Moderator: SebaSTI
żółtodziób napisał(a):woocasch napisał(a):Ufff, wreszcie przebrnąłem przez weekendowe zaległości na forum, szok, że przez dwa dni przybyło aż tyle stron w tym wątku.Że co![]()
![]()
Będzie wątek o danym rajdzie i nie będzie można w nim pisać o zawodniku uczestniczącym w tym rajdzie? A czemu zakaz ma dotyczyć tylko Kubicy?
Albo rybka, albo akwarium. Mówisz że przebrnąłeś ledwo przez to co nawalili tutaj przez 2 dni, dodaj sobie jeszcze do tego 2 strony wątków z wyzwiskami, szyderstwami, kpinami itd itp. Albo będziesz przezywał co rajd coraz większy szok, albo czegoś zakażemy pisać, albo wyrzucimy stąd kola osób. W inny sposób to nie zadziała, skoro nie zadziałało do tej pory, zdrowy rozsądek dawno już tutaj umarł.
woocasch napisał(a):Aby z mojej strony zakończyć off-top - może ten problem warto by było rozważać w osobnym wątku?
- jak na to tak spojrzeć to masz rację, ale wg mnie zamiast zakazywać pisania na jakiś temat to lepiej wyrzucić zadymiarzy, dawać ostrzeżenia i banować.
Albo przeczekać, tylko czy inni użytkownicy wytrzymają taką próbę czasu jest wątpliwe.
Przecież to klasyczne podejście kolegi, brak szacunku i pogarda dla każdego kto o RK mówi inaczej niż "och" "ach" jest ogólnie znany.okun911 napisał(a):Tą wypowiedzią pokazałeś że sam jesteś hejterem i to dużo gorszym niż Viper, nawet on nie pisał że Kubica jest nieudacznikiem. Może i mało jeszcze osiągnął ale dużo jeszcze przed nim.Aaltonen napisał(a):Za to hejtują na Kubicę sami nieudacznicy, którzy nic w tym sporcie nie osiągnęli, albo bardzo niewiele, mógłbym wymieniać nazwiska czy nicki, ale szkoda klawiatury.
Jestem również za, ale skończy się to i tak że pewna cześć będzie się wtrącały innym, szydery też się nie pozbędziesz, więc nie do końca tędy droga, ale w jakimś stopniu podzielam zdanie kolegi.piotrg napisał(a):Jakieś zmiany rozgraniczające jednych od drugich (bez żadnego wnikania kto ma racje a kto nie)) muszą nastąpić bo na ta chwilę to zostaje jedno rozwiązanie - nie udzielać się na "głównej" tylko wysyłać swoje podsumowania po rajdzie do wybranych osób na PW.
kij napisał(a):Panowie, jest wiele odcieni szarości między białym i czarnym.
Bardziej może chodzić o zakazanie dyskusji typu:
U1. Kubica znowu wydzwonił bo gniótł za bardzo.
U2. Ale to przecież nieważne, bo tempo dobre miał.
U1. Ale to ważne bo punkty się liczą.
U2. Nie nie, to nie ważne bo ciągle się uczy.
U1. ...
U2. ...
U3. ...
Aaltonen napisał(a):Domson, ale co ma awaria alternatora i układu hamulcowego do braku skuteczności bo nie bardzo rozumiem?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość