KTO WYGRA WARSZAWSKI !!!!!?????

Rajdowe Samochodowe Mistrzostwa Polski

Moderator: SebaSTI

Postprzez Kruk » czwartek, 9 paź 2003, 10:09

d-z rallyfans pewnie masz rację typując od kogo będzie dostawał Czopik. Uzupełniłbym tę listę jeszcze o Turkowskiego, jeżeli samochód wytrzyma (przypomnijcie sobie, co pokazał na szutrowym :!: Kormoranie do czasu awarii).

Wydaje mi się, że Czopik, tak jak mówi o tym na oficjalnej stronie rajdu, pojedzie dla sponsorów i kibiców, a nie zwracając uwagę na czas. On już nie musi się z nikim ścigać, tytuł w tym roku ma zapewniony. Może dzięki jeździe bez presji uciekającego czasu będziemy mogli oglądać efektowne "pod publikę" przejazdy tego zawodnika. Tego się spodziewam, po jego przedrajdowych deklaracjach.
To córka mojego kolegi.
http://www.dlamartynki.com.pl/ Wszystkich ludzi dobrego serca prosimy o pomoc każdy grosz i wszelka inna pomoc to dla nas nadzieja.
KONTO:55 1690 0013 3068 0011 5720 0002 Dominet Bank z dopiskiem , dla Martyny.
Kruk
A6

Postprzez adi_A7 » czwartek, 9 paź 2003, 11:22

Jestem przekonany, że Walczuk pisał miedzy innymi o tym forum. zaglądam tu nie często, ale jak już to robie to przede wszystkim po to, by się czegos dowiedzieć lub przeczytać wasze opinie na dany temat. Czasami sie to udaje, ale wiekszości przypadków to istny bełkot, a czasami nawet obrażanie zawodników i przedmówców. Nie chcę nikogo urazić, ale jeżeli ktoś Cię krytykuje to najpierw pomyśl o co mu chodzi, a nie odrazu szukaj riposty. A jeżeli chodzi o Pana Walczuka, to też często się z nim nie zgadzam
adi_A7
N1

Postprzez luks » czwartek, 9 paź 2003, 11:30

to ciekawe, co piszesz,gdyż tutaj poza DROBNYMI wyjątkami poziom jest ok..
podaj przykłady.
rajdy
rajdy
rajdy
luks
N3

Postprzez micz » czwartek, 9 paź 2003, 11:31

Gadałem na bankiecie po kryterium asów z tomkiem i powiedział że będzie ogień. Zrozumiałłem,że chodzi o jazdę dla funu. No i podejżewam, że jak już o nic nie walczy to będzie starał się nie rozpier...samochodu za mocno.
www.compsport.pl
www.maciejwislawski.pl
micz
A6

Postprzez Wilu » czwartek, 9 paź 2003, 13:26

moje flustracje ....

gdzie są kurcze mapki oesów warszawskiego :?: sytuacja wydaje się nieco dziwna, ba niezbyt pozytywnie świadcząca o organizatorach. człowiek chce sobie wyjazd zaplanować a tu lipa. pomijam fakt, że miały się pojawić wczoraj na oficjalce, ale to i tak o wiele za późno.

a i co z tym informatorem, knedle są o miliony lat świetlnych przed nami. nasi potrafią tylko sporządzać bigos. :evil:
Wilu
N4

Postprzez golden » czwartek, 9 paź 2003, 14:24

wilu - powiedz mi co to zmieni ze dostaniesz mapki dzis czy kurcze za tydzien - i tak bedziesz mial kupe czasu na wyliczenia - zreszta bedzie informator dla kibicow i bedziesz mial lepsze foty niz W WRC - masz podane nazwy oesow i mozesz sobie obliczyc km od twojego domu - masz takze czasowki i sobie poobliczaj inne rzeczy... rajd jest mocno kompaktowy i sa dobre drogi wiec spokojnie...

najlepiej jakby opublikowali mapy tydzien przed rajdem wtedy ilosc nielegalnych bylaby mocno ograniczona... juz jezdza patrole i za pewne ilosc scigantow jest snikoma - po obublikowaniu map - ich lilosc drastycznie by sie zwiekszyla...
golden
A6

Postprzez golden » czwartek, 9 paź 2003, 14:26

a co do faworyta- mysle ze tym razem wygra kuzaj - ilez mozna nie dojezdzac i dzwonic - szkoda ze obsada jest lekko marna (brak holka i sztuki i ewentualnie dodatkowego WURCA) oby pogoda dopisala i te lancery - bo znajac zycie kilku w koncu nie pojedzie - oski ba szutry to nie ogladara niestety - przeraza mnie ilosc zgloszen - to oznacza, ze wystartuje ledwo z 50 auto pierwszego dnia odpadnie minimum 20 (takie trasy) a do mety doejdzie nieco ponad 20 samochodow :? :?
golden
A6

Postprzez Wilu » czwartek, 9 paź 2003, 15:06

racja, ładny ze mnie idiotus. bo dopiro dziś się zorentowałem, że to za tydzień. ładnie bym wyglądał na oesach w tą sobotę. no nic biję sobie bravo i mocno pukam w czoło.
Wilu
N4

Postprzez żółtodziób » czwartek, 9 paź 2003, 15:07

a co do faworyta- mysle ze tym razem wygra kuzaj - ilez mozna nie dojezdzac i dzwonic

Można dużo...

najlepiej jakby opublikowali mapy tydzien przed rajdem wtedy ilosc nielegalnych bylaby mocno ograniczona

akurat... kto się postarał ten ma te mapki pewnie już od miesiąca...

Jestem przekonany, że Walczuk pisał miedzy innymi o tym forum. zaglądam tu nie często, ale jak już to robie to przede wszystkim po to, by się czegos dowiedzieć lub przeczytać wasze opinie na dany temat. Czasami sie to udaje, ale wiekszości przypadków to istny bełkot, a czasami nawet obrażanie zawodników i przedmówców. Nie chcę nikogo urazić, ale jeżeli ktoś Cię krytykuje to najpierw pomyśl o co mu chodzi, a nie odrazu szukaj riposty. A jeżeli chodzi o Pana Walczuka, to też często się z nim nie zgadzam

Tak, Walczuk tu akurat ma sporo racji, ale ja osobiście proponuję żeby zaczął od siebie, ileż to razy czytałem felietony w których sam się naigrywał (pomijam kwestię czy słusznie czy nie słusznie) z zawodników, więc niech nie będzie taki święty. Poza tym zdecydowanie nie podoba mi się ton jego wypowiedzi, dowcip wcale nie jest lekki, z całości wieje grozą jak z przemówień R. Giertycha czy A. Leppera w sejmie. No, ale to akurat kwestia gustu, może są osoby które tak lubią, ja nie. Natomiast wkurza maksymalnie mnie dwie rzeczy: po pierwsze z tego ględzenia nie wynika dosłownie nic, nie ma żadnej celnej pointy, co robić żeby tak nie było, za grzmieniem z ambony ni idą żadne konkretne propozycje, nie ma zadnej prowokacji do dyskusji, po drugie nagminnie czepia się pierdołów, jak choćby ostatnio. Wykazał się za to niesamowitym talentem do bicia piany, ja bym nie umiał bulwersować się na całą stronę dlatego że Rajd Śląski jest 51. a nie 1... ja bym tak nie umiał mimo że na tym fotum wklepałem chyba najwięcej liter... czca gadanina w oparciu o jeden drobny szczegół, nie szło się przypier... do spraw istotnych to się przyczepił do cyfry...

I jeszcze co do poprawnej polszczyzny: wyciągam dziś wieczorem kilka losowo wybranych numerów WRC i zaczynam szukać błędów w tekstach Walczuka. ciekawe na ile on sam potrafi napisać prawidłowo tekst...
żółtodziób
A8

Postprzez golden » czwartek, 9 paź 2003, 15:30

zoltodziob - uwierz mi ze nie... ale co ja bede przekonywal...

wilu: hehehe dobrex :D ja do dzis od jakis 2 tygodni myslalem ze ten rajd jest za 2 tygodnie a nie juz za tydzien - jakos ten rajdzian nie wyzwala u mnie zadnych emocji :lol: :lol: bardziej oczekiwalem chyba na rajd MOTO OLSZTYN albo na ME RC w tym rokku niz na "moj" warszawski :lol:
golden
A6

Postprzez Kuba M. » czwartek, 9 paź 2003, 17:06

adi_A7 napisał(a):Jestem przekonany, że Walczuk pisał miedzy innymi o tym forum. zaglądam tu nie często, ale jak już to robie to przede wszystkim po to, by się czegos dowiedzieć lub przeczytać wasze opinie na dany temat. Czasami sie to udaje, ale wiekszości przypadków to istny bełkot, a czasami nawet obrażanie zawodników i przedmówców.

Czytałem to Forum jeszcze na grubo przed zarejstrowaniem i nie wiem o co Ci chodzi. Możesz przytoczyć w których wątkach spotkałeś się z bełkotem i biciem piany? W którym miejscu ktokolwiek kogoś obraził?

adi_A7 napisał(a):Nie chcę nikogo urazić, ale jeżeli ktoś Cię krytykuje to najpierw pomyśl o co mu chodzi, a nie odrazu szukaj riposty.

Wydaje mi się, że najpierw pomyślałem, a potem napisałem co o tym myślę. Możesz mi wierzyć, że tak właśnie było.
Kuba
Kuba M.
A5

Postprzez Psycholog_Rajdowy » czwartek, 9 paź 2003, 17:56

Pojawiły się już "mapełki". :Dtutaj.
Rally_Psycho

Ponieważ rozpoczął się dla mnie okres wakacyjny, zmieniłem avatar na mniej formalny. ( : Zastrzegam sobie jednak prawo powrotu do dotychczasowego, wraz z rozpoczęciem kolejnego roku akademickiego. ( :
Psycholog_Rajdowy
A5

Postprzez tomas » czwartek, 9 paź 2003, 18:08

super, teraz można planować wyjazd :) pojechać wcześniej i znaleść jakieś ciekawe miejsca :) dzięki Psycho :)
pozdrawiam
Ostatnio edytowano piątek, 10 paź 2003, 18:51 przez tomas, łącznie edytowano 1 raz
tomas
A5

Postprzez golden » piątek, 10 paź 2003, 17:36

poczatek OS Bialoleka jest bardzo fajny!!!
golden
A6

Postprzez hairpin » piątek, 10 paź 2003, 18:11

Żółtodziób: czy Ty zawsze musisz mieć racje?? Dokładnie tak jak piszesz nic ująć jeszcze bym tylko dodał że to jedyny minus "WRC'a".
hairpin
A5

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do RSMP