Moderator: SebaSTI
rally.....Kamil napisał(a):No i po sponsorze... jeszcze próbują coś działać ale... no ale przynajmniej dyrektor rajdu powiedział, że rajd się odbędzie tylko jeszcze nie wie po jaką nazwą... SzkodaMiało być extra a są problemy zanim rajd się rozpoczoł. Ale ja wierze, że będzie dobrze!
budyń napisał(a):nie chce nic insynuować ale jak patrze na ploty i fakty o problemach organizatorów to przypomina mi sie ustalanie kalendarza przez PZM i niewpisanie do niego kormorana, a ten rajd napewno by sie odbył!!! i to beż żadnych problemów
no i te trasy (wole być na jednym rajdzie szutrowym niż na 7 asfaltach)
Andrzej napisał(a):budyń napisał(a):nie chce nic insynuować ale jak patrze na ploty i fakty o problemach organizatorów to przypomina mi sie ustalanie kalendarza przez PZM i niewpisanie do niego kormorana, a ten rajd napewno by sie odbył!!! i to beż żadnych problemów
no i te trasy (wole być na jednym rajdzie szutrowym niż na 7 asfaltach)
Niestety tlko Rajd Polski to prawdziwe szutry.Warszawski to rajd przeprawowo - szybkosciowy.Pozostaje wlaczyc do RSMP Festiwalowy.Ale narazie nie narzekaj na asfalty bo nie mieszkamy w Australi i nie mamy az tylu fajnych szuterkow.Ja lubie asfalty
A jaki to ma związek z Rajdem Wawelskim![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości