Moderator: SebaSTI
kremer napisał(a):Największa tajemnica wreszcie odkrytaTomek mówisz o tych Zonach na ostatnich stronach RG ? Innych mapek nie widzę
karluum napisał(a):Kruklanki idą chyba jak w 2010 roku czy w 2011. Końcówka jest naprawdę fajna, duża szeroka droga z dość twardym szutrem i jest szybko. Moja żona pomykała tam quadem chyba z 90 na godzinę
Ta Litwa to 700km więcej, w 2009 roku cały rajd miał nieco ponad 1000 km, teraz prawie 1800...
jacko napisał(a):jak sądzicie co motywowało organizatorów aby przez 4 dni codziennie jeździć po tym torze pod mikołajkami ?
aby jak najwięcej ludzi skusić na wykupienie rally passów ?
ja szczerze mowiąc po zeszłorocznej edycji rajdu w tym roku mam poważne wątpliwości co do jego kupna.. tym bardziej, że jego posiadanie nawet do wejścia do service parku nie było wymagane, jedynie na ten tor sprawdzali
robiąc ostatni powerstage OS Baranowo, ktory jest przejezdzany tylko raz powoduja zmniejszenie potencjalnie jednego OSu live transmisji mniej, no chyba, ze chca pare razy transmitowac OS z tego toru pod mikołajkami ?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 16 gości