sorry ,ale ja uważam Super Express za jeden wielki chłam...
Po pierwsze to śmiać mi sie chce jakie porównania teraz lecą w strone Leszka"prosty jak kij od sczotki" albo z tą wagą piórkową ktoś pisał,a potem że waga wzwyż a ktoś na to ,że za to mentalna w dół...
Po drugie to powoli coraz bardziej stoje w przekonaniu że słusznie mu przyłożył...no w końcu przeżył i nic specjalnego mu nie jest

Widocznie uwagi Packa musiały nieźle zaboleć ,a że słów na to odpowiednio równych już nie ma, to zdaniem Kuzaja pozostało jedno rozwiązanie i na pewno nie zastanawiał sie przy tym dziesiątki razy co teraz będą o nim pisać gazety,fora,czy myśleć "kibice" itp. Poza tym wypominanie Packa po tylu miesiącach kto niósł trumne Janusza jest bezczelne i !nie na poziomie!
Boję się, że wynajmie jakichś zbirów i połamią mi nogi i ręce. A stać go na to. Jest majętnym człowiekiem - dodaje.............
LOL...
I wiadomo o co mu chodzi...

)) A Super Express coś tam doda od siebie,przyprawi i już o artykule będą trąbić naokoło,tylko że na tym przejechali sie już akurat nie pierwszy raz.Właśnie przed chwilą przeczytałam artykuł w całości i jakie mam wrażenie? Otóż takie,że SE przekręcił sprawe o 90 stopni...Potrzeba czasu ,wszystko sie wyjaśni i prędzej czy później poznamy najprawdziwszą prawde.