6. Rajd Nikon 2005

Rajdowe Samochodowe Mistrzostwa Polski

Moderator: SebaSTI

Postprzez Psycholog_Rajdowy » czwartek, 21 lip 2005, 19:39

Banan napisał(a):PS. Fajnymi autami jezdzili Niemcy na zapoznaniu :shock:

Proszę o rozwinięcie tej myśli. :) Bugatti :?: Unimog :?: :D
Rally_Psycho

Ponieważ rozpoczął się dla mnie okres wakacyjny, zmieniłem avatar na mniej formalny. ( : Zastrzegam sobie jednak prawo powrotu do dotychczasowego, wraz z rozpoczęciem kolejnego roku akademickiego. ( :
Psycholog_Rajdowy
A5

Postprzez KMart » czwartek, 21 lip 2005, 19:48

Może zdalnie sterowanymi :?: :wink:
Albo czymś takim:
Obrazek
Obrazek
KMart
A5

Postprzez Redbull » czwartek, 21 lip 2005, 19:49

Dzis na rekonesansie byłem swiadkiem niesportowego zachowania sie pewnych zawodników z czołówki,otóz na oesie Jodłownik-Dzikowiec,na nowym fragmencie tej trasy pewna załoga wycfaniła sie i zapoznawała sie z przynajmniej połową tego fragmentu napewno wiecej razy niz jest to dozwolone,otoż chłopaki znalezli sposob jak jechać ten fragment nie przekraczajac lini mety oesu,kto zna te trasy to bedzie wiedział co napsize,na oes wjezdza sie nawrotem kolo kosciola w dzikowcu i nastepnie za szczytem tego fragmentu oes odbija lewą 90,ale jak sie pojedzie prosto to wpadnie sie na trase dojazdową do oesu we Wlodowicach,i wlasnie CI zawodnicy wykumali ten motyw i cofajac sie dojazdówką wracali do tego kosciola,na moich oczach pewnien zawodnik takze z czuba,przejechał raz to miesce a nastepnie ku mojemu zdziwieniu pojawił sie jeszcze raz wjezdzjac na oes z boku i brawurowo zawracajac na ręcznym pare metrów przed nawrotem kolo koscioła zapewne po to by znowu go "potrenować",niezdradze jego nazwiska a ni innych bo poprostu nie mam dowodów na to ,bylem tam tylko ja i kolega,i widzielismy to.W moich oczach CI zawodnicy stracili bardzo duzo.WSTYDZCIE SIE PANOWIE!

PS. nie znam az tak regulaminu ale wydaje mi sie to nie dozwolone!
Redbull
N2

Postprzez stachniak14 » czwartek, 21 lip 2005, 19:52

raczej napewno jest to zabronione hehe swoją drogą akurat do dzikowca jadę
Paweł Stachniuk
stachniak14
A6

Postprzez PawelRally » czwartek, 21 lip 2005, 19:57

Co za trud powiedzieć kogo się widziało? Bez jaj. Jak zaczynasz to kończ a nie kręcisz ... :/
Rajdy wporzO!
(BRT) - Banasik Rally Team ;)
PawelRally
A6

Postprzez Arti » czwartek, 21 lip 2005, 19:57

Wiem o kim mowa Redbull, domyślam się. JA bylem tego tez swiadkiem w ubieglym roku na trasach przed Rajdem Polski na innym sąsiednim oesie.

Zresztą teraz widzę jak pare autek jeszcze jezdzi na OES Włodowice - Swierki.
Arti
N3

Postprzez andy31 » czwartek, 21 lip 2005, 19:57

Redbull napisał(a):Dzis na rekonesansie byłem swiadkiem niesportowego zachowania sie pewnych zawodników z czołówki,otóz na oesie Jodłownik-Dzikowiec,na nowym fragmencie tej trasy pewna załoga wycfaniła sie i zapoznawała sie z przynajmniej połową tego fragmentu napewno wiecej razy niz jest to dozwolone,otoż chłopaki znalezli sposob jak jechać ten fragment nie przekraczajac lini mety oesu,kto zna te trasy to bedzie wiedział co napsize,na oes wjezdza sie nawrotem kolo kosciola w dzikowcu i nastepnie za szczytem tego fragmentu oes odbija lewą 90,ale jak sie pojedzie prosto to wpadnie sie na trase dojazdową do oesu we Wlodowicach,i wlasnie CI zawodnicy wykumali ten motyw i cofajac sie dojazdówką wracali do tego kosciola,na moich oczach pewnien zawodnik takze z czuba,przejechał raz to miesce a nastepnie ku mojemu zdziwieniu pojawił sie jeszcze raz wjezdzjac na oes z boku i brawurowo zawracajac na ręcznym pare metrów przed nawrotem kolo koscioła zapewne po to by znowu go "potrenować",niezdradze jego nazwiska a ni innych bo poprostu nie mam dowodów na to ,bylem tam tylko ja i kolega,i widzielismy to.W moich oczach CI zawodnicy stracili bardzo duzo.WSTYDZCIE SIE PANOWIE!

PS. nie znam az tak regulaminu ale wydaje mi sie to nie dozwolone!

A ja wczoraj na 1 oesie po godzinie 19 (czyli po zapozaniu) widziałem pewna załoge jeszcze 2 razy. I powiem tyle, że to nie ten o którym mowicie ze jest wielkim upalaczem. Oj byście sie zdziwili kto upala i jest bezczelny do granic możliwości. Jak go jeszcze raz zobacze to zrobie mu fotke! Kurde tak wygladał przez okno swego miśka ze mało nie wypadł na zakrecie! co on tam szukał w trawie???? :twisted:
andy31

Postprzez JoannaXP » czwartek, 21 lip 2005, 20:02

andy31 napisał(a): Oj byście sie zdziwili kto upala i jest bezczelny do granic możliwości.

jakies konkrety?o kim sie mowi wielki upalacz to wiadomo,ale o kim ty i Redbull pisze to nie mam pojęcia :?
"Janusz żyje wśród nas ,my kibice nigdy o Nim nie zapomnimy" [']
JoannaXP
N4

Postprzez Redbull » czwartek, 21 lip 2005, 20:03

PawelRally napisał(a):Co za trud powiedzieć kogo się widziało? Bez jaj. Jak zaczynasz to kończ a nie kręcisz ... :/
Skończyłem tym ze nie zdradze kto to taki bo nie mam dowodów,a po za tym jak bym napisał o nim to jego kibice bym mnie "zjedli".Jak mi ktos nie wierzy to niech jedzie na ten nawrót i pare metrów przed nim sa napewno jeszcze slady "kosy" bo kawałek pobocza ładnie został wyrwany,zaraz za znakiem informującym o nierównej nawierzni na odcinku 2km.

PS. Moge powiedzieć ze to nie Kuzi ani nie Grzyb! i tyle na ten temat z mojej strony.
Redbull
N2

Postprzez Banan » czwartek, 21 lip 2005, 20:06

Jeden to jechal jakims takim kolorowym samochodem dostawczym :D

PS. A Solek cial zakrety na zapoznaniu... :roll: A z tego co wiem to zapoznanie maja jechac zgodnie z przepisami ruchu drogowego...
http://www.bielawadrift.pl Bielawa Drift TEAM "...jedna pasja, jeden team"
Banan
A8

Postprzez JoannaXP » czwartek, 21 lip 2005, 20:06

ta,zabijemy cie i zakopiemy za to że wyjawniles prawde kto upala.... :roll: :twisted:
"Janusz żyje wśród nas ,my kibice nigdy o Nim nie zapomnimy" [']
JoannaXP
N4

Postprzez Redbull » czwartek, 21 lip 2005, 20:13

PS. A Solek cial zakrety na zapoznaniu...

Sołek to wogole jakos dziwnie sie zapoznawał,no bo jak inaczej nazwac fakt ze jezdził za nim Terenowy PickUp,ktory na pace miał kompletne koła,jak to zobaczylem to odrazu przyszlo mi do glowy czy czasem owy zawodnik nie jezdzi na sportowym ogumieniu na oesach...hmmm
Redbull
N2

Postprzez Cobra » czwartek, 21 lip 2005, 21:09

jak mowicie A to mowcie i B albo milczcie tak to siejecie tylko ferment albo zachowujecie sie jak male dziecko ktore mowi ze cos wie ale nie powie. A jesli tym upalaczem ktorego nazwiska nie chcecie wymienic nie jest holek to raczej wam lincz nie grozi :D
Janusz Kulig, Marian Bublewicz - pamiętam...
Cobra
A5

Postprzez stachniak14 » czwartek, 21 lip 2005, 21:22

a czym jeździli te niemcy na zapoznaniu??
Paweł Stachniuk
stachniak14
A6

Postprzez Convert » czwartek, 21 lip 2005, 21:24

bla bla bla :evil: Widziales - pisz i tyle, chyba o to wkoncu chodzi :D i czym ci niemcy jezdzili ?
Obrazek
Convert
N3

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do RSMP