Repco Rally Australia

...co w świecie WRC piszczy

Moderator: SebaSTI

Re: Repco Rally Australia

Postprzez Śmiechol » piątek, 12 wrz 2014, 22:25

Mam pytanko. Piszę tutaj, bo w sumie dzieje się to teraz a jest ważne.

Panowie czy działają wam highlighty na WRC+ z dzisiaj? U mnie przy kliknięciu czegokolwiek wyskakuje okno logowania. Za każdym razem logując się dotarłem do podstrony gdzie mogę sobie kliknąć już odtwarzanie filmu z dzisiejszego dnia. Potem cały czas okno logowania - loguję się i znowu okno logowania i tak w kółko. No kurde, nie po to płacę im co miesiąc żebym nie mógł obejrzeć tego 20-minutowego filmiku.

Hasło poprawne na 100%, abonament opłacony na 100%.
Śmiechol
N2

Postprzez Thomas » piątek, 12 wrz 2014, 22:34

Śmiechol napisał(a):Mam pytanko. Piszę tutaj, bo w sumie dzieje się to teraz a jest ważne.

Panowie czy działają wam highlighty na WRC+ z dzisiaj? U mnie przy kliknięciu czegokolwiek wyskakuje okno logowania. Za każdym razem logując się dotarłem do podstrony gdzie mogę sobie kliknąć już odtwarzanie filmu z dzisiejszego dnia. Potem cały czas okno logowania - loguję się i znowu okno logowania i tak w kółko. No kurde, nie po to płacę im co miesiąc żebym nie mógł obejrzeć tego 20-minutowego filmiku.

Hasło poprawne na 100%, abonament opłacony na 100%.

mam ten sam problem od początku, pisałem do nich z 10 razy! Przed chwilą chciałem obejrzeć HL i też mnie wywalało, po kilkunastu próbach udało się zalogować, nie wiem o co chodzi. Oto co napisali mi ostatnio:

"Dear WRC+ user,

Thanks for your request and your interest in WRC+.

Please note if you use AdBlocker or certain kinds of anti-virus software then you cannot use and consume the full WRC+ service.

For that reason please add plus.wrc.com and www.wrc.com to your whitelist.

If our service still does not work, please do not hesitate to contact us at any time.

Best regards,
your WRC+ Team "

Tyle, że powyłączałem wszystkie adblocki na WRC i dalej to samo. Znowu wysmarowałem im maila, bo mnie zaczyna wkurzać.
"W zeszłym roku miałem pięć wypadków i żaden nie był wynikiem nadmiernej prędkości...ci, którzy nie rozumieją tego sportu, mają prawo nie wiedzieć. Natomiast ci, którzy są w tym sporcie czasami powinni pomyśleć...ale z czasem zapominają.
Thomas
A5

Postprzez Śmiechol » piątek, 12 wrz 2014, 22:40

Ja już sobie poradziłem. Wszedłem najpierw na wrc.com, dopiero potem na WRC+ klikając w obrazek i już oglądam highlity.
Wcześniej nie działało mi przez to, że wpisując w Firefoxie wrc, od razu wybierałem z listy stron przeglądanych dawniej link. Jeśli wyjaśniłem niejasno, to łap obrazek:
http://imgur.com/i8hPpKZ

Jeśli nie pomoże to spróbuj wyłączyć na chwilę antywirusa i firewall.
Śmiechol
N2

Postprzez dominik_r » piątek, 12 wrz 2014, 23:11

W serwisie kałuże, jeśli OSy też są mokre to kto wie co dzisiejszy dzień przyniesie w wynikach :)
https://pbs.twimg.com/media/BxXKM7MCQAA7FDb.jpg
Robert podobno przed OS9 meldował problemy ze zmianą biegów... to już jest jakaś paranoja :?
dominik_r
N2

Postprzez johnzz » sobota, 13 wrz 2014, 00:44

dominik_r napisał(a):W serwisie kałuże, jeśli OSy też są mokre to kto wie co dzisiejszy dzień przyniesie w wynikach :)
https://pbs.twimg.com/media/BxXKM7MCQAA7FDb.jpg
Robert podobno przed OS9 meldował problemy ze zmianą biegów... to już jest jakaś paranoja :?

ale poki co wyglada ze wszystko ok, oby tak do mety :)
johnzz

Postprzez Thomas » sobota, 13 wrz 2014, 01:16

i znowu przetasowania, Jari nie daje za wygraną. Jednak trasy nie są tak mokre jak się spodziewano, więc Thierry mocno odkurza.Straty ogromne
"W zeszłym roku miałem pięć wypadków i żaden nie był wynikiem nadmiernej prędkości...ci, którzy nie rozumieją tego sportu, mają prawo nie wiedzieć. Natomiast ci, którzy są w tym sporcie czasami powinni pomyśleć...ale z czasem zapominają.
Thomas
A5

Postprzez madman » sobota, 13 wrz 2014, 01:44

Robert ma problemy - a jakże - ze skrzynią biegów... :roll:
"To że trzeba hamować poznawałem po tym, że wszyscy kibice zaczynali uciekać." - K. Hołowczyc
madman
N3

Postprzez karluum » sobota, 13 wrz 2014, 07:55

VW włączyły 6 bieg. Może to rozwiązanie nie byłoby złe jeżeli chodzi o jazdę przez 2 dni lidera na szpicy?
karluum
A5

Postprzez Zepter » sobota, 13 wrz 2014, 09:23

Jakby to powiedzieć... "Bang!" Roberta.. Znowu wióry poleciały. Minuta straty na oesie i spadek na 10 pozycję.
TDI - Ten Dym Ignoruj ;-]
Zepter
N3

Postprzez Witcher1990 » sobota, 13 wrz 2014, 10:12

Hirvonen dzisiaj zdaje się znowu przysnął i wszyscy mu odjechali... Kubica nic nowego. Pierwsza 4raczej będzie bez zmian choc liczę że AM łyknie Meeka. gdyby tak popadało mega mocno to byłoby ciekawie na błocie, przesiew jak w 2011?
Witcher1990
A6

Postprzez żółtodziób » sobota, 13 wrz 2014, 10:29

Szkoda by było, gdyby Citroen się zawinął. Z odpowiednim kierowcą to jednak ciągle bardzo szybki wóz.
żółtodziób
A8

Postprzez Thomas » sobota, 13 wrz 2014, 11:21

żółtodziób: popieram, to będzie nieodżałowana strata, bo może, skończyć się totalną dominacją jednej ekipy, jak w F1 :?

RK:
"Udało się ukończyć dzień. To był głupi błąd [na OS12], który nie powinien był się wydarzyć. Nie wiedziałem o teście [elektronicznej żółtej flagi], żółte światło mnie zdekoncentrowało. To była szybka sekcja i opony były zużyte po długim odcinku. Kiedy nacisnąłem hamulec, auto pojechało prosto. Poza tym dzień był dla nas dobry, ale takie coś nie powinno było się wydarzyć."

Co znaczy nie widział o teście? czy takie testy są zapowiadane i zespół powinien o tym informować? o co kaman? tym samym dzień kończy na podwójnym kapciu :roll: dobrze, że na krótkim odcniku, to straty zminimalizowane
Thomas
A5

Postprzez Matthias Schmidt » sobota, 13 wrz 2014, 12:39

Jest dokladnie tak, jak sie spodziewalem, czyli 1-2-3 dla Volkswagena, choc licze na to, ze Kris Meeke zawalczy jeszcze o podium, bo jedzie naprawde dobrze. Cieszy tez, ze widac, ze roznica miedzy JML a Ogierem nie jest duza i to daje nadzieje w kwestii walki. O przyszloroczny tytul. Jutro Latvala przypuszczalnie dojedzie za Ogierem, tak bym obstawial, chociaz na dobra sprawe jest szansa, by te 12 sekund odrobic. Mysle, ze jesli Ogier nie odfrunie Latvali, to moze byc naprawde ciasny finisz :D
"This rally is insane, even though everything is going well at the moment. If there is a trouble, I'm as good as dead" - Henri Toivonen (1 May 1986)
Matthias Schmidt
N4

Postprzez madman » sobota, 13 wrz 2014, 13:07

Thomas napisał(a):RK:
"Udało się ukończyć dzień. To był głupi błąd [na OS12], który nie powinien był się wydarzyć. Nie wiedziałem o teście [elektronicznej żółtej flagi], żółte światło mnie zdekoncentrowało. To była szybka sekcja i opony były zużyte po długim odcinku. Kiedy nacisnąłem hamulec, auto pojechało prosto. Poza tym dzień był dla nas dobry, ale takie coś nie powinno było się wydarzyć."

Hm, zastanawiająca jest ta niewiedza. Z zaskoczenia oczywiście mogło go to rozproszyć, ale aż tak, żeby się zagapić? W F1 z tym problemów nie było... :oops:
"To że trzeba hamować poznawałem po tym, że wszyscy kibice zaczynali uciekać." - K. Hołowczyc
madman
N3

Postprzez kostek45 » sobota, 13 wrz 2014, 13:35

https://twitter.com/OfficialWRC/status/ ... 04/photo/1
Meeke handed 1 min 1 second penalty for this big cut on SS10.
kostek45
A5

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Mistrzostwa Świata