Moderator: SebaSTI
m_sport napisał(a):Kiedyś była taka propozycja chyba FIA, żeby w mistrzostwach krajowych samochody mogły startować nawet po wygaśnięciu homologacji przez okres 2 czy 5 lat (nie pamiętam dokładnie). Nie wiem czy to przyjęli.
Ale chyba gdyby była wystarczająca ilość chętnych to PZM mógłby na to pozwolić.
A co do A1150 i protestu na Hila, to chyba auto składającego protest też powinno być rozbierane. Dlaczego skoro chodziło o tytuł w gr A, oprotestował go zawodnik z Nki. Wg mnie (możecie uznać to za teorię spiskową) Miłosz nie chciał, żeby rozbierać jego silnik i napuścił MOPa, tylko dlaczego
ps
Nie traktujcie mojej wypowiedzi jako obronę przekrętów u Hila. Ale moim zdaniem wszystkie samochody powinny być częściej i dokładniej rozbierane z urzędu.
nick555 napisał(a):m-sport:Miłosz nie jechał w 16 rundzie a jako że nie jechał to nie mógł składać protestu. W sumie dobrze wyszło bo jakby mm odwołał się od decyzji przyznającej hilowi nagane czy tam upomnienie za zatrzymanie się na trasie podczas 15 rundy to dopiero byłaby awantura, że warszawa przy zielonym stoliku sobie tytuły załatwia. A tak wyszło szydło z workaciekawe od kiedy hilowe auto takie było...
Ari_Krakow napisał(a):Oczywiście snuję tu tylko domysły, ale sądzę, że odkąd wyjechało od Pana Kałuży, czyli od początku, szczerze wątpię, żeby Hill sam cośtam grzebał, a to autko od początku całkiem zapier...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość