..::12 Rajd Rzeszowski::..

Rajdowe Samochodowe Mistrzostwa Polski

Moderator: SebaSTI

Postprzez +RAFAŁ+ » poniedziałek, 16 sie 2004, 14:33

Kris-to faktycznie jakies fatum. Dobrze, ze tym razem sie dobrze skonczylo bo bylo naprawde goraco. A kumple Kaliszki tez sobie dobre miejsce znalezli na kibicowanie :)

Krystof-ja tez moge prosic o taki zestaw? ;)
Odszedł wielki kierowca, jeden z największych, jacy kiedykolwiek pojawili się w polskich rajdach...

ryspol.net.pl
+RAFAŁ+
A6

Postprzez Maciek_1982 » poniedziałek, 16 sie 2004, 15:04

Relacja w TVN-Turbo pewnie jak zwykle we wtorek.
Kristof wystarczy się uśmiechnąć żeby dostać smycze? Jeśli mozna to ja też byłbym chętny do zapisu na smycz :D
Obrazek
Maciek_1982
N2

Postprzez Gabi » poniedziałek, 16 sie 2004, 15:28

no wlasnie jesli to nie jest jakis problem to ja tez bardzo chetnie bym chcial miec taka smycz i koszulke albo jedno z dwojga.
MOTO FREAK FOTO
Gabi
N1

Postprzez jugawrc » poniedziałek, 16 sie 2004, 17:28

Kris_WRC napisał(a):Tu już nawet nie chodzi o to czy jeździsz czy nie ale o sposób Twoich wypowiedzi. Polecam częstsza zadume zanim klikniesz na ''wyslij''

<brawo> to mi się podobało ;)
POZDRAWIAM
Rzeszowskie Forum Rajdowe
www.RFRteam.fora.pl
jugawrc
N2

Postprzez **FanKuzaja** » poniedziałek, 16 sie 2004, 17:32

To ja też bym był bardzo chętny na smyczką lub koszulkę.. ale wolał bym to drugie :)

+RAFAŁ+ widzieliśmy Marcina Kaliszkę na Watersplachu na ostatrnimprzejeżdzie Lubenia.. bardzo sympatyczny ma plecaczek znapisem rallyfoto.pl :)
Janusz Kulig 1969-2004
Michael Park 1966-2005
Na zawsze w sercach kibiców

Leszeeek Ogień na Tłoki !!
**FanKuzaja**
A6

Postprzez krystof » poniedziałek, 16 sie 2004, 18:07

**FanKuzaja** napisał(a):To ja też bym był bardzo chętny na smyczką lub koszulkę.. ale wolał bym to drugie :)

+RAFAŁ+ widzieliśmy Marcina Kaliszkę na Watersplachu na ostatrnimprzejeżdzie Lubenia.. bardzo sympatyczny ma plecaczek znapisem rallyfoto.pl :)

Nie tylko sympatyczny ma plecaczek:P On również jest bardzo miły
Obrazek
krystof
N2

Postprzez +RAFAŁ+ » poniedziałek, 16 sie 2004, 18:22

Fan Kuzaja: i ja stalem wlasnie za nim. Wysoki, jasno niebieska koszulka, krotkie spodenki moro, ze mna dziewczyna tez wysoka w niebieskiej kurtce(pozniej sie wypieprzyla na sliskim blocie probojac wejsc na mala gorke z czego byl duzy smiech). Pozniej stalismy przy zjezdzie z mostu do rzeki. Na Twoich zdjeciach sie nie widze. Kojarzysz?
Odszedł wielki kierowca, jeden z największych, jacy kiedykolwiek pojawili się w polskich rajdach...

ryspol.net.pl
+RAFAŁ+
A6

Postprzez lordpix » poniedziałek, 16 sie 2004, 18:36

krystof napisał(a):
Kris_WRC napisał(a):PS +Rafał+ Gadałem z Bebnem to na Komborni to było najgroźniejsza sytuacja na tym rajdzie rok temu skonczyli 100 m dalej wiec jakies fatrum tam ciąży na nich w tym miejscu :)

Ale na szczęście nic się nie stało, szkoda mi tylko kumpli Marcina Kaliszki, bo troche się zdenerwowali tym zdarzeniem, oni sobie spokojnie siedzieli, a tu coś takiego. Pewnie będą fotki na RallyFoto

Kris, chcesz smycz z adresem bebenek.pl :?:

a czy tą smycz to tylko wybrani moga dostać, czy ja takoż mam szanse? :oops:
gg: 3984793
https://picasaweb.google.com/lordpix moje zdjęcia
lordpix
N3

Postprzez hermik » poniedziałek, 16 sie 2004, 18:51

Widzę, że małe powstanie się szykuje w związku z gadżetami bebenek.pl :wink: Chętnie się dołącze.
hermik
N2

Postprzez speed555 » poniedziałek, 16 sie 2004, 19:11

+RAFAŁ+ napisał(a):Fan Kuzaja: i ja stalem wlasnie za nim. Wysoki, jasno niebieska koszulka, krotkie spodenki moro, ze mna dziewczyna tez wysoka w niebieskiej kurtce(pozniej sie wypieprzyla na sliskim blocie probojac wejsc na mala gorke z czego byl duzy smiech). Pozniej stalismy przy zjezdzie z mostu do rzeki. Na Twoich zdjeciach sie nie widze. Kojarzysz?

Ja Cie chyba widziałem :) Byłem w tym miejscu (koło drzewa do którego była zawieszona jakas duża reklama i pózniej ktoś ja ściągnął ;) i robiłem fotki byłem w niebieskiej koszulce subaru i w dżinsach.
http://www.rallyarena.pl
http://www.studioarte.com.pl
speed555
A5

Postprzez jugawrc » poniedziałek, 16 sie 2004, 19:23

Ja sie też ustawiam w kolejce po smych w końcu byłem w stanie pomagać, jakby ten przystanek okazał się magnesem ;) Kurs pierwszej pomocy mam zasobą, kolegow więc kolegom czekającym na "PKSa" nie groziło NIC.....TEORETYCZNIE NIC ;)
Rzeszowskie Forum Rajdowe
www.RFRteam.fora.pl
jugawrc
N2

Postprzez speed555 » poniedziałek, 16 sie 2004, 19:32

To ja też dołączam do kolejki ;) A tak przy okazji to ładny OFF sie robi z tego tematu :)
speed555
A5

Postprzez marcin » poniedziałek, 16 sie 2004, 20:10

Może krócej by było zrobić listę userów ktorzy nie chcą koszulki czy smyczy :lol: :wink:
marcin
A5

Postprzez **FanKuzaja** » poniedziałek, 16 sie 2004, 21:33

+RAFAŁ+ Ja stałem praktycznie w wodzie.. poniżej tego miejsca gdzie ty Stałeś i Stął Marcin Kaliszka. Jak stałem w miejscu takim że widziałem plecka.. i jakiś konar na Którym Kaliszka Siedział. Widziałem Cię i tą dziewczynę.. Korciło mnie by jej Foto zrobić lecz zakrutki obiektyw. Ja stałem ponirzej tego miejsca gdzie ty stałeś.

Jak by to powiedzieć stałem dosłownie w wodzie jednym butem.

Jak będę miał fotki.. to średnio będziesz wiedział gdzie stałem :) Stałem na wysokości.. gdzie dużą cześć Fotografów stała pomiędzy drzewami.. już jak Rajdówki.. wyjeżdzaly z Rzeki i zmierzały ku wybiciu. Na przeciwnej stronie brzegu.

Pozdro Ciepłe:)

A rozmowe na temat smyczek koszulke itd itp przenieśmy się do tematu Gadzety Rajdowe.. czy jakoś tak.. już kiedyś taki temat był.
Janusz Kulig 1969-2004
Michael Park 1966-2005
Na zawsze w sercach kibiców

Leszeeek Ogień na Tłoki !!
**FanKuzaja**
A6

Postprzez speed555 » poniedziałek, 16 sie 2004, 22:02

FanKuzaja: to Ciebie też widziałem, ja stałem (kucałem :) wlasnie miedzy tymi drzewami
speed555
A5

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do RSMP