Jesli mial by to byc jeden rajd za jeden rajd to okej bylbym w stanie sie z tym pogodzic ale niby dlaczego kosztem naszych zawodnikow mielibysmy zdobywac popularnosc rajdow w niemczech...

Moderator: SebaSTI
Hultay WRC napisał(a):Dla mnie również nikon jest pierwszym do odstrzału, trasy są już oklepane na pamięć,
Mars napisał(a):Gucio ale pieprzyszCo...nie bedziesz mial rajdu pod nosem tylko pare km dalej i juz sie dzieje tragedia? Ojej Gucio bedzie musial jechac na rajd pare kilometrow...
Zamiast sie cieszyc ze bedzie polaczona eliminacja, wiecej zgloszen, wiecej emocji, nowe trasy to Ty beczysz ze Ci nikona za to zabieraja. Co to dolny slask ma monopol na rajdy? Wez sie czlowieku opamietaj.
Ja tam sie z tego pomyslu bardzo ciesze i mam nadzieje ze sie uda. Patrzysz tylko przez pryzmat swojej osoby a nie dobra rajdow...kibic wielkiTo krok naprzod dla polskiego sportu ze bedzie jakas laczona eliminacja. Ale nie....stop rozwojowi rajdow bo Gucio ma za daleko...
Gucio napisał(a):Mars napisał(a):Gucio ale pieprzyszCo...nie bedziesz mial rajdu pod nosem tylko pare km dalej i juz sie dzieje tragedia? Ojej Gucio bedzie musial jechac na rajd pare kilometrow...
Zamiast sie cieszyc ze bedzie polaczona eliminacja, wiecej zgloszen, wiecej emocji, nowe trasy to Ty beczysz ze Ci nikona za to zabieraja. Co to dolny slask ma monopol na rajdy? Wez sie czlowieku opamietaj.
Ja tam sie z tego pomyslu bardzo ciesze i mam nadzieje ze sie uda. Patrzysz tylko przez pryzmat swojej osoby a nie dobra rajdow...kibic wielkiTo krok naprzod dla polskiego sportu ze bedzie jakas laczona eliminacja. Ale nie....stop rozwojowi rajdow bo Gucio ma za daleko...
Mars ... chamuj sie ze słowami ....
Byłem na Lausitz i nie jest dla mnie za daleko tylko dlaczego mamy tracić rajd pod nosem ? Przeciez tyyylu niby sie zgłosiło na ten rajd i tylko abram pojechał z poważniejszych załóg i dobrowolski...
enka napisał(a):Tez mam nadzieje, ze nie wywala Nikona a tym bardziej Warszawskiego. Warszawski moze czasem bywa nudny, ale rajd w okolicach stolicy tez jest potrzebny. Poza tym nie ma czym sie podniecac bo to tylko propozycja z tym rajdem zagranica. Pewnie nic z tego nie wyjdzie. A w ogole jak juz cos takiego robia to dlaczego kosztem jakiejs eliminacji RSMP?
Banan napisał(a):Hultay WRC napisał(a):Dla mnie również nikon jest pierwszym do odstrzału, trasy są już oklepane na pamięć,
Lepiej jezdzic po kilometrowych prostych, prawda ? A jak jest juz zakret, to kierowcy sie bawia jak w piaskownicy.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 10 gości