Krzysztof Hołowczyc

Rajdowe Samochodowe Mistrzostwa Polski

Moderator: SebaSTI

Postprzez Banan » wtorek, 6 mar 2007, 22:26

Czwarte. Ale A8 beda jechaly poza klasyfikacje MP i ME, wiec to zwyciestwo nie byloby chyba liczone do statystyk.
http://www.bielawadrift.pl Bielawa Drift TEAM "...jedna pasja, jeden team"
Banan
A8

Postprzez type_r » środa, 7 mar 2007, 09:49

te info odnosnie ptaszka i holka w xsarze jak najbardziej prawdziwe !
z pewnego zespolu dostalem info, iz start w tegorocznym polskim rozwaza mistrz oski z dawnych lat, oczywiscie za kierownica C2 !!
to narazie tyle nowosci
type_r

Postprzez xsarawrc » środa, 7 mar 2007, 12:15

Obstawiam,ze to Doskocz:)
xsarawrc
N1

Postprzez type_r » środa, 7 mar 2007, 12:17

dokladnie. :-)
type_r

Postprzez Hultay WRC » środa, 7 mar 2007, 12:51

Łaaaa :-D przecudownie, Rajd Polski będzie idealnym odpoczynkiem po maturze, chciałbym tam pojechac nawet jeśli miałbym to zrobić na skuterze! (140km w jedną strone już jechałem do Słomczyna 8) więc już wprawę mam).
Ciekawe tylko jak wyglądałoby nagłośnienie wyników po rajdzie w razie zwycięstwa Hołka? "Wygrał np Kuzaj, Kuchar a Hołek jechał dla kibiców poza konkursem" czy "Wygrał Hołowczyc ale jechał WRC więc w MP zwyciężył kierowca xy"? Bo informacje niby takie same ale dla laika moga być mylące-Hołek był najlepszy? Miał nieprzepisowy samochód? Może to wywołać mętlik wśród nieobeznanych.

Ale dla nas-kibiców WRC to wspaniała wiadomość! Jeszcze poprosimy gości z zagranicy-może QHR zagadałby z Markko Martinem? Mógłby podstawić mu samochód tak jak kiedyś Kubicy!
Jaki tam Hultay, po prostu Arni :)
Kubeł turbo i LSD... ta zabawa po nocach się śni :)
Hultay WRC
A6

Postprzez qbus » środa, 7 mar 2007, 14:01

o Doskoczu w mocnej osce chodza sluchy od hohoho lat i troche... takze wszystkie takie opowiesci wkladam miedzy bajki... napewno rajd bedzie bardzo dobrze obsadzony... ale wielka naprawde wielka szkoda ze nie staralismy sie o zorganizowanie rundy IRC... wsciekle S2000 to jest przyszlosc rajdow, te samochody az rwa sie do ostrej jazdy i z przyjemnoscia bym je poogladal. WRC no fajnie fajnie te samochody sa ekstra ale to i tak tylko wystep jednorazowy nie ma sie czym znowu tak jarac, zeby poogladac te auta i tak pasuje jechac na runde MS.

p.s. nie zebym byl przeciwnikiem WRC w polsce... tylko po przejezdzie tych potworow eNki spowrotem beda tylko nudnymi eNkami.
"Janusz żyje wśród nas. My kibice nigdy o Nim nie zapomnimy."
www.racingshop.pl
qbus
S1600

Postprzez boss » środa, 7 mar 2007, 14:08

Po twoich słowach to samo można powiedzieć o s2000.... jak by ich przejechało 4 to enki też by były nudne...

Ja jestem optymistą i wierzę że uda się zorganizować MŚ w Polsce... a zobaczyc 10 aut wrc z najlepszymi kierowcami... mmmm:twisted: :twisted:

Ja mam takie zdanie... jak jest możliwość kandytowania do MŚ to czemu nie... jak się nie uda to następny krok może być IRC...

Co do Deskocza to się zgadzam... nie uwierze jak nie zobacze...
boss
A5

Postprzez mototom » środa, 7 mar 2007, 17:52

type_r napisał(a):te info odnosnie ptaszka i holka w xsarze jak najbardziej prawdziwe !
z pewnego zespolu dostalem info, iz start w tegorocznym polskim rozwaza mistrz oski z dawnych lat, oczywiscie za kierownica C2 !!
to narazie tyle nowosci

Palnij się w ten pusty łeb zamiast wkręcać ludzi.
mototom
A6

Postprzez Marmetal » środa, 7 mar 2007, 18:52

boss napisał(a):Ja mam takie zdanie... jak jest możliwość kandytowania do MŚ to czemu nie... jak się nie uda to następny krok może być IRC...

W pełni się zgadzam. Na razie róbmy wszystko, by wejść do MŚ, a jak to się nie uda to powinniśmy postarać się o organizację IRC. Seria także dobrze nagłośniona, relacje na Eurosporcie. To taka druga liga na świecie, warto.
Marmetal
S2000

Postprzez killer wrc » środa, 7 mar 2007, 22:51

Ja tam już kimanie mam klepnięte.A nie mówiłem ze bedą wurce:-)
Hoło Go!Kajto Go!
killer wrc
A5

Postprzez Megas WRC » piątek, 9 mar 2007, 11:37

http://www.biluch.pl/ przeczytajcie news z minimaxa!
Megas WRC
A5

Postprzez maciek_nysa » piątek, 9 mar 2007, 21:19

Banan napisał(a):Czwarte. Ale A8 beda jechaly poza klasyfikacje MP i ME, wiec to zwyciestwo nie byloby chyba liczone do statystyk.

regulamin RSMP 2007 pkt. 4.4. "GKSS może, na pisemny wniosek zainteresowanych zawodników, utworzyć inną - nową klasę w trakcie sezonu."

jeśli znalazłoby się kilku zawodników chętnych do startu wurcem to może utworzyliby wtedy klasę A8 i pojechali normalnie w MP.
maciek_nysa

Postprzez żółtodziób » piątek, 9 mar 2007, 22:15

kremer napisał(a):xsara ja tez to slyszalem od ptaszka - pewna wiadomosc panowie w 100% - holek ma wejscie w kronosie i sponsorow od de meviusa paru oraz fortina co ich zna
a co do ptaszka to jesli przedluzy licencje M to pojedzie tą Xsara WRC - nawiązał kontakt z Citorenem i mają mu przywiesc pod koniec miesiaca dwie C4 rallycrossowe zbudowane przez Hansen Motorsport

co do tych dwoch innych WRC w zespole to chca zaprosic jakich znanych dawnych rajdowcow slyszalem ze ma byc przybylski i ktos jeszcze - i maja startowac Corollami ptaszka, bo to rajdowki - wystarczy zwezke zmienic

pozdro

Kurde kto takie bzdury rozpowiada na prawo i na lewo? Wystarczy znać De Meviusa i Fortina żeby dali ci Cytrynę za bankę Ojro? Co do Rallycrossowej Toyki Ptaka to prędzej jest to jedyne co ma wspólnego z wurcem to wygląd zewnętrzny. Zupełnie inaczej zrobiony silnik takie coś nie przejedzie jednego oesu jak się zagotuje, pasywne dyfry, w ogóle o połowę elektroniki mniej... C4 od Hansena - to już w ogóle kategoria baśni 1001 nocy, mało kogo w Europie kogoś na to stać a w takim wygnajewie jak polska to nawet byłoby to marnotrawienie kasy bo i tak nie ma z kim sie ścigać...
żółtodziób
A8

Postprzez Marmetal » piątek, 9 mar 2007, 22:16

maciek_nysa napisał(a):
Banan napisał(a):Czwarte. Ale A8 beda jechaly poza klasyfikacje MP i ME, wiec to zwyciestwo nie byloby chyba liczone do statystyk.

regulamin RSMP 2007 pkt. 4.4. "GKSS może, na pisemny wniosek zainteresowanych zawodników, utworzyć inną - nową klasę w trakcie sezonu."

jeśli znalazłoby się kilku zawodników chętnych do startu wurcem to może utworzyliby wtedy klasę A8 i pojechali normalnie w MP.

Wątpię, by kilku Polaków wynajęło na ten rajd "wurce". Nie ma sensu robienia nowej klasy po to, by w innych eliminacjach nie było takich aut.
Marmetal
S2000

Postprzez killer wrc » niedziela, 25 mar 2007, 08:00

Na Rajd Polski może być tak że jeden z najlepszych kierowców pojedzie..C4 WRC:-)
Hoło Go!Kajto Go!
killer wrc
A5

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do RSMP