Krystof-ja tez moge prosic o taki zestaw?

Moderator: SebaSTI
Kris_WRC napisał(a):Tu już nawet nie chodzi o to czy jeździsz czy nie ale o sposób Twoich wypowiedzi. Polecam częstsza zadume zanim klikniesz na ''wyslij''
**FanKuzaja** napisał(a):To ja też bym był bardzo chętny na smyczką lub koszulkę.. ale wolał bym to drugie![]()
+RAFAŁ+ widzieliśmy Marcina Kaliszkę na Watersplachu na ostatrnimprzejeżdzie Lubenia.. bardzo sympatyczny ma plecaczek znapisem rallyfoto.pl
krystof napisał(a):Kris_WRC napisał(a):PS +Rafał+ Gadałem z Bebnem to na Komborni to było najgroźniejsza sytuacja na tym rajdzie rok temu skonczyli 100 m dalej wiec jakies fatrum tam ciąży na nich w tym miejscu
Ale na szczęście nic się nie stało, szkoda mi tylko kumpli Marcina Kaliszki, bo troche się zdenerwowali tym zdarzeniem, oni sobie spokojnie siedzieli, a tu coś takiego. Pewnie będą fotki na RallyFoto
Kris, chcesz smycz z adresem bebenek.pl
+RAFAŁ+ napisał(a):Fan Kuzaja: i ja stalem wlasnie za nim. Wysoki, jasno niebieska koszulka, krotkie spodenki moro, ze mna dziewczyna tez wysoka w niebieskiej kurtce(pozniej sie wypieprzyla na sliskim blocie probojac wejsc na mala gorke z czego byl duzy smiech). Pozniej stalismy przy zjezdzie z mostu do rzeki. Na Twoich zdjeciach sie nie widze. Kojarzysz?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 9 gości