Moderator: SebaSTI
skateman napisał(a):Temat zamkniety ale wtrącę kilka słów. Otóż byłem świadkiem tego wydarzenia. Faktycznie Leszek sprzedał chłopakowi liścia.... Prawdopodobnie za to że się śmiał z nich - coś mówił Leszkowi "no i co cwaniaczku....". Niestety emocje, szok... i nieodpowiednie reakcje kibiców. Parę moich fotek z wypadku wkleiłem w topicu o Rajdzie Elmot.
Cogonieznajom napisał(a):skateman napisał(a):Temat zamkniety ale wtrącę kilka słów. Otóż byłem świadkiem tego wydarzenia. Faktycznie Leszek sprzedał chłopakowi liścia.... Prawdopodobnie za to że się śmiał z nich - coś mówił Leszkowi "no i co cwaniaczku....". Niestety emocje, szok... i nieodpowiednie reakcje kibiców. Parę moich fotek z wypadku wkleiłem w topicu o Rajdzie Elmot.
...no dobra już, strzelił gówniarza w papę - i to na pewno nie za darmo! co to ma być?! Wszyscy święci, czy co? Koles owija się wokół drzewa, cudem wychodzi bez szwanku-a jakiś debil się cieszy i dopieprza tektami...wszystko.
RajducH napisał(a):taaak Alien i Beeper maja calkowita racje - Kuzi to tez czlowiek i mogl zachowac sie tak czy inaczej. Nie rozumiem tylko dlaczego coniektorzy tak go nienawidza? czemu wszystko co zle to on? dlatego ze jest najlepszy? ze jest kasiasty? jesli tak was on wkurza to prosze bardzo odwracajcie sie jak przejezdza i tyle:) ale dajcie spokoj temu facetowi:) on jedzie dla tych ktorzy mu kibicuja i dla tych ktorzy jada na rajd by kibicowac wszystkim:) nie robmy z tego sportu pilii noznej gdzie kibic lecha nienawidzi legii i podobnie:/
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości