Moderator: SebaSTI
qbus napisał(a):Ale co z tego że będziesz miała ME w Olsztynie jak nikt z gości zagranicznych walczących o tytuł nie przyjedzie na ten rajd. Może pojawi sie kilka eNek i tyle. Ahs no i Łotysz w Pumie.
tomi_kl napisał(a):qbus napisał(a):Ale co z tego że będziesz miała ME w Olsztynie jak nikt z gości zagranicznych walczących o tytuł nie przyjedzie na ten rajd. Może pojawi sie kilka eNek i tyle. Ahs no i Łotysz w Pumie.
dokładnie , i bede jechał tyle km , a organizator odwoła 1/2 ss , bo ma problemy z publicznością ... Szkoda gadac , ale cos mi sie wydaje ze juz pozamiatane
speed-x napisał(a):jeśli Kormoran bedzie rajdem Polski to bedzie wypas Dlaczego niby wszystkie większe imprezy mają być na południu. Pólnocna Polska tez potrafi zorganizować dobry rajd,a Olsztyn takiej szansy na pewno nie przepuści.Ale wiadomo o co chodzi,teraz jest nie na ręke tym co mieli na Eliminacje ME bliziutko![]()
tu są najlepsze szutry i koniec ,kropka
mam nadzieje ,ze to info sie potwierdzi
speed-x napisał(a):jeśli Kormoran bedzie rajdem Polski to bedzie wypas Dlaczego niby wszystkie większe imprezy mają być na południu. Pólnocna Polska tez potrafi zorganizować dobry rajd,a Olsztyn takiej szansy na pewno nie przepuści.Ale wiadomo o co chodzi,teraz jest nie na ręke tym co mieli na Eliminacje ME bliziutko![]()
tu są najlepsze szutry i koniec ,kropka
mam nadzieje ,ze to info sie potwierdzi
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości