majkos napisał(a):Najlepszym rozwiązaniem dla co poniektórych tutaj wydaje się proste:
zróbcie sobie "ustawkę" weźcie kije basbolowe, łańcuchy itp i idźcie na całość........
w woli przypomnienia nie jestesmy KIBOLAMI tylko kibicami

Moderator: SebaSTI
majkos napisał(a):Najlepszym rozwiązaniem dla co poniektórych tutaj wydaje się proste:
zróbcie sobie "ustawkę" weźcie kije basbolowe, łańcuchy itp i idźcie na całość........
Kopernik napisał(a):enka: niech tylko przypomnę. Jakiś czas temu wszyscy śmiali się z Sołowowa, że jeździ tempem furmanki. A teraz jest jednym z naszych najlepszych kierowców
majkos napisał(a):Bzyqu: co poniektórzy zachowują się jak kibole niestety.......
piszesz:"gramjy fair, i bawmy sie w rajdy, bo naprawde zaczynam sie tym wszystkim martwic. Nie obrazajac bogatych rajdowcow, nie pozwolmy zeby pieniadze przyslonily chec i wole walki, i nie pozwolmy, by zagrania przepisowo-taktyczne przyslonilo umiejetnosci !!" - widziałes biednego rajdowca?? bo ja nie, słyszałes kiedyś o "team orders"??? bo ja tak, zabawa w rajdy??? od tego są KJS-y... Zejdź na ziemię kolego. Wciąz sie mówi, że nasze rajdy takie sa bo brak sponsorów - a co oni dają?? pewnie dobre słowo.....
Pozdrawiam
Kopernik napisał(a):Pomyśl trochę enka, wprowadzenie do rajdu kusia i tak niewiele zmieniło. Ten zabieg taktyczny prowadził tylko do tego, że zwycięzca rywalizacji Fycz vs. Kościuszko zgarniał tytuł. tak naprawdę obaj mieli równe szanse.
Kopernik napisał(a):Buncol: nie będę już się powtarzał. Dobrze to również wyjaśnił majkos. Nie szukajmy afery tam, gdzie jej nie ma. Zagranie z Kusiem nie było przestępstwem. Ba, nie było nawet wykroczeniem.
LIPciu napisał(a):co do postawy fair play to nie wiem czy ktos tu to pisal ale w noc przed rajdem zespol fiata proponowal 30 tys zl guzkowi zeby ten nie wystartowal...
wiec po co to gadanie
kosiu napisał(a):... a ja słyszałem że "Chłopskie Jadło" dzień przed rajdem proponowało Adamusowi pięć kg kiełbasy wiejskiej i trzy kg smalcu staropolskiego z capa, za to żeby na dojazdówce zepchnął Frycza z drogi.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 21 gości