wanderer napisał(a):d-z rallyfans napisał(a):Hmm...ciekawe, to takie małe spostrzeżenie z mojej strony.
W jednym przypadku jest zgoda na "wybielanie" zawodnika ( czyt. kara dla Kajtka za upalanie ) a na innego zawodnika już nie, z tego co mi wiadomo i Grzyb i Kajetanowicz mieli po jednym "wyroku" za upalanie, jak pojawi się temat o Kajtku to zaraz wszyscy piszą że tam go nie było, że to pilot...bla bla bla...w papierach jest kara dla Kajtka i tyle, a jak pojawi się temat Grzyba na temat akcji w Karpaczu to dodatkowo jest wiele innych pomówień choć nikt dowodów nie ma i nikomu to nie przeszkadza, taka mała różnica
Zgaduję, że byćmoże wynika to z tego, że w ocenie wielu osób kara była dużo bardzo dotkliwa w stosunku do przewinienia w jednym przypadku, a w drugim wręcz przeciwnie. A poza tym, wspomniani w tym gronie Kuchar lub Habaj też zostali przyłapani na poszukiwaniu działek w okolicy rajdu, czy o czymś nie pamiętam?
Nie, nie zostali złapani, dlatego uważam że takie nieuzasadnione wpisy na forum bez potwierdzenia konkretnymi dowodami powinny być zabronione, a jak się pojawiają to powinny być usuwane bo według mnie to zwykłe hejtowanie.
Mad Max napisał(a):Jeśli Kajto dostał kare i ją odbył to znaczy że coś było na rzeczy (czego tak naprawdę nikt dokładnie nie wyjaśnił) w przypadku Grzyba pomimo że został złapany za rękę żadnej kary nie było... jak to ładnie ująłeś: taka mała różnica... i dlatego łatwiej ludziom jest zaakceptować kogoś kto wziął na odpowiedzialność za swoje czyny na klatę, niż kogoś kto nie miał jaj żeby to zrobić.d-z rallyfans napisał(a):Hmm...ciekawe, to takie małe spostrzeżenie z mojej strony.
W jednym przypadku jest zgoda na "wybielanie" zawodnika ( czyt. kara dla Kajtka za upalanie ) a na innego zawodnika już nie, z tego co mi wiadomo i Grzyb i Kajetanowicz mieli po jednym "wyroku" za upalanie, jak pojawi się temat o Kajtku to zaraz wszyscy piszą że tam go nie było, że to pilot...bla bla bla...w papierach jest kara dla Kajtka i tyle, a jak pojawi się temat Grzyba na temat akcji w Karpaczu to dodatkowo jest wiele innych pomówień choć nikt dowodów nie ma i nikomu to nie przeszkadza, taka mała różnica
Kara w zawieszeniu to też kara, a że wiele osób twierdzi że słaba to kara to już podejście indywidualne.