piter kurcze czy mozesz zacytowac dokladne moje zdanie ZE TYLKO WRC JEST GODNE OGLADANIA? jesli chcesz ze mna dyskutowac to prosze nie pisz nieprawdy i nie pisz ze to sa moje slowa
skoro ogladasz od 2002 rajdy to troche straciles.. tak samo jak ja stracilem wystepy wczesniejsze - bubla czy holka w europie
nie wiem skad sie tak nas czepneliscie ale naprawde nietylko lubie WRC ale takze inne furki - nasza dyskusja sie wywiazala stad ze jakis cfaniak najechal na WRC stad my najezdzamy na S1600 - wymiana ciosow
powtarzam moje zdanie - lubie rajdy, w ktorych jada WRC i jest atmosfera - nie koniecznie RSMS bo to jest maszynka do robienia kasy ale widowiskowa
jadac na rajdy wydaje moje pieniadze i chce je wydac jak najlepiej dlatego jade np. do czech bo mam tam dosc blisko, warunki mieszkaniowe hehe sa lepsze niz u nas, jest wiecej aut - mniej chamstwa takiego polskiego zulerstwa na oesach (to nie znaczy ze go nei ma wogole), poziom nie jest jakis drastycznie wiekszy niz u nas ale takze nie jest mniejszy jak sporo osob sadzi... na rajd nie sklada sie tylko łazenie 10 km w sniegu po gorach czy jakies inne drastyczne dla niektorych czynnosci ale towarzystwo atmosferka...
kurcze to jest moje prawo i moja opinia

- takze to, ze WRC jest milsze w odbiorze od S1600 i to, ze WRC przyciaga publike "nie maniakow" a nie S1600 czy RPP... to jest moje zdanie i prosze mnie za to nie atakowac i glupio nie komentowac jak np.raven - jesli uszanujecie moej zdania i bedziecie sensownie dyskutowac to ja uszanuje i wasze --proste - szkoda, ze naprawde z niewieloma ludzmi mozna podyskutowac na tym forum bo niektorzy po prostu odeszli albo sie nieudzielaja
Pozdro
mam nadzieje, ze ktos mnie zrozumie hehe