Moderator: SebaSTI
Mad Max napisał(a):Rajd Polski - sponsor tytularny rajdu Lotos - sponsor główny zawodnika Lotos - rajd szutrowy - 200km/oes - 28dni po kontuzji - jedziemy mimo kontuzji że plecy bolą i lekarze generalnie odradzili start, ale o dostaliśmy kase i gdzieś pojechać trzeba i mamy ciśnienie ze środowiska rajdowego
Rajd Barbórka - sponsor tytularny rajdu Lotos - sponsor główny zawodnika Lotos - rajd "asfaltowy" - 14km/oes - 69dni po kontuzji - nie jadę bo mnie plecy bolą
Zajcev napisał(a):Nie ogarniam tego co się tutaj dzieję:)
Od kiedy Was tak boli to, że MK nie jedzie w jakimś rajdzie? Jeszcze niedawno jechaliście po nim, że w ogóle startuję, a teraz boli Was, że nie jedzie Barbórki? Pisano, że zajmuje miejsce i bierze kasę, a w jego miejsce powinien kto inny jeździć, no to proszę bardzo MK nie jedzie Barbórki, czemu hajs nie poleciał dla innego zawodnika?![]()
Jedzie źle, nie jedzie też źleStraszny zbój z tego MK, musiał wiele krzywdy co poniektórym tutaj zrobić, że tak się po nim tu jeździ
Mad Max napisał(a):Nie porównuj MP do Barbórki i wymień mi tych driverów co to sobie załatwili sponsora przez start na Karowej ??
moto_angel napisał(a):viper napisał(a):To nie ma znaczenia, bo tam sie zawodnicy jadą lansowac a nie ścigać, a kluczem do sukcesu jest Karowa w czasie antenowym...
Najlepszym który pasuje do lansowania się jest Kuchar który od lat napina się na wynik na Karowej
W tym roku nie powiększy ilości zwycięstw swoim pugiem więc ma okazje się wreszcie polansować...
gregortest napisał(a):Dlaczego zakladasz ze nie startowałem na barborce
A startowałeś ?
Napisz kiedy i czym.
viper napisał(a):Trudne pytanie, ale myśle ze nowocien bez potrzeby w tamtym roku nie produkował by sie na karowej mimo ze sie nie dostał
dinn napisał(a):Ojojoj. Za takie coś to już bym miał PW o "syfie", nie dość że OT to jeszcze w 3 następujących po sobie postach
Co do MK, to będąc w jego skórze, również odpuscilbym największy KJS w Polsce na rzecz wcześniejszego startu w przyszłorocznych WRC.
żółtodziób napisał(a):dinn napisał(a):Ojojoj. Za takie coś to już bym miał PW o "syfie", nie dość że OT to jeszcze w 3 następujących po sobie postach
Co do MK, to będąc w jego skórze, również odpuscilbym największy KJS w Polsce na rzecz wcześniejszego startu w przyszłorocznych WRC.
Bo to co ini robią od czasu do czasu tobie sie zdarza regularnie. Kilka razy juz o tym pisałem , ale widzę,ze nie cuzjesz klimatu więc powiem wprost - ile razy się coś dzieje tyle razy można na ciebie "liczyć". Zawsze wtrącisz swoje nic nie znaczące 3 grosze, które niczego kompletnie nie wnoszą do tematu a tylko dolewają oliwy do ognia. Potem jak ktoś ci zwraca uwagę to odpyskowujesz w stylu "jeszcze ci zyłka pęknie". Mnie nie pęknie, ale skoro tobie tak przeszkadzają te wszystkie PW to radzę się zastosować do uwag, które dla pewności przypomnę jescze raz:
1. Nie ty jesteś tutaj adminem i moderatorem i nie ty decydujesz co w jakim wątku moze się znaleźć a w jakim nie. Nie jesteś osobą uprawnioną do robienia tutaj porządku i nie dziw się, ze uzurpacja tego prawa budzi ogólny sprzeciw.
2. Nie podoba się że gdzieś są robione offtopy to masz dwie opcje - napisać do moderatora, żeby zareagował, a jeśli nie zareaguje to możesz swobie poszukać innego forum, gdzie nie ma offtopów lub są one szybko usuwane - nie to,że cię stąd wyrzucam, chodzi o to, że naprawdę masz w tej materii wolny wybór i nie musisz za każdym razem jak trafisz na coś co ci się nie podoba wszem i wobec obwieszczać swojego widzimisię. Wszystkim to forum pasuje z jego zaletami i wagami, jeśli tobie nie pasuje to nikt cię tutaj nie trzyma.
3. Nikt się na ciebie nie uwziął, sam sie uparłeś,że forum ma być urządzone "po twojemu". Jest urządzone jak jest, od czasu do czasu dochodzi do spięć i offtopów i jest to normalne, ale nienormalnym jest ciągłe wcinanie się między wódkę a zakąskę ze swoimi uwagami, a także ciągłe żalenie się na to,że jesteś traktowany gorzej niż inni, że sam miałbyś już kilka uwag na PW. Pewnie, żebyć miał, ale nie dlatego, że ludzie mają do ciebie jakieś uprzedzenie, ludzi po prostu wkurza to co robisz.
4. Reasumując: siedź cicho jak widzisz jakieś spięcie albo offtop, jak chcesz to zgłos do moderatora, ale sam nie wyskakuj z pouczeniami zawierajacych nierzadko obraźliwe wycieczki osobiste (choć akurat nie tym razem). Mówiąc krotko daj się lubić, jeśli chcesz żeby ludzie cię lubili. Nikt cię nie zna, więc nikt nie jest do ciebie uprzedzony z góry, na wszystko co masz zdążyłeś sobie niestety zapracować - jeśli do tej pory nie zdawałeś sobie w jaki sposób tego zdołałeś dokonać to w niniejszych punktach mam nadzieję że wyjaśniłem w czym rzecz.
Peace.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 2 gości