Mad Max napisał(a):A czy czasem nie było to pokazywane w sporcie po Wiadomościach oraz w Sportowym Wieczorze ?? bo tam widziałem takie wstawki szczególnie w niedzielęwoocasch napisał(a):Hmm a ja w TVP widziałem te pseudo kroniki z Cypru, zresztą w TVP Sport też była relacja i widać było, że ktoś z TVP był na Cyprze, bo pojawiły się wywiady do mikrofonu z logiem naszej publicznej tv. Oczywiście też zauważyłem, że LOTOS zaczął bardziej pokazywać, że jest sponsorem piłkarzy, przez co RK i KK spadli na drugi plan, ale całkiem nie olali przecież wydanej na rajdowców kasy
Nie wiem co było w niedzielę, ale w sobotę był Sport po Wiadomościach, potem jakiś magazyn o Ekstraklasie, a potem dopiero Rajd Cypru, a o rajdzie w Sporcie wspomnieli tylko, że zapraszają za kilka minut na "kronikę". Co do TVP Sport i tamtej relacji, to trafiłem na nią całkowicie przez przypadek i trwała dobre 15min, jak nie dłużej. Składała się z materiału od promotora (w rogu było logo ERC) oraz z wywiadów z mikrofonem TVP, ale kto robił te wywiady to nie wiem, może ktoś z ekipy robiącej "obsługę medialną" w zespole Kajetana.