Moderator: SebaSTI
106xsi napisał(a):micz napisał(a):a mi się wydaje, że L.K. po raz kolejny otrze się o MP. Dlaczego? Bo słabo jeździ pod presja. No ale może w tym roku sie uda.
Zgadzam się.
Pamiętacie jak Kuzaj musiał wystartować 106 maxi w rzeszowskim? Gdyby teraz wystartował ośką to byłoby ciekawie.hehe Takie tam marzenia.Dla niego to zatrudny samochód w prowadzeniu. Ale wydaje mi się, że rRzeszów to najlepsze miejsce dla aut S1600 do wygrania. Może jednak Pelikan??
speed-x napisał(a):mirosław napisał(a):grzyb 1...
no jasne że 1 w s1600 ale w generalce -nie wierze ,to jest raczej nierealne:)
kakao napisał(a):nie - zamiast trójkąta ostrzegawczego!
głupie pytanie - głupia odpowiedź
człowieku opamiętaj się, nie wszystko musisz skomentować (zwłaszcza gdy nie masz nic konkretnego do powiedzenia), zwracasz uwagę innym i chcesz żeby czytali przed wysłaniem swoje posty, proszę też tak rób.
Tomi_OL napisał(a):speed-x napisał(a):mirosław napisał(a):grzyb 1...
no jasne że 1 w s1600 ale w generalce -nie wierze ,to jest raczej nierealne:)
A niby dlaczego![]()
Na :NIKONIE: Brakowało im 31 sekund.
A realne jest żeby karową wygrał pucharowy pug nad WRC ??
hehe
Sergiey napisał(a):106xsi napisał(a):micz napisał(a):a mi się wydaje, że L.K. po raz kolejny otrze się o MP. Dlaczego? Bo słabo jeździ pod presja. No ale może w tym roku sie uda.
Zgadzam się.
Pamiętacie jak Kuzaj musiał wystartować 106 maxi w rzeszowskim? Gdyby teraz wystartował ośką to byłoby ciekawie.hehe Takie tam marzenia.Dla niego to zatrudny samochód w prowadzeniu. Ale wydaje mi się, że rRzeszów to najlepsze miejsce dla aut S1600 do wygrania. Może jednak Pelikan??
No nie osłabiaj mnie. Jak za słaby? Wydaje mi sie (albo sobie to wymyslilem) ale Kuzaj przez kilka sezonow jezdzil WRC? Czy to aby czasem nie najmocniejszy samochod ? Bo wurc słaby nie jest a facet sobie całkiem niezle radził. W każdym razie nie był najgorszy.
A apropos młodego Kosciuszki - to bardzo dobrze ze ma mozliwosc przesiadki do puga. Auciak konkurencyjny, Michal coraz szybszy - moim zdaniem dobry pomysł. Zaczyna mi sie podobac ten cały management zespolu EFL corsa
106xsi napisał(a):Rzeczywiście przesadziłem.Ale zobacz jak samochód WRC jest naszpikowany elektronkiką, aktywne dyfry itd., dlatego wydaje mi się, że S1600 jest trudniejsze do prowadzenia.
Sergiey napisał(a):No i dalej sie nie zgodzę- gdyby trudniej było prowadzić S1600 to nie byłoby w nazwie Junior i ci młodzi jezdzili by najpierw WRC żeby po skonczeniu 28 roku zycia przesiąsć sie do JRWC?
Pozdrawiam
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 11 gości