viper napisał(a):Schodzisz na psy żółtodziób. Ja napisałem że od początku sezonu treningów jest wolniejszy ale nie napisałem że o sekundę jest wolniejszy. To są twoje słowa więc nie wciskaj mi tego czego nie powiedziałem. To tylko przykład i tak wygląda twoja dyskusja. Sam sobie interpretujesz jak ci pasuje.
A czy ja mówię że napisałeś? Stwierdzam fakt, że ten przykład nie był miarodajny. Sekunda różnicy dowodzi problemów technicznych a nie tego że kierowca aż tak nie daje rady. Ty nie tylko o tym nie napisałeś ale w swoim ograniczeniu nie potrafiłeś wziąć tego pod uwagę.
Ja nic nie będę pokazywał bo mnie to wali co ty sądzisz. Pisz konkretami a nie bredź elaboratów. Masz internet masz podobno wiedzę to i masz znajomych. Pogadaj z kolega Boufierem to ci wytłumaczy dlaczego proto jest szybsze w rajdach od x .
Sam pogadaj, bo to nie ja wypisywałem brednie że Proto jest gorsze od N4 tylko ty.
tylko nie wyjeżdżaj mi z tytułem że jako jedyny go ma WRC2, bo tu i teraz ci mówię że następny który będzie go miał to będzie Kajetanowiczbw ciągu 3 lat jak mu programu nie utną.
Hahahahaa... To jest tak samo trafiony argument jak to że Kubica też w końcu będzie mistrzem świata w F1 jak mu kasy nie utną.

No i o czym my w ogóle mówimy, Kubica wywalczył tytul w WRC2 w pierwszym roku startów i na to osiągnięcie w wydaniu Kajta ani żadnego innego kierowcy się nie zanosi.
to samo mówiłem o Latwali że chłop ciśnienia nie trzyma i szansę ma teoretyczne a dzisiaj wręcz się cofa.
Latvalę drwiąco nazwałeś dzwoniarzem, który ma niesprawiedliwe fory w związku z Rally 2. Dobrze to pamiętam. O rokowaniach że nie będzie mistrzem świata nie było żadnej mowy więc tradycyjnie gówno miałeś a nie rację. Po pierwsze kim jesteś żeby drwić nawet z takiego Latvali, a po drugie życie pokazało że tak krytykowany przez ciebie system wcale nie wypacza wyników, kto ma problem z dzwonieniem ten raczej nie ma szans na mistrza. I to niestety JA miałem rację.
o tym że na początku sezonu mówiłem że Williams to będzie padaka i przekonasz się w pierwszym wyścigu już nie wspomnę. To nie napiszesz prosto no fakt miałeś rację Williams to dno tylko wymyślasz głupoty co może być albo co by było gdyby.
Bo taką rację to ja też miałem.
Ja ci już teraz mówię że nic będzie za pół roku może trochę zmniejsza stratę ale na końcu i tak będą bo są lata świetlne w plecy.
Prawdopodobnie tak będzie. Ale nie mogłeś tego wiedzieć w momencie testów w Barcelonie. Po swojemu strzeliłeś i tym razem trafił się ten przypadek jeden z trzech na dziesięć,że trafiłeś.
Dziesiątki tematów było gdzie miałem rację tylko tego nie widzisz albo Wolisz głupa palić. Piszesz brednie i wymyślać teorie nieskończone na 50 wersów. Każdy kierowca z gornej półki powie ci że proto jest lepsze od x. Ale ty wiesz pewnie swoje więc jak to się mówi z koniem kopał się nie będę Ja wiem swoje a ty swoje zobaczymy też jak się sezon skończy dla Williamsa i dla Kubicy. Już zacznij myśleć o dobrej wymowce. W między czasie może uzyskasz info dlaczego proto jest lepsze od x, a jak nie uzyskasz to ja ci na upartego wytłumaczę .
.
W piękny sposób scharakteryzowałeś samego siebie. O wyższości x nad proto rozwodziłeś się ty sam w dyskusji z Łukaszem Włochem. Dokładnie to pamiętam, bo to moderowałem, chłopak tak był na ciebie wpieniony że musiałem go przez dłuższy czas uspokajać, żeby nie skończyło się większą awarnturą. Teraz nie dość że znowu nie rozumiesz po polsku i że to był ZARZUT pod twoim adresem, co jakoś mnie nie dziwi to jeszcze okazuje się że sam zapomniałeś jakie bzdury wypisywałeś. Tego było na pęczki, na twoje nieszczęszcie jako moderator musiałem rozpoznać każdą skargę na ciebie. A o wymówce pomyśl sam i pomyśl tu i teraz. Zwłaszcza w kontekście tego:
https://sport.interia.pl/robert-kubica- ... Id,2669718Twoja teoria ze Kubica jest gorszy od Russella już się chwieje w podstawach, więc to ty masz o czym myśleć.
No rzeczywiście postów od groma i temat żyje że nie nadąża się z czytaniem

No to zamiast rzucać głupie żarciki zacznij od siebie.
Zamilcz na tydzień to ja nie będę pisał pod twoim adresem przez następne 2 miesiące. . Nie jesteś do tego zdolny więc przynajmniej nie uprawiaj hipokryzji. Jeszcze dzisiaj pisałeś coś o tym że się Kubica odbił od drzwi Renault i ze pewnie teraz nie żałują. To są twoje słowa. Jeśli tak szybko zapominasz swoje własne słowa to zmniejsz o połowę dawkę tego co bierzesz. No to co, żałują czy nie? Bo własnie rozpadającym się bolidem wykręcił niemal identyczny czas jak Ruissell? Czy może nie myślą o tym nic póki co i czekają na dalszy rozwój wydarzeń?