Moderator: SebaSTI
Mr.J napisał(a):wie ktoś czy papierowe tabliczki z zakazem zatrzymywania, które stoją na drogach dojazdowych do odcinków oznaczają, ze dalej juz nie pojadę? jeśli tak to na oes niechobrz trzeba z 2km na nogach zrobić aby dojść do odcinka szutrowego... to raz a dwa, info dla osób co planowaly 1 dnia iść na oes zarnow, oes lubenia, zarnow, lubenia jest to raczej mało realne, bo od water splasha na lubeni do zarnowa jedzie sie jakieś 40 min.. na odcinku czudec zaborów są wahadla, bo remontują mosty czy coś... zostaje raczej koczowanie na lubeni, lub odpuszczenie jej. i jako, ze jestem przy lubeni, pytanie do osób co były na tej hopie na spadaniu od okopu. były jakieś problemy z policja albo safeciarzami? wyganiali z tamtad? byłem tam dziś i miejsce kozak...
MariuszM napisał(a):21. Rajd Rzeszowski:
Maciej Rzeźnik Przemek Mazur - testy
http://www.rsmp.info/index.php?option=c ... mp;lang=pl
michal1985 napisał(a):Mr.J napisał(a):wie ktoś czy papierowe tabliczki z zakazem zatrzymywania, które stoją na drogach dojazdowych do odcinków oznaczają, ze dalej juz nie pojadę? jeśli tak to na oes niechobrz trzeba z 2km na nogach zrobić aby dojść do odcinka szutrowego... to raz a dwa, info dla osób co planowaly 1 dnia iść na oes zarnow, oes lubenia, zarnow, lubenia jest to raczej mało realne, bo od water splasha na lubeni do zarnowa jedzie sie jakieś 40 min.. na odcinku czudec zaborów są wahadla, bo remontują mosty czy coś... zostaje raczej koczowanie na lubeni, lub odpuszczenie jej. i jako, ze jestem przy lubeni, pytanie do osób co były na tej hopie na spadaniu od okopu. były jakieś problemy z policja albo safeciarzami? wyganiali z tamtad? byłem tam dziś i miejsce kozak...
Z Lubeni do Żarnowej można dojechać skrótem z Babicy 9 na Sanok przez Wyżne w Połomi koło kościoła do góry do Glinika Charzewskiego i jesteś do przodu z 20 minut
Mr.J napisał(a):info dla osób co planowaly 1 dnia iść na oes zarnow, oes lubenia, zarnow, lubenia jest to raczej mało realne, bo od water splasha na lubeni do zarnowa jedzie sie jakieś 40 min.. na odcinku czudec zaborów są wahadla, bo remontują mosty czy coś... zostaje raczej koczowanie na lubeni, lub odpuszczenie jej. i jako, ze jestem przy lubeni,
Mr.J napisał(a):pytanie do osób co były na tej hopie na spadaniu od okopu. były jakieś problemy z policja albo safeciarzami? wyganiali z tamtad?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 10 gości