viper napisał(a):Thomas napisał(a):jest viper, czekaliśmy na ciebie "chłopie"![]()
możesz się zacząć pastwić, znowu będzie wesoło, choć temat już niemal wyczerpany, "a już pewnie miałeś napisać, że ładnie jedzie"
, ewentualnie jak to Kajto pokazuje jak się dojeżdża do mety, a nie to co Kubica pokazał w Janner (dziwnym trafem milczałeś jak grób)
![]()
czekamy na rozwinięcie tematu, choć ja już więcej w tym wątku nie podejmuję tematu Kubicy, bo się skończy z tobą jak w Meksyku
Jestem, bo w przeciwieństwie do ciebie mam ważniejsze zajęcie niż siedzenie przed kompem cały dzien. Ja nie muszę sie pastwic, bo mam to w nosie czy Kubica bedzie 5 czy 15, ale jak słyszę takie teksty jak twoje to cieżko siedzieć cicho. Nie porownuj Kubicy do kajta, bo na razie Kubica jest w lesie jak zaczniemy rozmawiać na argumenty kto czym dysponuje i jakie ma możliwości.
w przeciwieństwie do ciebie mam ważniejsze zajęcia na co dzien niż sprzeczanie się tobą nt Kajta i bynajmniej nie muszę się przed nikim tłumaczyć, bo mam komfort, że sam zarządzam swoim czasem. ME czy MP to nie WRC, więc możesz się podniecać występami Kajta, któremu żółtodziób łoił skórę w słabszym aucie RRC- wot taka twoja retoryka. Kajto to super zawodnik i mam do niego ogromny szacunek, ale swoje lata już ma, wg mnie stracony talent. Ogarnij zazdrość.
Matthias Schmidt napisał(a):Thomas - daj juz spokoj, bo w tej chwili to Ty zanizasz poziom i wychodzisz na trolla, a nie viper. Kubica cieniuje, viper ma swoje zdanie, a Ty swoje. Oszczedzmy sobie takich zlosliwych komentarzy.
przepraszam, już odpuszczam i więcej nie będę