Moderator: SebaSTI
klafindo napisał(a):Prognozy mówią, że będzie ciepło i sucho. Zdecydowanie wolę spać przy odcinkach więc o to pytam.
jacko napisał(a): w kazdym razie w zeszlym roku byly nawet autobusy za free ze strasburga na OSy dla "niedzielnych" kibicow
Cubson napisał(a):jacko napisał(a): w kazdym razie w zeszlym roku byly nawet autobusy za free ze strasburga na OSy dla "niedzielnych" kibicow
W tym roku też są autobusy: w piątek, sobote i niedziele - każdego dnia na jeden wybrany oes (jest to gdzieś podane w przewodnikach). Jeśli chodzi o noclegi to zdecydowanie polecam namiot i dzikie miejscówki - choć oficjalne parkingi też mają swoją atmosferę. Kibiców jest mnóstwo i to praktycznie wszędzie. Tradycyjnie dominują Francuzi, Belgowie i Czesi. Pogoda w zeszłym roku była bardzo dobra - zupełnie inne odczuwalne temperatury, jedynie do czego można się było przyczepić to ostatni nocleg z soboty na niedziele gdzie faktycznie non stop padało. Mimo deszczu biwaki rozłożone, ogniska rozpalone. To są Mistrzostwa Świata i na każdym kroku to odczujesz - a myślę, że właśnie na tym powinno zależeć kibicom, którzy przyjeżdżają taki kawał drogi. Polecam zdecydowanie namiot!
klafindo napisał(a):Cubson napisał(a):jacko napisał(a): w kazdym razie w zeszlym roku byly nawet autobusy za free ze strasburga na OSy dla "niedzielnych" kibicow
W tym roku też są autobusy: w piątek, sobote i niedziele - każdego dnia na jeden wybrany oes (jest to gdzieś podane w przewodnikach). Jeśli chodzi o noclegi to zdecydowanie polecam namiot i dzikie miejscówki - choć oficjalne parkingi też mają swoją atmosferę. Kibiców jest mnóstwo i to praktycznie wszędzie. Tradycyjnie dominują Francuzi, Belgowie i Czesi. Pogoda w zeszłym roku była bardzo dobra - zupełnie inne odczuwalne temperatury, jedynie do czego można się było przyczepić to ostatni nocleg z soboty na niedziele gdzie faktycznie non stop padało. Mimo deszczu biwaki rozłożone, ogniska rozpalone. To są Mistrzostwa Świata i na każdym kroku to odczujesz - a myślę, że właśnie na tym powinno zależeć kibicom, którzy przyjeżdżają taki kawał drogi. Polecam zdecydowanie namiot!
Na taką odpowiedź właśnie czekałem. Zdecydowanie nie chodzi tutaj o pieniądze tylko o ten mocno rajdowy klimat, którego nie poczuje się na rajdach regionalnych. Na spania w hotelikach przyjdzie czas jak już będę stary z reumatyzmem.
andrew88 napisał(a):Szukał już ktoś streama na jutro? Ja nic nie mogę znaleźć. Transmisja będzie tylko w Sport+?
Jarek55511 napisał(a):Macie jakiś działający stream
mustang33 napisał(a):http://cdn.livetv.sx/webplayer2.php?t=letontv&c=lilyxozeej23981damsunoal&lang=pl&eid=260913&lid=238575&ci=547&si=7
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość