Krzysiek_WrC napisał(a):Myślę że takie filmiki powinny przestac byc wrzucane w internet,teraz mamy ewidenty przykład jak wykorzystano materiał do propagandowego artykułu.
No coments

Jakiego propagandowego. Robie relację z rajdu i 3/4 bedzie dotyczyło fatalnej organizacji.
Na strefie nie było kierowcy, ktory powiedział by dobre słowo. Wszyscy narzekali na organizację, zabezpieczenie a także na dziwne działania ZSS
(Flodin za wczesnie wjeżdża na PKC.Potem opuszcza serwis i próbuje wjechac raz jeszcze o czasie. ZSS nakłada karę, która potem cofa-mam zresztą wyniki bez tej kary-. Po interwencji zawodników kara zostaje przywrócona).
Dodatkowo safety bez najmniejszego chociażby pojęcia o zachowaniu szybko jadacego auta i ustawianiu ludzi na oesie. Ignorowanie mediów i utrudnianie im pracy. Brak zabezpieczenia medycznego (patrz:czas oczekiwania na pomoc dla Skrzywana).
Z drugiej strony minuta kary dla Typy za brak Naklejki, kary finansowe za wszystko.
Dla mnie organizatorzy to - banda idiotów i ignorantów, którzy nie powinni organizowac zadnych imprez motoryzacyjnych.
A na koniec cytat z wywiadu jakiego udzielił mi mariusz Suss-rzecznik prasowy Subaru
"to był jedne z najlepiej zabezpieczonych rajdów.był tak precyzyjnie przygotowany, że ja po 10 latach interesowania sie sportem motorowym nie widziałem tak precyzyjnie zabezpieczonego rajdu"
A jak wspomniałes o klubach, na Krakowskim byłes? Źle był zorganizowany? Zrobił sie jakis pier.... kompleks rajdów w Krakowie możecie mnie Tu zjeśc ale swojego zdania nie zmienie.
Byłem na krakowskim. Matoły jako safety. Oesy po prostych z vmax grubo ponad rozsadna granicę i zbyt wysokie średnie.