi troszkę do niego traci a reszta jakoś nie może uwierzyć jak oni mogą tak zapieprzać. Może troszku przesadzam ale napewno nie aż tak bardzo. Wieje nudą panowie to już nasze krajowe rozgrywki są bardziej ineresujące (Elmot naprzykład). Mam nadzieję, że coś się zmieni na następnym rajdzie WRC, że będzie więcej chętnych do wygrania. Szkoda tylko naszego jedynaka w PCWRC, sam nie wiem czy to jakiś pech czy co, ale mówią, że szczęście sprzyja lepszym więc nie wiem.
Rajdy to moja pasja.
Picias
N2

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Mistrzostwa Świata