Moderator: SebaSTI
Bo to na prawdę jest ciężko wydedukować - było 8 ma być 6 (wedle tego co Czopik powiedział a jego newsy zazwyczaj się sprawdzają) Karkonosze odpuściły więc kandydaci do opuszczenia to dwie najsłabiej obsadzone eliminacje w tym roku Arłamów i Kaszuby - Kaszuby były bardzo źle ocenione a Arłamów może zostać eliminacją mistrzostw Słowacji - więc skłaniam się ku temu że RSMP 2016 będzie się odbywać z jednym wyjątkiem na południu naszego kraju a rajd nad morzem dołączy do Szuter Capu.Sejol napisał(a):Już pół polski ma przecieki co do kalendarza, a na forum nikt nic nie wie?
Jarek tak do końca nie jest jak mówisz, odcinki po których lata od dwóch lat Polski są znacznie twardsze/wytrzymalsze, ale z tego co wiem i widziałem to organizator dokłada sporych środków i pracy żeby te drogi tak wyglądały. Zgodzę się z Tobą że jakby poza WRC puścili jeszcze RSMP to by im (odcinkom/drodze) większej różnicy nie zrobiło.deyott napisał(a):andrew88 napisał(a):Tylko, że w Rajdzie Finlandii masz twarde szutry. U nas podłoże jest zbyt piaszczyste. Po przejeździe zawodników z WRC i RSMP oesy pewnie wyglądałby jak na Litwie w zeszłym roku. Nie mówiąc już o większych wydatkach na naprawę dróg. Chyba, że przeniesiemy rajd w okolice Olsztyna.
Nie wiem jak to wygląda w przypadku Szwecji.
To żaden argument. Tam gdzie ja bywam na Polskim to po przejeździe wszystkich aut często trudno dostrzec większe zniszczenia na drodze. A na Finlandii też potrafią być niezłe koleiny. Twoja teza to taka kolejna "miejska legenda" - u nas piaszczysto, a w Finlandii twardo.
Mic_123 napisał(a):wszystko za free
seal napisał(a):Jak w ogóle ruszy w 2016 RSMP!
krzysiek_aleks napisał(a):Wisły nie będzie w kalendarzu. To będzie piękny sezon...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości