Moderator: SebaSTI
Krzysiek_WrC napisał(a):Hołowczyc, w przeciwieństwie do Kuzaja to w ogóle inna liga.
Każdy ma racje. A szkoda że taki Pan Hołowczyc czy Kuzaj nie wsiadną do historyka. Tak jak Beres senior np. Hołek Celica bo to auto mu się podobało tak pisał w WRC. A Kuzaj do Imprezy też tak pisał że lubiał tą z 99r. Ale widać po Kucharze że niema sensu wsiadać w taki sprzęt. A jeśli chodzi o Top albo nic to się nie dziwie patrzcie na Pana Kopera. Ma tyle tytułów a teraz nic nie jedzie. Lepiej jakby wsiadł w Impreze 555 gr. A i ładnie by huczałó przynajmniej. A jeśli chodzi o zbiórkę Kuzaja to było już pare razy taka min.w Czechach chyba dla Kresty ale nie pamiętam dokładnie.Mad Max napisał(a):Krzysiek_WrC napisał(a):Hołowczyc, w przeciwieństwie do Kuzaja to w ogóle inna liga.
Niestety to ta sama liga - albo "TOP albo wcale"
Ziggy napisał(a):Krzysiek_WrC - musisz pisać te posty czy lubisz?
kremer napisał(a):Zna ktoś oes Ławki/Lelek? Wiem, że był na Kormoranie 99. Coś tam ciekawgo jest od mety ????
Krzysiek_WrC napisał(a):Ziggy napisał(a):Krzysiek_WrC - musisz pisać te posty czy lubisz?
A w czym to ci przeszkadza, jesteś jedym ze zbierających, czy cię kole w oczy to o czym napisałem wyżej?
Jak zbierasz na niego ,albo uczestniczycsz w tym to zbieraj. Ja osobiście na pewno bym sie nie dorzucił, miedzy innymi z powodów które opisałem. I dziwnie się że w ogóle ktoś wpadł na taki szalony pomysł.
Ziggy napisał(a):Krzysiek_WrC napisał(a):Ziggy napisał(a):Krzysiek_WrC - musisz pisać te posty czy lubisz?
A w czym to ci przeszkadza, jesteś jedym ze zbierających, czy cię kole w oczy to o czym napisałem wyżej?
Jak zbierasz na niego ,albo uczestniczycsz w tym to zbieraj. Ja osobiście na pewno bym sie nie dorzucił, miedzy innymi z powodów które opisałem. I dziwnie się że w ogóle ktoś wpadł na taki szalony pomysł.
a czy ja pisze o zbieraniu?? C z y t a m y z e z r o z u m i e n i e m.
Kole mnie w oczy poziom twoich postów i fakt wypisywaniu bzdur przez ciebie zasłyszane od 18 osoby lub z netu.
Nie ma znaczenia i nie interesuje mnie kogo dotyczą. To samo napisałbym jakbyś pisał bzdury na temat Gracjana Roztockiego -> nie znacz go a coś tam słyszałeś.
zastanów się co ty piszesz i po co.
kremer napisał(a):Zenzen dziekuję pierwszy raz jade na rajd i twoje wskazówki będą mi bardzo pomocne.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości