Jak myslicie !!! Kto, jak, gdzie i w czym ??? - sezon 2006

Rajdowe Samochodowe Mistrzostwa Polski

Moderator: SebaSTI

Postprzez Saruto » sobota, 18 mar 2006, 20:25

Jeśli Frycz od Elmotu w S2000 to Kuzi powinien sobie auto zmienić :D
GO!!! Loeb & Latvala GO!!!
GO!!! Sandell & Kościuszko GO!!!
GO!!! Al-Attiyah & Hänninen GO!!!
Obrazek
http://batracer.com/-1FrontPage.htm?Buy/ Zapraszam do gry!
Saruto
A6

Postprzez _misiek055_ » sobota, 18 mar 2006, 20:30

Eee tam... nawet sekunda na kilometr jest spokojnie do odrobienia, a będzie pewnie mniejsza różnica.
Koraszewski jest nienormalny, fakt, ale powinniście się wszyscy cieszyć bo jeśli to nie będzie odbiegało od oryginału to... może zobaczymy tego potwora rozjeżdżającego wszystkie słabsze miśki w GSMP? :lol:
_misiek055_
N3

Postprzez mda » sobota, 18 mar 2006, 20:58

Jesteśmy wlaśnie w trakcie budowy legendy sportów motorowych Audi Sport quattro...
Samochód jest całkowicie robiony od podstaw!!! Z fabryki Audi w Ingolstadt otrzymaliśmy dokładne dane na temat wymiarów płyty podłogowej oraz wymiarów zewnętrznych nadwozia, natomiast do zrobienia elementów takich jak maska, błotniki (przód-tył), zderzaki...itd posłużył nam jedyny w Polsce oraz jeden z niewielu na Świecie model oryginalnego Audi Sport quattro, które jest naszą własnoscią oraz reklamówką firmy...Wszystkie elementy zostały odwzorowane z ogromną doladnoscią!!! Samochód, który budujemy ma wystartować w Rajdzie Monte Carlo w klasie pojazdów historycznych w sezonie 2007...

umiecie czytac??? jest napisane ze do odwzorowania blotnikow, maski, zderzaki...posluzyl im model Audi Sport Quattro...
all we do is kiteboarding...
mda
A6

Postprzez Marmetal » sobota, 18 mar 2006, 20:59

Szkoda, że tak zadbane Audi Sport Quattro przestanie istnieć :(. Z kolei Audi S1 byłoby czymś niesamowitym. Mieszane uczucia...
Marmetal
S2000

Postprzez NatalkA » sobota, 18 mar 2006, 23:24

co do Frycza to pewne jeszcze nie jest kiedy zasiadzie za kierownica s2000, choc nie ukrywam ze byloby milo gdyby zaczal juz od Elmotu
NatalkA

Postprzez Kisiel » niedziela, 19 mar 2006, 12:38

Szkoda mi tej Audicy bo ona "fajna" była o ile to ta sama co w WRC była opisywana... A wiemy co Koraszewski wymodził w pierwszym starcie porównywalnym potworem. :)
zielony listek
Kisiel
A5

Postprzez mda » niedziela, 19 mar 2006, 14:11

Jezu!!! Wy naprawde macie problemy z czytaniem!!! On rozebral to audi tylko poto by zrobic formy "odlewy" czy jak kto woli kopie drzwi, maski, i nadkoli. Nowe audi bedzie mialo karoserię z karbonu, a audi quattro zostaje tak jak było... :!: :!:
all we do is kiteboarding...
mda
A6

Postprzez Marmetal » niedziela, 19 mar 2006, 18:40

mda napisał(a):On rozebral to audi tylko poto by zrobic formy "odlewy" czy jak kto woli kopie drzwi, maski, i nadkoli. Nowe audi bedzie mialo karoserię z karbonu, a audi quattro zostaje tak jak było... :!: :!:

W takim razie w porządku, aż mi kamień z serca spadł :). Fajnie, że ktoś w Polsce zrobi prawdziwą, topową B-grupę.
Marmetal
S2000

Postprzez bzyq » niedziela, 19 mar 2006, 20:17

Skoro jestesmy juz w temacie Korasza : wie ktos co sie z tetetka stalo ?
odbudowali ja czy poszla na zyletki ?
Edek z krainy kredek ;p
bzyq
A6

Postprzez RaQ » poniedziałek, 20 mar 2006, 15:58

[quote="solota_RallyPL.com"]Subaru Kuzaja po dzwonie na polskim 2003 tez dalo sie odbdowac :wink:

Ale tam był skasowany przód, a Subaru Maciejewskiego było poprostu przecięte na pół. Nie mam pojęcia jak oni tego dokonali...ale co tam, Polak potrafi, tu szpachlą, tam szpachlą i jazda :D :P
RaQ
A5

Postprzez michalwoj » poniedziałek, 20 mar 2006, 20:20

Jeśli chodzi o strone Sołowowa to dane samochodów są tam chyba jakieś lewe. Patrząc na osiagi nowego SX4 WRC to to Subaru coś mało ma tych koni i momentu, i nie wierze żeby Clio miało lepsze przyspieszenie od Punto aż o 2,4 s
KULIG FOREVER !!!
BĘBNY GO !!!
michalwoj
N1

Postprzez Picias » wtorek, 21 mar 2006, 19:06

Właśnie sobie czytałem stare newsy z autoklubu bo mnie nie bylo i widzę, że punto s2000 nieźl wymiotło na RALLY DEL CIOCCO E VALLE DEL SERCHIO. Andreucci pokazał że fura ma niezły potencjał, oby Fryczu ją dostał na elmot a będzie się działo.
Picias
N2

Postprzez MarcinRallyCieszyn » wtorek, 21 mar 2006, 20:59

na Elmocie Kajtka zobaczymy w Subaru :), co do puga S1600 to napewno nie ... nawet zrezygnowal z Puga nie wiedzac czy pojedzie w Subru... a tego juz teraz jest bardzo blisko :)
MarcinRallyCieszyn

Postprzez WRX_STI » wtorek, 21 mar 2006, 21:13

RaQ napisał(a):
solota_RallyPL.com napisał(a):Subaru Kuzaja po dzwonie na polskim 2003 tez dalo sie odbdowac :wink:

Ale tam był skasowany przód, a Subaru Maciejewskiego było poprostu przecięte na pół. Nie mam pojęcia jak oni tego dokonali...ale co tam, Polak potrafi, tu szpachlą, tam szpachlą i jazda :D :P

Ja myśle że poprostu kupił nową imprezę i to co się dało zamontował w niej :)
Obrazek
WRX_STI
A5

Postprzez Marmetal » wtorek, 21 mar 2006, 22:00

WRX_STI napisał(a):
RaQ napisał(a):
solota_RallyPL.com napisał(a):Subaru Kuzaja po dzwonie na polskim 2003 tez dalo sie odbdowac :wink:

Ja myśle że poprostu kupił nową imprezę i to co się dało zamontował w niej :)

Wiesz, tył auta chyba nie był doszczętnie rozbity i być może jakieś części jeszcze nadawały się do użytku, więc jak mówisz kupił nowe Subaru, a trochę części z rozbitego włożył do zakupionego. Nie można wykluczyć takiej opcji.
Marmetal
S2000

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do RSMP