killer wrc napisał(a):PS Macie moz einfo jakpo Elmocie wyglada klasyfikacja RSMP?
www.RallyFoto.pl

Moderator: SebaSTI
Sergiey napisał(a):Do kiboli, którzy po drugim przejeździe Walimia siedzieli w tej ceglanej ruderze na górze, a potem uskuteczniali bójki: jeżeli to czytacie - prezentujecie poziom poniżej krytyki. Wszystkim takim mówie: wypierdlajcie z oesów.
Tylu pijanych i zadymiarzy na oesach jeszcze nie widziałem - odechciewa się jeździć.
Pozdrawiam,
LIPciu napisał(a):Sergiey napisał(a):Do kiboli, którzy po drugim przejeździe Walimia siedzieli w tej ceglanej ruderze na górze, a potem uskuteczniali bójki: jeżeli to czytacie - prezentujecie poziom poniżej krytyki. Wszystkim takim mówie: wypierdlajcie z oesów.
Tylu pijanych i zadymiarzy na oesach jeszcze nie widziałem - odechciewa się jeździć.
Pozdrawiam,
stary zapewniam cię że jeden z nich długo popamięta ten dzień
szkoda że było nas tylko 4 ale to co widziałem przeraziło mnie. ludzie wracający z patelni losowo dostawali strzały. paranoja. najśmieszniejsze jest że to my przez półtorej godziny musieliśmy sie tłumaczyć policji za pobicie!! na dojezdzie do następnego oesu. to była jakaś paranoja.
LIPciu napisał(a):Sergiey napisał(a):Do kiboli, którzy po drugim przejeździe Walimia siedzieli w tej ceglanej ruderze na górze, a potem uskuteczniali bójki: jeżeli to czytacie - prezentujecie poziom poniżej krytyki. Wszystkim takim mówie: wypierdlajcie z oesów.
Pozdrawiam,
szkoda że było nas tylko 4 ale to co widziałem przeraziło mnie. ludzie wracający z patelni losowo dostawali strzały. paranoja. najśmieszniejsze jest że to my przez półtorej godziny musieliśmy sie tłumaczyć policji za pobicie!! na dojezdzie do następnego oesu. to była jakaś paranoja.
Pozdrawiam,
Cogonieznajom napisał(a):..ale wiecie co, ta ekipa pijana (pościągane koszulki i okupacja rejonów tej zburzonej fabryki w Walimiu) prawdopodobnie nie była wogóle z Walimia, ani z tych rejonówJa znam większość ludzi mieszkających w Walimiu..
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 16 gości