Robert Kubica

Wszystko co dotyczy królewskiej kategorii wyścigowej

Moderator: SebaSTI

Re: Robert Kubica

Postprzez viper » sobota, 30 mar 2019, 11:59

żółtodziób napisał(a):Viper, kup sobie słownik języka polskiego i używaj. Słowo "śmiać się" ma tylko jedno znaczenie i nie posiada żadnego innego sensu. Albo przyznajesz że .......

Gdyby Kubica był tym samym kierowcą co sprzed wypadku to by teraz jeździł w Ferrari. Albo przynajmniej w ......

Ty też sobie kup.
"albo" , "ponieważ", "bo" to spójniki czyli wyrazy które mają za zadanie łączenie dwóch zdań w jedno, a nie za tworzenie odrębnego zdania. NIGDY NIE TWORZYMY ZDANIA OD SPÓJNIKA JEST TO BŁĄD JĘZYKOWY, więc mnie nie pouczaj. Robisz dwa te same podstawowe byki ze słowem ,,albo,, . Zakladam, więc że to nie przypadek.
Z czym przegiąłem , że napisałem prawdę. Jeszcze dodał bym do tego wiek. Daj spokój z przegięciami. Wielu czołowych kierowców mówi, a część z nich sie o tym przekonała, że powroty nigdy nie służą na plus, a wręcz przeciwnie. W przypadku Kubicy było to pewne. Na którymś z portali jest sonda,. ,, Czy Kubica będzie zdobywal punkty w tym sezonie ,, która potwierdza że ludzie są bezmyślnie zapatrzeni. Ponad 30% odpowiedziało że tak. Powiedz mi na jakiej podstawie mogą tak sądzić. Można kibicować nawet najsłabszym ale rozsądek trzeba zachować.
Wiesz co mnie drażni. Tyłu fachowców podniecało się Kubica włącznie z szefami F1 i każdy zamknął mu drzwi przed nosem. Czcze gadanie. Kubica jest podziwiany za dążenie do celu za to co przeszedł chłop o wielkim sercu do sportu charakterze itd. ale sportowo dzisiaj on tylko koczuje w williamsie, więc nie mów mi jak to jest różowo , bo nie jest. Nie tłumacz wciąż Kubicy że przegrywa z russelem bo to bo tamto, ponieważ Kubica swoim doświadczeniem powinien czapka nakryć Russella. Pamiętaj wyniki go same obronią i tylko tak może udowodnić że sportowo jest coś wart a angaż do F1 nie był głównie dzięki pieniądzom z Orlenu
viper
S2000

Postprzez żółtodziób » sobota, 30 mar 2019, 15:33

BUAHAHAHAHAHA...

https://sjp.pwn.pl/poradnia/haslo/spojn ... ;2374.html

Jak już próbujesz się wymądrzać i wygłaszać tyrady to przynajmniej sprawdź czy rzeczywiście jest tak jak się tobie WYDAJE. Wystarczy poczytać trochę książek,żeby wiedzieć, że spójnik na początku zdania jest konstrukcją poprawną.

Z czym przegiąłem, że napisałem prawdę. Jeszcze dodał bym do tego wiek. Daj spokój z przegięciami.

W typowy dla siebie sposób odwracasz kota ogonem. Napisałeś, że wcześniej ludzie się śmiali z Sirotkina a teraz niby robią problem jak ty krytykujesz Kubicę. Przegięcie, bo po pierwsze na tym forum nikt takich rzeczy nie robił, a po drugie co ma wspólnego jedno z drugim? Ale oczywiście nie wycofasz się pójdziesz w zaparte.

W przypadku Kubicy było to pewne. Na którymś z portali jest sonda,. ,, Czy Kubica będzie zdobywal punkty w tym sezonie ,, która potwierdza że ludzie są bezmyślnie zapatrzeni. Ponad 30% odpowiedziało że tak.

Jedna pani drugiej pani na jakimś forum powiedziała... To w zasadzie dowód anegdotyczny. Jeśli tak faktycznie jest to IDŹ PROSTOWAĆ ŚWIATOPOGLĄD NA PORTAL, NA KTÓRYM TAKA SYTUACJA MIAŁA MIESJCE, albo się na coś takiego nie powołuj.

Wiesz co mnie drażni. Tyłu fachowców podniecało się Kubica włącznie z szefami F1 i każdy zamknął mu drzwi przed nosem. Czcze gadanie. Kubica jest podziwiany za dążenie do celu za to co przeszedł chłop o wielkim sercu do sportu charakterze itd. ale sportowo dzisiaj on tylko koczuje w williamsie, więc nie mów mi jak to jest różowo , bo nie jest. Nie tłumacz wciąż Kubicy że przegrywa z russelem bo to bo tamto, ponieważ Kubica swoim doświadczeniem powinien czapka nakryć Russella. Pamiętaj wyniki go same obronią i tylko tak może udowodnić że sportowo jest coś wart a angaż do F1 nie był głównie dzięki pieniądzom z Orlenu

No i miło że wreszcie przyznałeś to wprost. Boli cię to że Kubicę wzięli do Williamsa za kasę Orlenu... Wielokrotnie o tym pisałem - złóż swoje CV, zobaczymy czy to takie łatwe. Masz przewagę, bo masz obydwie ręce sprawne. Nikt nie mówi, że sytuacja jest dobra, imputujesz mi to po raz kolejny. To ze dwa samochody zachowują się inaczej to jest fakt potwierdzony przez pomiary. Ale w typowy dla siebie sposób wybierasz tylko te okoliczności, które są korzystne dla twoich teoryjek. Przeanalizuj tempo wyścigowe w Australii na drugim stincie było porównywalne. Reszta to kwestia okoliczności nad którymi Williams nie był w stanie zapanować. Podobna sytuacja miała już miejsce, kiedy Kubica trafił do BMW jako dwójka po Heidfeldzie. Zbierał od niego mniej więcej przez rok, ponieważ robił za testera nowych części, a to co było najlepsze dostawał Nick. Sytuacja po roku się odwróciła, a w Montrealu Heidfeld został przez Kubicę ośmieszony w zasadzie. Wszystko co napisałem to nie jest żadna obrona tylko wskazanie ze TERAZ może być podobnie i są podstawy żeby tak sądzić. Nie wynika to z tego,że Kubica podkłada się Russellowi ale z tego że Williams nie potrafi złożyć dwóch jednakowych samochodów.

Twierdzenie że Kubica powinien czapką nakryć Russella to najzabawniejsza rzecz jaką słyszałem od dawna. Przypomnij sobie jak Alonso nakrywał czapką Hamiltona i zobacz jak Vettel nakrywa czapką Leclerca. Podobnie w skokach narciarskich Stoch powinien nakryć czapką Kobayashiego. Trzeba kompletnie nie jarzyć czym jest SPORT żeby tak napisać.
żółtodziób
A8

Postprzez viper » sobota, 30 mar 2019, 16:15

No faktycznie boli mnie strasznie :D. Przecież nie chodzi o kase Orlenu, bo to drobne. Chodzi o sam fakt że bez pieniędzy nie było by go w F1 a ci prędzej czy później odpadają . Kubica podkładka się Russellaowi :D dawno takiej bzdury nie słyszałem. Przecież to Kubica właśnie powinien mieć bolid lepiej ustawiony przynajmniej w teorii, a ty go tlumaczysz że on się podkładka :D. To było głównym argumentem w zatrudnieniu a ty bredzisz że on się podkłada. Różnica jest po prostu taka że sirotkin był słaby i na tle Kubicy wydawało się że to Kubica jest piekielnie szybki, a Russel po proste to weryfikuje brutalnie.
Skoki narciarskie to śmieszny przykład. Sami zawodnicy nie wiedzą dlaczego dzisiaj skacze a z nowym sezonem nie, a ty to dajesz za przykład. Spójrz na Gregorra schlierenzauer co się stało. Dobra pogadamy w połowie sezonu bo już się madrzysz. Poczekamy jakie wymówki w połowie sezonu znajdziesz :D. Zobaczymy jak ty będziesz jarzyc potem fachwcu od siedmiu boleści.
viper
S2000

Postprzez DonCorrado » sobota, 30 mar 2019, 17:30

viper, rozmowa z Toba to jak interviev z konsulem w ambasadzie usa, mógłbyś dodawać puste posty, tylko w dolnym PODPISIE, który pokazuje się do każdego postu wpisać sobie - ja mam racje pocałujcie mnie w dupe 8)

Skoki to bardzo dobry przykład, choc pewnie podany od czapy, gdyby skakanie było takie proste, mirek z piwem z przed TV walczył by o MS. W pewnym sensie skok, aby był najlepszy w tym całym ŚWIATOWYM topowym zbiorze skoczków i walki technicznej jest jak formuła 1, bo decyduja czasem detale jak setne części sekundy. Chyba nie ma dyscypliny gdy w kryzysie mistrz nie powie - "nie wiem co sie dzieje tak na prawde" ...

Napisałes kiedys ze kubica kupil miejsce, wiec nie wykrecaj sie, ze glupio pytam, nie peplaj tylko mysl, a nie szukaj winny w pytaniach innych.
DonCorrado
A6

Postprzez viper » sobota, 30 mar 2019, 17:54

DonCorrado napisał(a):Napisałes kiedys ze kubica kupil miejsce, wiec nie wykrecaj sie, ze glupio pytam, nie peplaj tylko mysl, a nie szukaj winny w pytaniach innych.

Ty napisałeś o ile się nie mylę w 22 listopada 2018 to :D
,,,,, e: Robert Kubica
Prawda jest taka, że Kubica by nigdy nie wszedł w układ z Williamsem bo sam widzi, że to paści, ani z Orlenem (wydaje mi się, że wiąże się to z większym aniżeli w przypadku Lotos firmowaniem własną gębą rządu itp czego nienawidzi) ale co miał zrobić? Nie sprzedał nikogo jak Bolek póki co, więc ja os...,,,,,,

Dzisiaj formuje własną gębą i Williamsa i orlen :D, więc na temat pieniędzy chyba jednak nie masz co się wypowiadać kto co kupił.
Kasa misiu się liczy kasa, więc nie wciskaj mi kitu że Kubica nie kupił miejsca w F1.

No napisałem i nikt chyba nie jest na tyle głupi żeby udawać że kasa nie miała znaczenia w angaz Kubicy a ty się czepiles tego słowa i właściwie nie wiem co cię tu boli. Czym się różni wpłata Kubicy od wpłaty sirotkina kviata czy pereza który od lat wchodził z walizka do F1. Co trudno ci zaakceptować że gdyby nie wyższa kwota od Ocona to właśnie on byłby na miejscu Kubicy i założę się że tak to by się skończyło gdyby nie kasa. Przestań się czepiać słowa jednego czy drugiego bo pierwszy darles pape jak sirotkin wszedł do F1 za petrodolary w tamtym roku i on ewidentnie podkubil miejsce w williamsie. Czy mam rację to się okaże po sezonie no może po dwóch bo ta kwota została wpłacona w pierwszej racie a umowa może być na 2 lata.
viper
S2000

Postprzez DonCorrado » sobota, 30 mar 2019, 19:38

Po pierwsze jest to wyrwane z kontekstu całej wypowiedzi, po drugie gdzie tam pisze, że coś kupił? Kontekst jest taki, że równie dobrze obie strony mogły za sobą chodzić, nie wiadomo czy ktoś kogoś błagał co Ty sugerujesz, ktoś inny mógłby to inaczej odczytać. Składowych kontraktów jest tyle, ze trzeba być ekspertem albo pospolitym głupkiem, żeby jasno wyrokować, co, kto, za ile, jakim kosztem podpisał.

Pierwszy darłem pape? Czy Gutowski nie był pierwszy? Jesteś pewien tego to piszesz? czy to kolejna z Twoich insynuacji, które są nieomylne? To juz jest odważne sądowanie, że byłem pierwszy, nie pamiętam co już pisałem i czy pisałem o Sirotkinie w co wątpie, ale stanowczo mnie stawiasz na pozycji pierwszego obrońcy Kubicy.
Ty chyba widzisz uzytkowników tego forum jak głupków z przed telewizora, którzy nie mogą mieć swojej opinii, tylko zawsze musza mieć do byle jakiej sprawy komentarz kogo innego, nakierowany, żeby zrozumieć o co tak na prawdę chodzi, co jest działaniem specjalnym aby wykreować opinię wśród ciemnego ludu. Każdy sobie może tu myśleć o kontrakcie Kubicy co chce, Ty jednak za wszelką cenę chcesz wbić każdemu swoją rację, mało kto tu pisze, bo chyba wiedzą, że jak napiszą cokolwiek o Kubicy to zaraz będą sprostowani, że guzik tam nie mają nawet swojej własnej racji bo Kubica nie nadaję się do F1 tylko do rajdu Żubrów, o ile ktoś go kupi ufundowaniem biletu z Włoch itp.
DonCorrado
A6

Postprzez viper » sobota, 30 mar 2019, 19:59

Kontekst jest taki że kasa nie śmierdzi. Szczegolnie taka jaka jest w f1 zarówno z jednej strony jak i z drugiej. Kto ją ma po prostu ten wygrywa albo dostaje angaż bocznymi drzwiami,. Możliwości jest kilka, więc nie opowiadaj bajek że Kubice obowiązują inne standardy. Znowu czepiasz się słówek ,, pierwszy,, to przenośnia. Żółtodziób ci wytłumaczy co to znaczy jak nie wiesz. No czasami widzę jak głupków bo się tak zachowują :D i zapewniam cię że nie chodzi o to że ktoś ma inne zdanie niż ja lub że ja mam zawsze rację. No ale jeżeli ktoś tak jak ty mówi że w przypadku Kubicy kasa nie miała znaczenie i on na pewno nie kupił miejsca gdzie publicznie jest podana kwota x plus minus to po prostu mnie śmieszy. To jest zaklinanie i zafałszowanie rzeczywistości.
viper
S2000

Postprzez żółtodziób » sobota, 30 mar 2019, 21:04

viper napisał(a):No faktycznie boli mnie strasznie :D. Przecież nie chodzi o kase Orlenu, bo to drobne. Chodzi o sam fakt że bez pieniędzy nie było by go w F1 a ci prędzej czy później odpadają . Kubica podkładka się Russellaowi :D dawno takiej bzdury nie słyszałem. Przecież to Kubica właśnie powinien mieć bolid lepiej ustawiony przynajmniej w teorii, a ty go tlumaczysz że on się podkładka :D.

LOL ty nie tylko nie umiesz pisać po polsku ale nawet czytać. Niczego takiego nie napisałem, pisałem że był podkładką dla Heidfelda w BMW i też efekt był taki, że mimo że był lepszym kierowcą to zbierał. Wyraźnie napisałem że to nie ten casus, ale przykład na to,że inaczej przygotowany samochód tej samej stajni może przekłamać wynik. Nikt nie jest niczyją podkładką, ale fakt jest faktem że fury są inne. Zastanów się więc z czego rżysz, bo najwtyraźniej z tego,że komunikat okazał się dla ciebie za trudny i zwoje ci się przegrzały...

Skoki narciarskie to śmieszny przykład. Sami zawodnicy nie wiedzą dlaczego dzisiaj skacze a z nowym sezonem nie, a ty to dajesz za przykład. Spójrz na Gregorra schlierenzauer co się stało. Dobra pogadamy w połowie sezonu bo już się madrzysz. Poczekamy jakie wymówki w połowie sezonu znajdziesz :D. Zobaczymy jak ty będziesz jarzyc potem fachwcu od siedmiu boleści.

Pokaż mi swoje wymówki na wypiętą półośkę, na to że Kubica to kaleka, nie wsapominając już tyrady o wyższości N-kowego lancera od Proto. Ciekawe jest też jaką TY TERAZ wymyślisz wymówkę, bo różnica w qualach okazała się żadna. Od razu mówiłem, że to niemożliwe, żeby był wolniejszy aż o sekundę, gdyby tak było to by go nie zatrudnił nawet Williams. Coś ewidentnie było z samochodem, ale byłeś za bardzo podjarany i uradowany samym faktem że Kubica był za Russellem ze nawet jak miałeś wnioski poddane na tacy to w ogóle nie wziąłeś ich pod uwagę.

Skoki to sport jak każdy inny. Nikt kto a pojęcie o sporcie jakimkolwiek nie traktuje tego jak prostej dodawanki. F1 to też nie jest prosta dodawanka. Być może Russell to po prostu mega talent. Nikt tego nie wie w tej chwili i nie ma w tym nic niezwykłego. Takie rzeczy się zdarzają. Hamilton w pierwszym sezonie startów w F1 od razu zdominował Alonso. Fakt, miał przy tym wsparcie zespołu, ale efekt był jaki był. To samo Loeb. W pierwszym pełnym sezonie startów w WRC objechał Sainza i McRae. To zupełnie normalne zjawisko, co nie oznacza, że pokonany w ten sposób kierowca jest bezwartościowy i jest do przekreślenia. Na chwilę obecną nikt poza tobą oczywiście nie wie jak jest. Może bęcki wynikają z gorszego bolidu, może z tego że Russell to geniusz, a może z tego że Kubica to bezwartościowy inwalida. Tyle że tak naprawdę ZESPOŁY WIEDZĄ LEPIEJ. Sprawdzają ludzi na symulatorach zanim zatrudnią to najpierw dobrze rozkminią czy mają do czynienia jedynie z inwalidą czy moze nie jest to takie proste jak się zakompleksionemu viperowi wydaje.

I na koniec dodam że tak, faktycznie cię boli że Kubica wrócił do F1, każdą okazję wykorzystujesz,żeby zdeprecjonować jego wartość i strasznie się brandzlujesz każdym faktem, który choćby pośrednio uwiarygadnia twoje teoryjki. Podpowiem tylko że tą przypadłość można leczyć...
żółtodziób
A8

Postprzez viper » sobota, 30 mar 2019, 21:47

Schodzisz na psy żółtodziób. Ja napisałem że od początku sezonu treningów jest wolniejszy ale nie napisałem że o sekundę jest wolniejszy. To są twoje słowa więc nie wciskaj mi tego czego nie powiedziałem. To tylko przykład i tak wygląda twoja dyskusja. Sam sobie interpretujesz jak ci pasuje.
Ja nic nie będę pokazywał bo mnie to wali co ty sądzisz. Pisz konkretami a nie bredź elaboratów. Masz internet masz podobno wiedzę to i masz znajomych. Pogadaj z kolega Boufierem to ci wytłumaczy dlaczego proto jest szybsze w rajdach od x . Resztę nie chce mi się z tobą gadać bo zawsze robisz kwadrature koła z tego co pisze jak ze wspomnianą wyżej sekundą . Odnieś się może do kilku rzeczy w których miałem rację a nie czepiles się poloski która wyglądała jak wysunięta bo nie było w wogóle błotnika i walkujesz temat jak by miało to znaczenie. A może napisz o tym że mówiłem iż chmielu szybko się bmw pozbędzie bo będzie awaryjne albo o Kubicy który w rajdach się nie sprawdził tylko nie wyjeżdżaj mi z tytułem że jako jedyny go ma WRC2, bo tu i teraz ci mówię że następny który będzie go miał to będzie Kajetanowiczbw ciągu 3 lat jak mu programu nie utną. to samo mówiłem o Latwali że chłop ciśnienia nie trzyma i szansę ma teoretyczne a dzisiaj wręcz się cofa. o tym że na początku sezonu mówiłem że Williams to będzie padaka i przekonasz się w pierwszym wyścigu już nie wspomnę. To nie napiszesz prosto no fakt miałeś rację Williams to dno tylko wymyślasz głupoty co może być albo co by było gdyby. Ja ci już teraz mówię że nic będzie za pół roku może trochę zmniejsza stratę ale na końcu i tak będą bo są lata świetlne w plecy.
Dziesiątki tematów było gdzie miałem rację tylko tego nie widzisz albo Wolisz głupa palić. Piszesz brednie i wymyślać teorie nieskończone na 50 wersów. Każdy kierowca z gornej półki powie ci że proto jest lepsze od x. Ale ty wiesz pewnie swoje więc jak to się mówi z koniem kopał się nie będę. Ja wiem swoje a ty swoje zobaczymy też jak się sezon skończy dla Williamsa i dla Kubicy. Już zacznij myśleć o dobrej wymowce. W między czasie może uzyskasz info dlaczego proto jest lepsze od x, a jak nie uzyskasz to ja ci na upartego wytłumaczę .
viper
S2000

Postprzez wallygator » sobota, 30 mar 2019, 22:08

żółtodziób i viper dajcie sobie na wstrzymanie i nie udzielajcie się przez tydzień na forum ..... świat stanie się lepszy ;)

Nic na temat nie wnosicie ciekawego :)
wallygator
N3

Postprzez viper » sobota, 30 mar 2019, 22:25

wallygator napisał(a):żółtodziób i viper dajcie sobie na wstrzymanie i nie udzielajcie się przez tydzień na forum ..... świat stanie się lepszy ;)

Nic na temat nie wnosicie ciekawego :)

No rzeczywiście postów od groma i temat żyje że nie nadąża się z czytaniem :D
viper
S2000

Postprzez żółtodziób » sobota, 30 mar 2019, 23:07

viper napisał(a):Schodzisz na psy żółtodziób. Ja napisałem że od początku sezonu treningów jest wolniejszy ale nie napisałem że o sekundę jest wolniejszy. To są twoje słowa więc nie wciskaj mi tego czego nie powiedziałem. To tylko przykład i tak wygląda twoja dyskusja. Sam sobie interpretujesz jak ci pasuje.

A czy ja mówię że napisałeś? Stwierdzam fakt, że ten przykład nie był miarodajny. Sekunda różnicy dowodzi problemów technicznych a nie tego że kierowca aż tak nie daje rady. Ty nie tylko o tym nie napisałeś ale w swoim ograniczeniu nie potrafiłeś wziąć tego pod uwagę.

Ja nic nie będę pokazywał bo mnie to wali co ty sądzisz. Pisz konkretami a nie bredź elaboratów. Masz internet masz podobno wiedzę to i masz znajomych. Pogadaj z kolega Boufierem to ci wytłumaczy dlaczego proto jest szybsze w rajdach od x .

Sam pogadaj, bo to nie ja wypisywałem brednie że Proto jest gorsze od N4 tylko ty.

tylko nie wyjeżdżaj mi z tytułem że jako jedyny go ma WRC2, bo tu i teraz ci mówię że następny który będzie go miał to będzie Kajetanowiczbw ciągu 3 lat jak mu programu nie utną.

Hahahahaa... To jest tak samo trafiony argument jak to że Kubica też w końcu będzie mistrzem świata w F1 jak mu kasy nie utną. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: No i o czym my w ogóle mówimy, Kubica wywalczył tytul w WRC2 w pierwszym roku startów i na to osiągnięcie w wydaniu Kajta ani żadnego innego kierowcy się nie zanosi.

to samo mówiłem o Latwali że chłop ciśnienia nie trzyma i szansę ma teoretyczne a dzisiaj wręcz się cofa.

Latvalę drwiąco nazwałeś dzwoniarzem, który ma niesprawiedliwe fory w związku z Rally 2. Dobrze to pamiętam. O rokowaniach że nie będzie mistrzem świata nie było żadnej mowy więc tradycyjnie gówno miałeś a nie rację. Po pierwsze kim jesteś żeby drwić nawet z takiego Latvali, a po drugie życie pokazało że tak krytykowany przez ciebie system wcale nie wypacza wyników, kto ma problem z dzwonieniem ten raczej nie ma szans na mistrza. I to niestety JA miałem rację.

o tym że na początku sezonu mówiłem że Williams to będzie padaka i przekonasz się w pierwszym wyścigu już nie wspomnę. To nie napiszesz prosto no fakt miałeś rację Williams to dno tylko wymyślasz głupoty co może być albo co by było gdyby.

Bo taką rację to ja też miałem.

Ja ci już teraz mówię że nic będzie za pół roku może trochę zmniejsza stratę ale na końcu i tak będą bo są lata świetlne w plecy.

Prawdopodobnie tak będzie. Ale nie mogłeś tego wiedzieć w momencie testów w Barcelonie. Po swojemu strzeliłeś i tym razem trafił się ten przypadek jeden z trzech na dziesięć,że trafiłeś.

Dziesiątki tematów było gdzie miałem rację tylko tego nie widzisz albo Wolisz głupa palić. Piszesz brednie i wymyślać teorie nieskończone na 50 wersów. Każdy kierowca z gornej półki powie ci że proto jest lepsze od x. Ale ty wiesz pewnie swoje więc jak to się mówi z koniem kopał się nie będę Ja wiem swoje a ty swoje zobaczymy też jak się sezon skończy dla Williamsa i dla Kubicy. Już zacznij myśleć o dobrej wymowce. W między czasie może uzyskasz info dlaczego proto jest lepsze od x, a jak nie uzyskasz to ja ci na upartego wytłumaczę .
.

W piękny sposób scharakteryzowałeś samego siebie. O wyższości x nad proto rozwodziłeś się ty sam w dyskusji z Łukaszem Włochem. Dokładnie to pamiętam, bo to moderowałem, chłopak tak był na ciebie wpieniony że musiałem go przez dłuższy czas uspokajać, żeby nie skończyło się większą awarnturą. Teraz nie dość że znowu nie rozumiesz po polsku i że to był ZARZUT pod twoim adresem, co jakoś mnie nie dziwi to jeszcze okazuje się że sam zapomniałeś jakie bzdury wypisywałeś. Tego było na pęczki, na twoje nieszczęszcie jako moderator musiałem rozpoznać każdą skargę na ciebie. A o wymówce pomyśl sam i pomyśl tu i teraz. Zwłaszcza w kontekście tego:

https://sport.interia.pl/robert-kubica- ... Id,2669718

Twoja teoria ze Kubica jest gorszy od Russella już się chwieje w podstawach, więc to ty masz o czym myśleć.

No rzeczywiście postów od groma i temat żyje że nie nadąża się z czytaniem :D

No to zamiast rzucać głupie żarciki zacznij od siebie. Zamilcz na tydzień to ja nie będę pisał pod twoim adresem przez następne 2 miesiące. . Nie jesteś do tego zdolny więc przynajmniej nie uprawiaj hipokryzji. Jeszcze dzisiaj pisałeś coś o tym że się Kubica odbił od drzwi Renault i ze pewnie teraz nie żałują. To są twoje słowa. Jeśli tak szybko zapominasz swoje własne słowa to zmniejsz o połowę dawkę tego co bierzesz. No to co, żałują czy nie? Bo własnie rozpadającym się bolidem wykręcił niemal identyczny czas jak Ruissell? Czy może nie myślą o tym nic póki co i czekają na dalszy rozwój wydarzeń?
żółtodziób
A8

Postprzez viper » sobota, 30 mar 2019, 23:26

żółtodziób napisał(a):Twoja teoria ze Kubica jest gorszy od Russella już się chwieje w podstawach, więc to ty masz o czym myśleć.

Już się boję. Daj spokój znowu masz powód żeby sobie coś ubzdurać.
Nie powiedziałem że jest gorszy tylko że na razie przegrywa. Żółtodziób zacznij czytac tak jak jest napisane a nie jak chcesz zeby było. Zaczynasz być bardziej tępy niż myślałem. Spytaj się Włocha co jest lepsze może Ci odpowie. Z twoim rozumowaniem to ja się nie dziwię że mylisz fakty.
Poczekaj na wyścig. Reszty nie czytam więc nie odpowiem na twoje brednie.
viper
S2000

Postprzez DonCorrado » niedziela, 31 mar 2019, 09:08

Sam nie czytasz jak jest napisane. Wciskasz komuś, ze ma rozumieć czytając między słowami, że Kubica kupił miejsce, a wzburzasz się, ze pisząc, że przegrywa nie jest gorszy - kontekst jest ewidentny tylko, ze kluczowe jest tutaj Twoje widzi mi się. Nie myśl, że Robciu teraz z Georgiem tną się na sekundy, bo wynika z ich odczuć, że co zakręt to auto inaczej jedzie. Póki co nie ma czym jechać. Gdybyś miał kapcia, to chyba nie brał byś się za wyprzedzanie na autostradzie ... Oni póki co "jadą" i tyle, a Tobie w głowie wyścigi.
DonCorrado
A6

Postprzez żółtodziób » niedziela, 31 mar 2019, 11:01

@viper - jak tam szkolne lekturki, zacząłeś już czytać czy wymiękasz bo za trudne i nic nie rozumiesz z tego co jest tam napisane? Włocha nie muszę pytać co jest szybsze , to TY TWIERDZIŁEŚ, ŻE LEPSZE JEST N4 a nie Włoch. Włoch miał z ciebie bekę jak stąd do Paryża. Żałosną sobie wybrałeś linię obrony, gdybyś był w 1/4 tak inteligentny jak o sobie myślisz to byś zwyczajnie nie próbował ciągnąć tego tematu bo to kolejna twoja kompromitacja. Tak, masz problem z tym że Kubicy się coś udało i masz problem z tym że zawsze chcesz mieć rację i nawet jak sprawa jest przegrana to usiłujesz się wyprzeć swoich wcześniejszych zeznań w nadziei, że ludzie zapomnieli. Ja nie zapominam i dlatego taki jesteś dla mnie śmieszny. Amen.

DonCorrado napisał(a):Nie myśl, że Robciu teraz z Georgiem tną się na sekundy, bo wynika z ich odczuć, że co zakręt to auto inaczej jedzie.

No właśnie !!! Taka ocena wcale nie jest przejawem optymizmu, taka ocena jest po prostu realistyczna. Konsekwencje jakie niesie ze sobą ten stan wcale nie są takie że ktokolwiek zacznie ich z czegokolwiek "rozgrzeszać", jeśli taka sytuacja się utrzyma inne zespoły nie będą zainteresowane ani Kubicą ani Russellem, po prostu wybiorą kierowców sprawdzonych w normalnej walce. Tak naprawdę obydwa stoją w miejscu w Williamsie i będzie tak dopóki samochód nie zacznie być konkurencyjny względem jakiegokolwiek innego, albo przynajmniej będzie stabilny. Bez tego drugiego warunku wyniki będą przypadkowe. Jest jeden minimalny plus, a mianowicie taki,że kompletną bzdurą okazało się narzekanie malkontentów, że Kubica sobie nie poradzi z bolidem jako takim, a tymczasem widać, że jeździ zupełnie normalnie i to pomimo nieprzewidywalnego wozu, z którym trzeba "walczyć".
żółtodziób
A8

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Formuła 1