Moderator: SebaSTI
Booogi napisał(a):No i Seb...wydaje mi sie, ze powtorzy wyczyn Tommiego Makkinena i zdobedzie tytul 4 razy z rzedupiatego raczej nie da rady, bo wtedy to juz Sordo bedzie szybszy
Saruto napisał(a):Gardemeister, jeśli się nie myle jechał też Xsarą w Grecjii.
Marmetal napisał(a):Booogi napisał(a):No i Seb...wydaje mi sie, ze powtorzy wyczyn Tommiego Makkinena i zdobedzie tytul 4 razy z rzedupiatego raczej nie da rady, bo wtedy to juz Sordo bedzie szybszy
Jeśli w tym roku zdobędzie tytuł to będzie to jego trzeci, a nie czwarty. Ale i tak myślę, że ma szansę powtórzyć wyczyn Tommiego.
Booogi napisał(a):Marmetal napisał(a):Booogi napisał(a):No i Seb...wydaje mi sie, ze powtorzy wyczyn Tommiego Makkinena i zdobedzie tytul 4 razy z rzedupiatego raczej nie da rady, bo wtedy to juz Sordo bedzie szybszy
Jeśli w tym roku zdobędzie tytuł to będzie to jego trzeci, a nie czwarty. Ale i tak myślę, że ma szansę powtórzyć wyczyn Tommiego.
Ja wiem, ze to bedzie jego trzeci tytul, ale nie widze nikogo, kto moglby przeszkodzic Sebowi w zdobyciu tytulu takze za rok ( wiec to bylby 4 tytul).
Booogi napisał(a):No i Seb...wydaje mi sie, ze powtorzy wyczyn Tommiego Makkinena i zdobedzie tytul 4 raz z rzedupiatego raczej nie da rady, bo wtedy to juz Sordo bedzie szybszy
J@ckaSS napisał(a):sorry ale to ze Skoda jest konkurencyjna pokazal Colin na australii w zeszlym rokubład tkwi jednak w doborze kierowcow... biora jakies stare odgrzewane kotlety typu Schwarzi tak sie sprawa konczy...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości