Barbórka Warszawska

Rajdowe Samochodowe Mistrzostwa Polski

Moderator: SebaSTI

Postprzez daryush » niedziela, 2 gru 2007, 12:10

Z tego co mi wiadomo relacja na żywo z Karowej ma być na itvp, TVP info (dawne tvp3) oraz na tv polonia....
daryush
N2

Postprzez darude » niedziela, 2 gru 2007, 12:41

daryush napisał(a):Z tego co mi wiadomo relacja na żywo z Karowej ma być na ...TVP info (dawne tvp3)...

no oby oby :)
Obrazek
Michał Elżbieciak / Bartek Wątroba - OGIEŃ!!! :D
darude
N3

Postprzez Anonymous » niedziela, 2 gru 2007, 14:38

TVP info= TVP3 ? Nie znam się na tych programach bo ich nie oglądam :? w tamtym roku była relacja na TVP3 Kraków i mam nadzieję że w tym roku tez będzie bo się nie uda jechać na Barbórke...:(
Anonymous

Postprzez SebaSTI » niedziela, 2 gru 2007, 14:47

wrc_krakow napisał(a):TVP info= TVP3 ? Nie znam się na tych programach bo ich nie oglądam :? w tamtym roku była relacja na TVP3 Kraków i mam nadzieję że w tym roku tez będzie bo się nie uda jechać na Barbórke...:(

nie ma sie strachac;d rolacja w tv na zywo napewno bedzie:)
SebaSTI
A6

Postprzez Tadeusz » niedziela, 2 gru 2007, 14:48

wiktor_7 napisał(a):Mam prozbe do ludzi z Warszawy albo znajacych ja. Chodzi mi o to czy jest ktos w stanie na mapie Warszawy zaznaczyc miejsca OSow i drogi dojazdowe miedzy odcinkami? Mysle ze wielu osoba by to pomoglo.

Z gory dziekuje

W ostatnim WRC jest taka mapka jakiej szukasz.
Obrazek

OS Żerań
Jadąc Wisłostradą ( 7 ) zjeżdżasz na most Grota Roweckiego (ostatni most od północy Warszawy ) po przejechaniu Wisły pierwszy exit z ucieczką na lewo. Modlińska i pierwsze światła przy Mc donalds ( ul Kowalczyka ) skręt w lewo.

Z OS 1 na Bemowo. Wracasz Modlińską do wjazdu na most Grota - przeprawa przez Wisłę cały czas prosto - stacja Neste pierwszy zjazd i uciekasz w 2 exit przed szczytem. Przez światła na przestrzał i na następnych w prawo, kilka świateł i na oporze w lewo - i już widać namioty cyrkowe na bemowie.

Na cytadeli jeszcze nigdy nie byłem więc nie wiem gdzie są miejsca do porzucenia pojazdu ale droga jak na Żerań jednak uciekasz przed Wisłą w prawo na wisłostradę. Wjazd do Armi jest prawie pod mostem kolejowym - zresztą mur cytadeli widać po prawej stronie jadąc wisłostradą więc ze znalezieniem tego Oesu nie powinno być problemu.

Na Karową można przeciskać się przez miasto ale prościej jest jechać w kierunku południowym Wisłostradą po prawej stronie stare miasto i zamek królewski przejazd pod mostem (po prawej stacja Orlen ) i po kilkudziesięciu metrach skręt w ulice Karową przy szpitalu klinicznym. Nie wiadomo jak w tym roku RD pozamyka ulice ... znaleźć miejsce też będzie ciężko. Na górze rozkopali całe Krakowskie przedmieście. Ogólnie to sajgon.
Jak się zgubisz to jedz tam gdzie wszyscy... :)
Pozdrawiam
Załoga białego Punto
Uwielbiam zapach napalmu o poranku...
Tadeusz
N1

Postprzez wiktor_7 » niedziela, 2 gru 2007, 17:03

Bardzo dziekuje Tadeuszu napewno mi to pomoze. Bede pierwszy raz na Barborce a warszawa to wielkie miasto i moglbym sie zgubic :)
Obrazek
wiktor_7
N2

Postprzez rajdoholik » niedziela, 2 gru 2007, 19:07

wiktor_7 napisał(a):Bardzo dziekuje Tadeuszu napewno mi to pomoze. Bede pierwszy raz na Barborce a warszawa to wielkie miasto i moglbym sie zgubic :)

Na załogę białej Xsary "WRC" obklejonej nalepkami z rajdów też możesz liczyć ! :lol:

wiktor_7 ma troszkę racji W-wa to dosyć duże miasto i niektórzy mogą się delikatnie zagubić. Warto by osoby które znają miasto pomogły gościom. W każdym razie ja pomóc mogę. :wink:
www.kucharfans.dbv.pl GO QHR GO !!!
rajdoholik

Postprzez Anna =P » niedziela, 2 gru 2007, 19:39

Srebrna vectra też będzie :D A ja w charakterystycznej żółtej kurtce z napisem klub gondola. To już trzecia barbórka hmm :roll: ale ten czas szybko leci.
Anna =P
N2

Postprzez Mroowa » niedziela, 2 gru 2007, 19:48

No to ja też melduję się w Wawie heh kosztem Pragi :/ pierwszy raz na Barbarę. No i Asterka jedzie ze mną :D

Obrazek
Mroowa
S2000

Postprzez Miedziu » niedziela, 2 gru 2007, 20:20

Wielokrotnie widziałem tę Astrę chodząc po Bielawie :)
Zazdroszcze tym co jadą , może za rok się uda... Lista zgłoszeń zrobiła na Mnie wrażenie. Holo Vs Kuzi- Kto wyjdzie górą z tego pojedynku? :)
Miedziu
A6

Postprzez Marmetal » niedziela, 2 gru 2007, 20:28

Miedziu napisał(a):Holo Vs Kuzi- Kto wyjdzie górą z tego pojedynku? :)

Obstawiam, że Impreza WRC :P :mrgreen:.
Marmetal
S2000

Postprzez tojek » poniedziałek, 3 gru 2007, 00:58

krzysiu wyjdzie..zobaczycie...:)
Kulig Forever [*] 13.II.2004 [*]
tojek
N2

Postprzez wiktor_7 » poniedziałek, 3 gru 2007, 08:41

Dziekuje Koledzy za checi :) moze sie zobaczymy na rajdzie. Ja jade na barborke najprawdopodobniej bialo niebieskim busem. Swoja droga tym autem bedziemy wozic rajdowke w przyszlym sezonie w PZM

A wygra oczywiscie najlepszy :D stawiam na Krzysia
Obrazek
wiktor_7
N2

Postprzez Zajcev » poniedziałek, 3 gru 2007, 13:53

tom k-b napisał(a):65>Lech Koraszewski-Tomasz Tokarski>Audi Sport Quattro S1 EVOI
mamy B-grupę !

...

Z przykrością muszę poinformować, że nie wystartujemy S1 (pewnie ku samozadowoleniu innych - A nie mówiłem!). Nie udało się dopiąć budżetu, głownie, z powodu rezygnacji strategicznego sponsora, który trzymał nas w niepewności do ostatniej chwili, mimo “100%-owych” obietnic, składanych jeszcze w połowie roku. Próby uzupełnienia budżetu z pozostałych dostepnych źródeł zakończyły sie niepowodzeniem. Kontynuujemy rozmowy i od ich wyniku zależy jak szybko S1 zostamie poskładany a nie czy w ogóle.Do chwili obecnej wszystkie prace wykonane zostały własnymi środkami firmy Koraszewski Auto Sport. Czasu na montaż “gratów” na “ostrym sprężaniu” wystarczyłby tydzień, wszystko jednak rozbija sie o kasę.
Jest jeszcze minimalna szansa, że wystartujemy Lancerem (treningówka Evo IX stoi w firmie)
Pozdrawiam wszystkich Tomek RS Tokarski

ehh byla sobie B grupa na Barborce:( :( :(

(mam nadzieje ze jednak nie jest to prawda)
Zajcev
N4

Postprzez Cogonieznajom » poniedziałek, 3 gru 2007, 14:17

łeee :cry:
Jeżeli szukasz pilota na KZK, KJS lub imprezę o podobnym charakterze z łódzkiego lub najbliższych okolic napisz PW, lub mail: aro1@o2.pl
Cogonieznajom
A6

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do RSMP