(F.O.) Kibice rajdów POMÓŻCIE!!

Archiwum

Moderator: SebaSTI

Postprzez Marmetal » poniedziałek, 16 sty 2006, 19:24

Ja również mogę pomóc: marmetal@o2.pl :)
Marmetal
S2000

Postprzez Megas WRC » poniedziałek, 16 sty 2006, 19:30

Megas WRC
A5

Postprzez hermik » poniedziałek, 16 sty 2006, 19:32

Sam niedawno byłem w takiej potrzebie. sbryzek@gmail.com
hermik
N2

Postprzez Gucio » poniedziałek, 16 sty 2006, 20:17

Ja juz odesłałem i powiem szczerze, że bardzo mnie ta ankieta wciągneła :)
Pozdrawiam madziu i życze sukcesów :)
EOS 7D,400D/50 1.8/17-50 2.8/70-200 F4 L/580EX II :mrgreen:
http://www.image-sport.net moja stronka :)
Leszek!!
Gucio
S2000

Postprzez szolcu » poniedziałek, 16 sty 2006, 22:02

szolcu

Postprzez madzia » poniedziałek, 16 sty 2006, 22:34

Kochani kibice!! nie sądziłam, że aż tak szybko zareagujecie!! dziekuje Wam bardzo za pomoc i proszę o cierpliwość -wysyłam ankiety jak szalona :)) raz jeszcze dziekuje wszystkim i czekam na nastepnych chętnych!!
madzia

Postprzez driver.pl » poniedziałek, 16 sty 2006, 22:35

Myśle że pomocny był by filmik "Zdjęcie Kibica" chyba taki miał tytuł :D pokazuje jak usuwać niesfornych kibiców.

i mój mail driver.pl@poczta.onet.pl
driver.pl
N3

Postprzez mda » poniedziałek, 16 sty 2006, 22:38

Dzieki za ankiete... :wink:
Ostatnio edytowano wtorek, 17 sty 2006, 10:11 przez mda, łącznie edytowano 2 razy
all we do is kiteboarding...
mda
A6

Postprzez _misiek055_ » poniedziałek, 16 sty 2006, 23:03

A ja nie mogę pomóc bo nie mam połączenia z hostem o2 :evil:
_misiek055_
N3

Postprzez Rafał_S » poniedziałek, 16 sty 2006, 23:39

driver.pl napisał(a):Myśle że pomocny był by filmik "Zdjęcie Kibica" chyba taki miał tytuł :D pokazuje jak usuwać niesfornych kibiców.

i mój mail driver.pl@poczta.onet.pl

:lol: ehe kibice zadziałali sprawnie na tego pseudo kibola :lol:
Rafał_S
N3

Postprzez adamusmaximus » wtorek, 17 sty 2006, 00:09

Rzadko się udzielam,bo przez takich nabijaczy postów moja motywacja spada do poziomu zerowego. Laska chciała żeby się z nia kontaktować mailem lub przez pw,a nie każdy teraz będzie podawał swojego maila!
adamusmaximus
N1

Postprzez JoannaXP » wtorek, 17 sty 2006, 00:51

adamusmaximus napisał(a):Rzadko się udzielam,bo przez takich nabijaczy postów moja motywacja spada do poziomu zerowego. Laska chciała żeby się z nia kontaktować mailem lub przez pw,a nie każdy teraz będzie podawał swojego maila!

co fakt to fakt.jedna osoba podala maila a potem i reszta.
p.s
Forum dyskusyjne - jest przeniesioną do struktury stron WWW formą grup dyskusyjnych, które służy do wymiany informacji, poglądów między osobami o podobnych zainteresowaniach przy użyciu przeglądarki internetowej.

a tak btw.
od czasu nowego tutaj moderatora w tym dziale zauwazylam ,ze czasem bez wiekszego powodu zamykane sa niektore tematy.opanujcie sie troche.np. topic z tymi busami wcale nie byl taki zly.modkowi moze sie nie podobac,ale pomyslcie jeszcze o innych uzytkownikach.nic na sile.
"Janusz żyje wśród nas ,my kibice nigdy o Nim nie zapomnimy" [']
JoannaXP
N4

Postprzez grizlyyy » wtorek, 17 sty 2006, 00:57

adamusmaximus napisał(a):Rzadko się udzielam,bo przez takich nabijaczy postów moja motywacja spada do poziomu zerowego. Laska chciała żeby się z nia kontaktować mailem lub przez pw,a nie każdy teraz będzie podawał swojego maila!

hehe, nawet zadnych zabezpieczen antyspamowych nie umiescili w swoich mailach. Zeby tylko nie plakali, ze skrzynki mailowe maja zasypane spamem niewiadomego pochodzenia ;-)
Los Nartos Unitos Muciacos
grizlyyy
N1

Postprzez driver.pl » wtorek, 17 sty 2006, 02:04

grizlyyy napisał(a):

hehe, nawet zadnych zabezpieczen antyspamowych nie umiescili w swoich mailach. Zeby tylko nie plakali, ze skrzynki mailowe maja zasypane spamem niewiadomego pochodzenia ;-)

Twojego maila też ciężko zdobyć, klikne na ikonkę pod twoim postem i juz jest mój, więć jakiegos antyspama też powinienieś sobie zamontować. Jak róznica jest czy podam maila w poście czy napisze kliknij sobie ikonkę pod postem chyba żadna, przynajmniej będę bardziej uprzejmy :D Zawsze "bardzo" lubię czytać o nabijaniach postów, dajcie mozliwość edytowania ilości postów to wtedy każdy sobie wpisze ile chce i problem z głowy.

Pozdrawiam
driver.pl
N3

Postprzez grizlyyy » wtorek, 17 sty 2006, 11:57

driver.pl napisał(a):
grizlyyy napisał(a):

Twojego maila też ciężko zdobyć, klikne na ikonkę pod twoim postem i juz jest mój, więć jakiegos antyspama też powinienieś sobie zamontować. Jak róznica jest czy podam maila w poście czy napisze kliknij sobie ikonkę pod postem chyba żadna, przynajmniej będę bardziej uprzejmy :D Zawsze "bardzo" lubię czytać o nabijaniach postów, dajcie mozliwość edytowania ilości postów to wtedy każdy sobie wpisze ile chce i problem z głowy.

Pozdrawiam

Nie znam dokladnie techniki dzialania harvesterow... jezeli jest tak jak mowisz, to dalem ciala :-)
Los Nartos Unitos Muciacos
grizlyyy
N1

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Archiwum