Ciapulek napisał:
Proces umysłowy ci nie wyszedł. Sponsoring to forma reklamy. Reklamują się firmy, które coś sprzedają. Społeczeństwo konsumuje. Być może Kirloy kupuje od firmy, którą Hołek być może wciągnie w reklamę w rajdach terenowych. Tak więc zmniejszy się liczba firm, które mogłyby reklamować się przez rajdy płaskie. O to Kirloy'owi chodziło.
Bueheh, to se na znak protestu przestancie tankować na Orlenie, i będziecie mieli satysfakcję że odcinacie Holka od funduszy... żałośni jesteście. Myślenie tymi kategoriami, że jak Holkowi zabiorą to dadzą komuś innemu to żenujące jest. Na pewno dadzą jakiemuś "nieodkrytemu" talentowi rajdowemu... który przez pazerność Hola nie może rozwinąć skrzydeł , ehh zły Holek, zły

Ja ze swojej strony nie będe się już wypowiadał nt. Holka, dla mnie super że jedzie ... a przy okazji mam nadzieję że zamknie usta wielu malkontentom, którzy sposób na podniesienie poziomu rajdu Polski widzieli by w wykluczenia Holka i niech sobie inny walczą, bo przecież Holowczyc to już się najeździł.
Pozdr