Moderator: SebaSTI
TITISE napisał(a):1 Rajd Arłamów i miejmy nadzieję że ostatniOstatnie odcinki odwołane bo zwycięstwo Grzyba było zagożone a tata w komisji rajdu, Polskie rajdy to syf, dno i wodorosty
TITISE napisał(a):Ogryzek wczoraj dzwon, dzisiaj Rally2 i też dzwon co z nim...
Hlor napisał(a):wczorajszy dzien był ok ale dzisiaj to jakas organizacyjna pomyłka.. gdyby był śnieg to by odwołali połowe oesów każdego dnia..TITISE napisał(a):Ogryzek wczoraj dzwon, dzisiaj Rally2 i też dzwon co z nim...
chociaż tyle, że rozwalił wytłuczonego c2 a nie nowego 208, którym nie startował bo... wydzwonił na testach..
Hlor napisał(a):wczorajszy dzien był ok ale dzisiaj to jakas organizacyjna pomyłka.. gdyby był śnieg to by odwołali połowe oesów każdego dnia..TITISE napisał(a):Ogryzek wczoraj dzwon, dzisiaj Rally2 i też dzwon co z nim...
chociaż tyle, że rozwalił wytłuczonego c2 a nie nowego 208, którym nie startował bo... wydzwonił na testach..
Motulski napisał(a):Nie byłem, z początku mnie to gryzło, ale jakoś teraz nie żałuję ! Mam wrażenie, że był to fajny RallysprintGraty dla chłopaków z podium !!! Ciekawe jaki program startów Grzyb w tym roku zrealizuje ?
d-z rallyfans napisał(a):TITISE napisał(a):1 Rajd Arłamów i miejmy nadzieję że ostatniOstatnie odcinki odwołane bo zwycięstwo Grzyba było zagożone a tata w komisji rajdu, Polskie rajdy to syf, dno i wodorosty
No tak...Tata Grzyb zadzwonił do Raczkowskiego i niczym Flavio Briatore kazał mu wypakować![]()
Ludzie litości...
Mroowa napisał(a):Jest kasa z hotelu to i był rajd. Zawsze mnie zastanawiało jak to jest... są rajdy w RPP a tu nowy rajd od razu startuje do rangi RSMP. To trochę dziwne... Jakby się bulwersowali działacze jakby Rajd Polski nie dostał nominacji do WRC, a np. Rajd... hmmm obojętnie... Antarktydyto co by się działo. A tu.... ot tak.. Rajd który ma trochę wypromować kompleks Hotelowy... spoko że dali kasę, ale myślę, że do Mikołajek im trochę brakuje nie widziałem ale atrakcje... w Mikołajkach jest woda itp.
Trasy są ciekawe, ale może się okazać, że no właśnie... nie ma kasy na rajd... jeszcze jak w tym wszystkim odzywają się głosy, że mogą być powiązania odnośnie zwycięzcy a rodziny w zss to masakra.
Ciekawe czy na przyszły rok będą się liczyły oceny czy kasa...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 12 gości