Moderator: SebaSTI
Loeb1987 napisał(a):Matthias Schmidt napisał(a):Wystarczy zebyś looknął na rajdy.v10.pl
Na v10 nie polecam, często same bzdury są
Honiclbr napisał(a):Loeb1987 napisał(a):Matthias Schmidt napisał(a):Wystarczy zebyś looknął na rajdy.v10.pl
Na v10 nie polecam, często same bzdury są
Mógłbyś wskazać jakąś bzdurę, która ostatnio pojawiła się i była źródłowana jako V10.pl, a nie portal zagraniczny??
Matthias Schmidt napisał(a):Honiclbr - daj sobie już spokój, przecież to nie temat dyskusji w wątku Świat WRC. Każdy ma przecież swoje zdanie, możecie dyskutować na pw
Matthias Schmidt napisał(a):Na v10 nie polecam, często same bzdury są
Oj, nie wiedziałem. Dużo czasu spędzam na niemieckich stronach, no i oczywiście autoklubie, który zawsze wydawał mi się najbardziej rzetelny(wiem, wiem wazelina)
Można było ostatnio przeczytać o ekonomii rynku samochodowego w tym temacie
Matthias Schmidt napisał(a):tomson - ale po co od razu się tak rzucasz? Nie przesadzaj za bardzo. A poza tym wybacz, ale to nie ja pisałem o bzdurach na v10, więc nie wylewaj teraz żalu na mnie, ok?? Akurat żaden z moich postów nie opisywał żadnego z portali, więc nie bardzo rozumiem o co masz do mnie żal.Można było ostatnio przeczytać o ekonomii rynku samochodowego w tym temacie
To znaczy? Co masz na myśli?
Honiclbr napisał(a):Może jakieś konkrety?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 2 gości