Leszek Kuzaj

Rajdowe Samochodowe Mistrzostwa Polski

Moderator: SebaSTI

Postprzez mda » wtorek, 10 maja 2005, 20:25

sam nie wiem czy zmieniać, to jest fajne zdjecie fabrycznego ignisa... 8)
all we do is kiteboarding...
mda
A6

Postprzez mda » wtorek, 10 maja 2005, 20:39

taki avatar moze byc.... :o
mda
A6

Postprzez +RAFAŁ+ » wtorek, 10 maja 2005, 21:45

Nauczy się gówniaż nie śmiać z cudzego nieszczęścia.
Odszedł wielki kierowca, jeden z największych, jacy kiedykolwiek pojawili się w polskich rajdach...

ryspol.net.pl
+RAFAŁ+
A6

Postprzez GrYzLy » wtorek, 10 maja 2005, 22:03

Ja drugiego dnia stalem na spadaniu do Jedliny, byl obok mnie gosc, ktory pokazywal mi zdjecia z wypadku i tez mowil ze Leszek trzepnol jakiegos chlopaczka...
"Mam nadzieję, że ten francuski wynalazek wytrzyma." L.Kuzaj
GrYzLy
N3

Postprzez enka » wtorek, 10 maja 2005, 22:14

LIPciu napisał(a):oż ty :) toś mnie teraz zaskoczył :P
w takim razie musisz zmienić fotke bo shell helix to teraz pan kościuszko a nie grzyb :)

Jaki pan kościuszko w SHELL HELIX? chyba ci sie pomylilo
enka
A5

Postprzez mda » wtorek, 10 maja 2005, 22:32

na rallypl.com koles napisal ze jego kolega dostal z liscia od Pana Kuzaja...

ale ja się nie znam na :wink:
mda
A6

Postprzez enka » wtorek, 10 maja 2005, 22:50

żwirek napisał(a):na rallypl.com koles napisal ze jego kolega dostal z liscia od Pana Kuzaja...

ale ja się nie znam na :wink:

Daj już spokój z tym Kuzajem! Coś Ci zrobił :) że się tak czepiasz?
TY żwirze jeden!!!!
enka
A5

Postprzez Cobra » wtorek, 10 maja 2005, 23:41

sam bym trzepnal gowniarza, goscie wielkim fuksem wyszli z tego wypadku, poziom adrenaliny to musieli miec taki ze mozna by pol miasta obdzielic a ten sie smieje:D moglo sie skonczyc tragicznie
Janusz Kulig, Marian Bublewicz - pamiętam...
Cobra
A5

Postprzez Cogonieznajom » środa, 11 maja 2005, 09:45

skateman napisał(a):Temat zamkniety ale wtrącę kilka słów. Otóż byłem świadkiem tego wydarzenia. Faktycznie Leszek sprzedał chłopakowi liścia.... Prawdopodobnie za to że się śmiał z nich - coś mówił Leszkowi "no i co cwaniaczku....". Niestety emocje, szok... i nieodpowiednie reakcje kibiców. Parę moich fotek z wypadku wkleiłem w topicu o Rajdzie Elmot.

...no dobra już, strzelił gówniarza w papę - i to na pewno nie za darmo! co to ma być?! Wszyscy święci, czy co? Koles owija się wokół drzewa, cudem wychodzi bez szwanku-a jakiś debil się cieszy i dopieprza tektami...wszystko.
Jeżeli szukasz pilota na KZK, KJS lub imprezę o podobnym charakterze z łódzkiego lub najbliższych okolic napisz PW, lub mail: aro1@o2.pl
Cogonieznajom
A6

Postprzez Ohlins » środa, 11 maja 2005, 09:49

Cogonieznajom napisał(a):
skateman napisał(a):Temat zamkniety ale wtrącę kilka słów. Otóż byłem świadkiem tego wydarzenia. Faktycznie Leszek sprzedał chłopakowi liścia.... Prawdopodobnie za to że się śmiał z nich - coś mówił Leszkowi "no i co cwaniaczku....". Niestety emocje, szok... i nieodpowiednie reakcje kibiców. Parę moich fotek z wypadku wkleiłem w topicu o Rajdzie Elmot.

...no dobra już, strzelił gówniarza w papę - i to na pewno nie za darmo! co to ma być?! Wszyscy święci, czy co? Koles owija się wokół drzewa, cudem wychodzi bez szwanku-a jakiś debil się cieszy i dopieprza tektami...wszystko.

to go ani troche nie usprawiedliwia!!
Ohlins
A6

Postprzez krzychd » środa, 11 maja 2005, 09:54

Kuzi to dobry kierowca, ale niestety także kawał Chama. :?
KRzychd
krzychd
N3

Postprzez Alien » środa, 11 maja 2005, 10:11

Kuzi to kierowca, ale nie posel, papiez ani nie autor czytanek dla dzieci. Odp**** sie od niego i zajmijcie sie swoimi sprawami. Wyplacil plaskiego klientowi, widocznie sie nalezalo. Jak sie nie nalezalo, to widoczie koles stal w zly dzien w zlym miejscu i za blisko. Nie pasi wam taki idol, to sie fascynujcie Ryśkiem P. albo Piaskiem, bo oni nikogo nie bija. Co za qrwa ludzie. Palec w dupe by wsadzili, zeby zobaczyc czy to kupa czy plastelina.
Alien
A5

Postprzez beeper_ » środa, 11 maja 2005, 10:34

Alien ma racje, po za tym po takim dzwonie kazdy moze byc w szoku. Ludzie z połamanymi nogami potrafia wyjsc z rozwalonego auta nie czując bólu. A tu cwaniak chcial dogadac w momencie kiedy ktos mogł stracić życie to mu sie należalo.
beeper_
N4

Postprzez RajducH » środa, 11 maja 2005, 11:43

taaak Alien i Beeper maja calkowita racje - Kuzi to tez czlowiek i mogl zachowac sie tak czy inaczej. Nie rozumiem tylko dlaczego coniektorzy tak go nienawidza? czemu wszystko co zle to on? dlatego ze jest najlepszy? ze jest kasiasty? jesli tak was on wkurza to prosze bardzo odwracajcie sie jak przejezdza i tyle:) ale dajcie spokoj temu facetowi:) on jedzie dla tych ktorzy mu kibicuja i dla tych ktorzy jada na rajd by kibicowac wszystkim:) nie robmy z tego sportu pilii noznej gdzie kibic lecha nienawidzi legii i podobnie:/
Zawsze Jest Nadzieja :D KUZI OGNIA !!!
RajducH
A6

Postprzez MarCCino » środa, 11 maja 2005, 12:12

RajducH napisał(a):taaak Alien i Beeper maja calkowita racje - Kuzi to tez czlowiek i mogl zachowac sie tak czy inaczej. Nie rozumiem tylko dlaczego coniektorzy tak go nienawidza? czemu wszystko co zle to on? dlatego ze jest najlepszy? ze jest kasiasty? jesli tak was on wkurza to prosze bardzo odwracajcie sie jak przejezdza i tyle:) ale dajcie spokoj temu facetowi:) on jedzie dla tych ktorzy mu kibicuja i dla tych ktorzy jada na rajd by kibicowac wszystkim:) nie robmy z tego sportu pilii noznej gdzie kibic lecha nienawidzi legii i podobnie:/

100% racji!Ostatnio na rajdach ustawiam sie na szybkich partiach i golym okiem widac roznice w jezdzie Leszka i reszty.Kuzi chyba nie wie co to strach.Niestety ale aktualnie NIKT nie ma podejscia do Niego.A ze ma dzwony?Tak bywa bo to sa rajdy.A co do tego kolesia co podobno wylapal to ma nauczke ze czasami lepiej milczec.
MarCCino

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do RSMP