Jak myslicie !!! Kto, jak, gdzie i w czym ??? - sezon 2005

Rajdowe Samochodowe Mistrzostwa Polski

Moderator: SebaSTI

Postprzez Schumi03 » poniedziałek, 18 paź 2004, 00:25

Ehh PawelRally... Jeżeli sam nie widzisz z jakiej przyczyny nie pierwsza osoba zwraca Ci uwagę - mogę Ci tylko współczuć... :? EOT.
Obrazek
Schumi03
N3

Postprzez PawelRally » poniedziałek, 18 paź 2004, 00:32

Ludzie nie pisze zeby nabic postów po cholere mi to bo co chce N3 czy więcej mi to wisi :? Dobra skończmy to kłutnie bo to nie ma sensu.
Rajdy wporzO!
(BRT) - Banasik Rally Team ;)
PawelRally
A6

Postprzez beeper_ » poniedziałek, 18 paź 2004, 09:50

PawelRally - jestes najslabszym ogniwem, dowidzenia.
beeper_
N4

Postprzez PawelRally » poniedziałek, 18 paź 2004, 11:30

beeper możesz sobie pomarzyć :evil:
Rajdy wporzO!
(BRT) - Banasik Rally Team ;)
PawelRally
A6

Postprzez Albert(Zambrów) » poniedziałek, 18 paź 2004, 13:51

Ale wy zjebani jestescie :evil: ... prawie kazdy z was nietrybów siedzi tu bo mie ma co innego do roboty. Zaden z was nie ma odwagi komus w real pojechac i sie w internecie dopierdalacie :!: Radze wam POMYŚLCIE zanim cos napiszecie. Człowiek sie chce wyzalic a wy do niego z gęba, to co to ma byc :?: :?: Podpiszcie pakt o tytule "My zjebani przez los ślimaki, czapiający sie na forach internetowych", zalegalizujcie sie to moze bedziecie miec poparcie w tak samo zjebanej spolecznosci jaka sami reprezętujecie(czyt. ...) Mam juz serdeczne dosc waszych narzekan i sobie stąd ide, bo jeszcze mnie popieroli przez te wasze wypociny :evil:

P.S. - a jak juz o ogniwach gadamy to wy sie podpiszcie pod brakujące ogniwa w teori ewolucji małpy do neandertalczyka, bo do ludzi(czyt. myślące stworzenia) to wam daleko!!

Sorki do admina za wulgaryzmy ale te cioty mnie doprowadzają do płaskodupia :evil:

NARA!!!
...każdy ponad każdym, wszyscy najmądrzejsi...

Rajdy wporzO!

Banasik Rally Team OGIEŃ :!:
Albert(Zambrów)
A6

Postprzez subarek » poniedziałek, 18 paź 2004, 15:43

Albert(Zambrów) napisał(a):Ale wy zjebani jestescie :evil: ... prawie kazdy z was nietrybów siedzi tu bo mie ma co innego do roboty. Zaden z was nie ma odwagi komus w real pojechac i sie w internecie dopierdalacie :!: Radze wam POMYŚLCIE zanim cos napiszecie. Człowiek sie chce wyzalic a wy do niego z gęba, to co to ma byc :?: :?: Podpiszcie pakt o tytule "My zjebani przez los ślimaki, czapiający sie na forach internetowych", zalegalizujcie sie to moze bedziecie miec poparcie w tak samo zjebanej spolecznosci jaka sami reprezętujecie(czyt. ...) Mam juz serdeczne dosc waszych narzekan i sobie stąd ide, bo jeszcze mnie popieroli przez te wasze wypociny :evil:

P.S. - a jak juz o ogniwach gadamy to wy sie podpiszcie pod brakujące ogniwa w teori ewolucji małpy do neandertalczyka, bo do ludzi(czyt. myślące stworzenia) to wam daleko!!

Sorki do admina za wulgaryzmy ale te cioty mnie doprowadzają do płaskodupia :evil:

NARA!!!

Ale dał błeheheheheheheheheh. Ciekawe czy chłopaki pod buda z piwem, słuchaja go z równie wielkim zainteresowaniem :)
subarek
N2

Postprzez karcin » poniedziałek, 18 paź 2004, 20:44

subarek napisał(a):
Albert(Zambrów) napisał(a):Ale wy zjebani jestescie :evil: ... prawie kazdy z was nietrybów siedzi tu bo mie ma co innego do roboty. Zaden z was nie ma odwagi komus w real pojechac i sie w internecie dopierdalacie :!: Radze wam POMYŚLCIE zanim cos napiszecie. Człowiek sie chce wyzalic a wy do niego z gęba, to co to ma byc :?: :?: Podpiszcie pakt o tytule "My zjebani przez los ślimaki, czapiający sie na forach internetowych", zalegalizujcie sie to moze bedziecie miec poparcie w tak samo zjebanej spolecznosci jaka sami reprezętujecie(czyt. ...) Mam juz serdeczne dosc waszych narzekan i sobie stąd ide, bo jeszcze mnie popieroli przez te wasze wypociny :evil:

NARA!!!

Ale dał błeheheheheheheheheh. Ciekawe czy chłopaki pod buda z piwem, słuchaja go z równie wielkim zainteresowaniem :)

Tylko że w tym jest dużo racji!! Bo wszyscy sie czepieją kogoś o jakieś głupie rzeczy!! Ludzie wszyscy kochamy rajdy i rozmawiajmy o rajdach!!!!
http://www.fotosik.pl/showFullSize.php?id=7430425065d34ed7 Obrazek
karcin
A6

Postprzez subarek » poniedziałek, 18 paź 2004, 20:49

Jeśli i ty w ten sposób kochasz rajdy, to ja ............. chyba przestanę :(
Dośc już kiboli w tym swiatku. Zrobili juz wystarczająco dużo, by zabić ten interes, więc ja chyba wysiadam :(
subarek
N2

Postprzez karcin » poniedziałek, 18 paź 2004, 21:08

subarek napisał(a):Jeśli i ty w ten sposób kochasz rajdy, to ja ............. chyba przestanę :(
Dośc już kiboli w tym swiatku. Zrobili juz wystarczająco dużo, by zabić ten interes, więc ja chyba wysiadam :(

Subarek więc wysiadaj, kocham rajdy bo interesuje sie tym od 15 lat i bede bronił tego sportu a ty możesz sobie pisać co chcesz!! Niepodobają ci sie rajdy ? to po co wogole z nami rozmawiasz jak cie to nieinteresuje! Zastanów sie lepiej bo chyba ty niewiesz co lubisz
http://www.fotosik.pl/showFullSize.php?id=7430425065d34ed7 Obrazek
karcin
A6

Postprzez subarek » poniedziałek, 18 paź 2004, 22:04

:) dość mnie rozbawiłeś swoim postem i tymi 15 latami :) Jakos sobie nie przypominam, żeby w tamtych czasach byli kibole, którzy jechali podobnymi tekstami: "Ale wy zjebani jestescie" ale może to twój język i dobrze czujesz się w takim towarzystwie. Pozwól, że nie odejdę jeszcze z tego sportu, jak tego nie zrobiłem 20 lat temu - dlatego może nie mów mi synku, co mam robić. Twoje 15 lat :) to raczej dziecinada, a jeśli bedąc tak starym zgredem, nie potrafisz zrozumiec przesłania, tzn że rajdy jednak naprawde schodzą na psy :(
subarek
N2

Postprzez *fly* » poniedziałek, 18 paź 2004, 22:16

przeniescie te swoje licytacje na priwa! bo to nudne juz sie zaczyna robic!
:twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
*fly*
A5

Postprzez subarek » poniedziałek, 18 paź 2004, 22:22

Hmmmmm, przepraszam Fly? a co do tej pory wg ciebie było tu ciekawe?????
subarek
N2

Postprzez *fly* » poniedziałek, 18 paź 2004, 22:24

ciekawe to bylo cale forum zanim takimi dyskusjami nie zaczeliscie go rozpier**lac!!

:evil: :evil: :evil: :evil:
*fly*
A5

Postprzez Yaro » poniedziałek, 18 paź 2004, 22:28

Subarek, wlazles tu na to forum jak do obory, przypieprzasz sie do wszystkich i o wszystko doslownie. Zachowujesz sie jakbys leczyl swoje kompleksy, ciekawe czy oko w oko tez bys byl taki cwany. Poczytaj sobie swoje posty to prawie nic w nich nie ma - albo kogos wysmiewasz, albo z kogos szydzisz, a jak juz ktos zwroci Ci uwage to jeszcze bardziej mieszasz go z blotem. Nie wiem czy megalomanem jakims jestes czy co? Bo jesli obrazanie innych jest jedyna rzecza na ktora Cie stac to chyba zle miejsce sobie wybrales.
JANUSZ KULIG 19.10.1969-13.02.2004

"Znicze się wypalą, kwiaty zwiędną a pamięć o Nim zostanie" Maciej Wisławski
Yaro
N3

Postprzez subarek » poniedziałek, 18 paź 2004, 22:54

Całkiem nieźle kombinujesz Yaro. tylko mała dygresja :) może ty sam siebie obrażasz ? Pomuśl o tym sunku. Bo jesli mozna wejśc gdzies, jak do obory, tzn. że jest to obora. A takie miejsca, robia takie tłuki jak ty :) Wybacz szcerośc, ale jakos tak mi się skojarzyło :)
subarek
N2

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do RSMP